Dr. Jekyll már megint

A Russel Crowe által alakított Dr. Jekyll van a Mummy új “ígykészült” videójában. A tovább mögött lehet elmerülni a dörmögő hangját hallgatva.

human
írta
2017. 05. 16. 03:09
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Dr. Jekyll már megint” bejegyzéshez

 1. A pontos szörnylista már megvan, hogy kikre lehet számítani az univerzumban?
  Gondolom, Múmia, Farkasember, Drakula, Dr Jekyll/Mr Hide, és még?

 2. Komedias, Van Helsing pont nem szörny. Kapcsolt áru Drakulához, gondolom, majd ott felbukkan.

 3. A Van Helsingben szerintem tök jól összehozták a szörnyeket, nekem legalábbis anno tetszett a film. Itt hogy akarják összeolvasztani őket? Lesz egy Szörny Liga, mint A szövetségben?

 4. Lehet hogy egyedül vagyok ezzel, de én sokkal szívesebben néznék egy normálisan megcsinált The League of Extraordinary Gentlemen remake-et, mint ezt.

  Nekem ez a modern korba helyezett szörny univerzum teljesen hiteltelen. Ezekhez a történetekhez szerintem ugyanúgy hozzátartozik az adott kor és környezet, mint maga a szörny.

 5. Az a baj, hogy hiába csinálják meg a szörny univerzumot, ha minden film PG-13 lesz. Akkor nem ér semmit egy Drakula vagy egy Farkasember.

 6. A Luke Ewans-os Drakula untold az végül kuka lett “univerzum szempontból?” Mert ugyebár az lett volna az első, csak bukott. Ha pedig kuka, akkor lesz új Drakula? Arra meg gondolni se akarok, mi lesz, ha a Múmia is bukta lesz. Végigmennek az össze leendő szörnyön, és amelyik film bukik, azt dobják az univerzumból?

 7. Az a film hivatalosan nem az univerzum része. Valószínűleg újra castingol-ják Drakula szerepét és kap majd új filmet is, de nagy a csönd efelől. Szerintem a Múmia után indul be vagy áll le a gépezet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.