Fura Predátor lesz ez

A Shane Black rendezésével készülő The Predator forgatásáról kaptunk egy vicces képet. Nyilván a szünetben készült, és nem így zajlik majd a tankos akciójelenet.

17 hozzászólás a “Fura Predátor lesz ez” bejegyzéshez

  1. azért le a kalappal a megalkotók előtt, akik 1987-ben kitaláltak egy ilyen “alien”-t mint pl. a predator :D hihhetetlen hogy a mai napig nem voltak képesek kezdeni vmit azzal az univerzummal :(

    pl. az AVP-t is hogy lehetett úgy elbaszni :( pedig az alapanyag szerintem nem rossz. Meg hozhattak vna be új fajokat.

  2. Látom nem újítottak, kajak lekopizták a régi predatort. Mondjuk jól nézett ki meg minden, de vártam valami új dizájnt

  3. Jó ez a predi, a buflák kardos predátorok az AvP-ben nevetségesek voltak. A Nimród -féle próbálkozás jó volt.

  4. Az Uratok:

    “Látom nem újítottak, kajak lekopizták a régi predatort. Mondjuk jól nézett ki meg minden, de vártam valami új dizájnt”

    pont ezt akartam én is írni, hogy érdekes, mennyire nem erőltetnek semmi új designt, ami persze nem feltétlen baj. lehet Black ragaszkodott is hozzá, hogy ne piszkálják.

  5. Kicsit azért félek a Shane Black féle csavartól. Remélem itt nem lesz kibaszás a rajongókkal, mint a Vasember 3ban a Mandarin sztori.

  6. Predator mindig várós es nézős. Sztem nem kell nagyon uj dizájn csak legyenek izgalmasak a feltunései. Cool cuccok viszont jöhetnek.

  7. Szerintem nem kell dizájnban semmi újítás, ahogyan kitalálták 30 éve, úgy jó.

    Azért a képet, képeket elnézve a banda sehol sincs az Arnold-féle tesztoszteron anyaszomorítókhoz képest.

  8. Jó kis űrben játszódó sötét hangulatú Predator-os filmeket nem volna rossz néha-néha nézni, jó rendezővel, és nem NY kategóriás színészekkel. Alien is jöhet, meg a Yeti-k

  9. pehnemer: Én is várok már egy olyan Predator filmre, ami az ürben játszódik vagy valami nagyon idegen bolygón. De ahhoz nagyobb költségvetés kell. Talán ha ez jól sikerül és sikeres lesz a film, akkor lesz rá esély.

  10. Én bízok benne, hogy jó lesz. Shane Black nem igazán ad ki sz*rt a kezei közül…….és részese volt az eredeti Predatornak, lehet még abból az időkből is beletesz meg nem valósult ötleteket ( és nem – nem a karatézós Van-Damme Predire gondolok meg nem valósult ötlet alatt).
    Egyébként a Predator 2 végén volt az a jelenet, amikor az Elder Glovernek adja “trófeának” az a 1715-ös stukkert. Szívesen megnézném, hogy Raphael Adolini hogyan küzdött akkoriban az életéért :)
    Ha ez jól termel, akkor a következő rész kivihetnék az űrbe………… mondjuk a Predatorok bolygójára… az is nagyon érdekelne. Vagy pl. hogy hogyan veszik a technikát a Space Jockeyk-tól :D Különben a Predatorok vállágyúja kísértetiesen hasonlít a tervezők álltal használt “irányító székre” ……….

  11. Felesleges rontani az élményt új predator dizájnnal. Egy-két új, koncolásra alkalmas technikai kütyü biztos lesz. A bolygójukon játszódó minimál CGI-s háborús részt én is megnézném.

  12. Nincs baj az új design-al, ha megkapjuk a classic megjelenést is. A Ragadozókban pl imádtam a 3 új dögöt. Megjelenésben és stílusban. Az az irány nem lenne rossz, miszerint több fajtájuk van és rosszban vannak egymással.

  13. Idegen bolygó már volt korábban ez igaz , de tegyük hozzá nem volt túlságosan idegen benyomása – inkább csak egy random amazonas környéki esőerdőre hasonlított.
    Az AVP Requiem-ben volt egy snitt a Predator bolygóról ( feltéve ha az volt és nem cask egy helyőrség). Az érdekesnek tűnt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.