A mother! posztere

Darren Aronofsky (Requiem For a Dream, Noah) új filmje, amiben Jennifer Lawrence a főszereplő. Már ha valaki nem ismerte volna fel a poszteren. A történetet még mindig nem adták ki, de gondolom lassan jöhet akkor a trailer.

human
írta
2017. 05. 15. 03:37
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “A mother! posztere” bejegyzéshez

 1. hát nekem cate blanchett ugrott be a képről nem JL, szóval jó, hogy odaírtad :)

 2. A poszter jó, bár csak így, nem tudom ki lenne, aki ezt ki is rakná, de biztos létezik. A film meg hiába Aronofsky, témafüggő, bírom amit művel a pali, de a Noét így is kihagytam. De a plakát biztató, remélem nem ez a legérdekesebb része

 3. Kedvenc rendezőm, a plakát is tetszik, JLaw-ot is szeretem…szóval biztató :)….már csak egy szinposzis kéne :)

 4. Amúgy Javier Bardem senkit se zavarjon. Én inkább őt emelném ki, ehelyett a zsemlefejű csaj helyett, de hát minden ízlés kérdése……..

 5. Azért hiába pampogsz itt @Uratok, mindent lehet mondani JLaw-ra csak azt nem hogy szar színésznő. Egyébként ha hihetünk az IMDB-nek akkor nem semmi castingja van ennek a filmnek. Ed Harris, Michelle Pfeiffer, Domhnall Gleeson, Kristen Wiig etc. Plusz, Horrornak van kategorizálva és van némi ködös infó is rajta de hát ez az IMDB ugye.

  Szerintem a plakát hiába véres nem lesz horror, lehet csak egy komolyabb dráma egy anyáról. Ha már plakát, tanulhatna ebből Gagyivúúd mert nem tudom mikor láttam már utoljára nem összehányt plakátot.

 6. Szarnak nem szar, de rettenetesen túlértékelt. Korosztályában is abszolút közepesnek számít.

 7. “JLaw” egy overrated kula, ki nem állhatom a fejét. Az xmenben mit alakított, atyaég még egy leengedett guminő……á hagyjuk.

 8. Iszonyatosan várom ezt a filmet. És ebben Jennifernek csak egy kis szerepe van. Hiába kedvelem, de basszus, Aronofsky-film jön, az mindig esemény.

 9. Nekem az ultimate kedvenc jlaw jelenetem a passengerben a csavarnál…amit ott leművelt, azért az oscarját is elvenném, meg száműzném a jóban-rosszbanba.

 10. uglytruth :
  az a szem játék ott, nekem is megmaradt, bar nem azert mert olyan nagy alakitas volt . Inkabb érdekes vagy inkabb tul grimaszolt, vagy nem is tudom.. :) de megmaradt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.