Melyik a jobb? Mamma Mia 2, Scarface vagy Johnny English 3

Csapjanak össze a hírek! Melyik az, ami nézősnek tűnhet számotokra.

Az egyik jelölt a Mamma Mia második része. Elvileg visszatér a szereplőgárda az Universal Stúdió által által tető aláhozott projectbe. A címe Mamma Mia: Here We Go Again! lesz, és ismét ABBA dalokra épül majd az egész. A forgatókönyvet Ol Parker (The Best Exotic Marigold Hotel) írja.

Rowan Atkinson főszereplésével jöhet a Johnny English folytatása. A történetről még semmit sem tudni, de elvileg már pre-productionben van a film, és 2018 októberében röhöghetünk majd a kémes poénokon.

Bár a Scarface nem teljesen illik ide, de ez már mindegy. Komolyan gondolják az újabb remake-et (a Pachinos is az volt). Mármint egy ideje már tudunk róla, viszont most hivatalosabb hírnek tűnik. David Ayer (Suicide Squad) rendezi a Coen tesók forgatókönyvéből.

Na?

11 hozzászólás a “Melyik a jobb? Mamma Mia 2, Scarface vagy Johnny English 3” bejegyzéshez

 1. Mamma Mia 2: Az első szerintem szórakoztató volt, az ABBA-t szeretem, a csasting kiváló volt, szóval jöhet. csak a sztori ne legyen béna :)

  Johny English 3: jöhet ez is

  Scarface 2: Nem mondom hogy úristen, DE ha jó lesz, megnézem

 2. A sebhelyesarcú érdekes lehet, bár Pachino-t nyilván nem lehet felülmúlni.

 3. A Pacino-s Sebhelyesarcú óriási kedvencem, de úgy érzem, lenne helye egy remake-nek. A bevándorlás nagyon forró téma és a legutóbbi filmhez képest sok újat lehetne mondani róla. Nehezen tudom elképzelni, hogy Pacino felülmúlható lenne, de remélem tényleg a pletykált (?) Diego Luna lesz a főszereplő, ahányszor eddig láttam mindig meggyőző volt, szerintem ez a szerep is illene hozzá.

 4. Mamma Mia? Elsőt sem, így nem tudok nyilatkozni.
  Johnny English? Az ötlet jó volt mindig is, és mind a két rész nézhető volt egyszer.
  Scarface? Én hozzá nem nyúlnék, de Ayer-Coen kombó? Azért ez lehet várós. Illetve nem, hagyják békén! :)

 5. A Mamma Mia 2-vel az a(z egyik) gond, h az első film már ellőtte az ABBA kb. összes nagy slágerét, így ide csak a B-kategóriás dalok jutnak majd.

 6. Mamma Mia 2? Az első akkora egy idióta baromság volt, hogy épp csak túléltem a megtekintését agyhalál nélkül. Így viszont legalább nyugodtan idézhetem a fenti hírek hallatán Tony Montanát (=Al Pacino): “There’s nothing you can do to me that Castro has not done.”

 7. Scarface attól függ. A remake-kkel az a gond, ha nem tesznek bele valami új csavart (ami nem teljes csaj casting, vagy fehér szereplő helyett színesbőrű casting), akkor el fog tűnni a sűlyesztőben.
  Ha tudnak csavarni rajta, mint ahogy megtették az eredeti Hét mesterlövésznél, vagy a Maréknyi dollárért, amik Kurosawát hozták el a nyugathoz vagy éppen pont az eredeti Scarface, ami az akkori jelent tette meg hátterének, akkor még jó lehet. Az írókban bízom, Ayer pedig tud jó crime mozit lerakni, ha nem kötik meg a kezét annyira.

 8. MM2: Az első egy vicces, szerethető gyagyaság, amúgy remek, de botrányosan éneklő szinészekkel, meg ABBA dalokkal. Jöhet a folytatás, de nagyon magasan van a léc. Kisebb csoda kell, hogy ne legyen a fenti recept mentén csak szimplán rossz.

  JE3: Az elsőt sem birtam végignézni, a másodikat meg sem próbáltam. Remélem lesz negyedik, az Alien vs. Predator mintájára JE vs. Ace Ventura. Meg ötödik, JE vs. Dumb and Dumber.

  Scarface: Vékony jég, de a Keresztapa második része is zseniális – a harmadik már vitatható – hátha.

 9. A SCARFACE rebootolhatatlan. Bárki, bárhogy nyúl hozzá, csakis és kizárólag negatív kritika kerekedhet belőle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.