18 hozzászólás a “Hogy ne maradjunk Wonder nélkül” bejegyzéshez

  1. Nem túlzás, miért volna? Supermannel kiált mi egy tank :D
    Spirit of Truth miatt simán epic a tankos kép róla, Alex Ross festette meg gyönyörűen, keress rá. De van bőven minden.

  2. Az oké, hogy elbírja a tankot, de milyen tankot is hajigál ez az I. vh-ban? :D

  3. @Csigusz

    Szerintem ez egy orosz T-35, csak azt 1930-ban találták ki. Meg lehet én tudom szarul, de az angolok és az oroszok szövetségesek voltak a Nagy Háborúban. #többkreatívotafilmiparba

  4. Nem tudok a tankokról sokat sőt semmit kb, de beírtam hogy első világháború tankok, harckocsik és kiadott egy csomó mindent a barátom.
    Az, hogy ki hogy volt szövetséges meg míg nem láttuk a filmet ne igazán számítson, mikor Árész van benne, aki nem kicsit mozgathatja meg mindkét oldalt ebben az abszolút nem földhözragadt történetben. Nagy eséllyel eleve az angolok között van megbújva, de majd kiderül.

  5. Én valamennyire tisztában vagyok velük :)
    Fikció ide vagy oda, azért legalább darabokban érintse a realitás talaját. Nem véletlen voltak akkoriban ezek is propaganda anyagok. Ez pedig egy két VH közötti orosz fejlesztés.

  6. Egyet kell értsek A Próféta meglátásaival, ráadásul szerintem az arányokkal is van egy kis probléma, mármint a tank méreteit illetően! Maga az ötlet és a beállítás amúgy nem lenne rossz!

  7. Hát hiszek nektek, hogy ez az a tank, amit mondtok, akkor tank volt már akkor, csak nem ez. Viszont ez még mindig csak a poszterről mondható el. Talán a grafikus lusta volt utána nézni, mert nem biztos, hogy ez benne lesz a filmben. Ha benne lesz és időszak nem stimmel, akkor oké baki, mint a bikini a Pearl Harbor filmben pl. Merthogy az biztos, hogy ez “emlékállítás” jó pár WWvsTank jelenetnek képregényben és animációban. Viszont az előzetesben eddig még “csak” valamiféle kocsit dobálgatott, de még nem láttuk a filmet és esetleg lesz montázs akár a későbbiekről akár ezzel a tankkal, vagy nem.

  8. @Mekare: látom nem jött le, hogy nem csak úgy ráböffentettem a kommentfalra… barátom. :) a tankok – legalábbis amit ma annak mondunk – később jelentek meg, a háború közepén/végén már voltak kezdetleges megoldások, de azok nem így néztek ki (Mk V, A7V, CA1, stb) inkább prototípus-szerűek voltak. Persze most nyilván egy képről értekezünk csak – vitának nem hívnám, vannak fontosabb dolgok az életben – de kíváncsi vagyok lesz-e valami magyarázat (időugrás?) erre, vagy simán csak volt egy kreatív aki nem végezte el a házit.

  9. Ja, voltak akkor is nagy benga dobozok, de mivel nem tudták koordinálni a gyalogsággal és könnyen elakadtak, ezért még gyerekcipő volt a műfaj + a képen lévő tank 15+ évvel később jelent meg. Amúgy itt a hangsúly azon van, hogy embereknek az a munkájuk, hogy felépítsenek egy korhű díszletet, hogy az amit látsz, az tényleg az adott korszakot/szférát dolgozza fel. Így lesz hitelesebb a dolog. Na ez itt mellé ment, kivéve, hogy ha valami köztes eldugott orosz bázison csap össze a csodacickó a csúnya kucsmás bácsikkal.

  10. *Mármint van akiknek ez a munkájuk egy filmben. sorry a dupla kommentért

  11. az egy T-28-as szovjet (!) tank, amit 1932-ben rendszeresítettek

    nevetséges, atombomba is lesz benne?

  12. Ki a frászt érdekel, hogy mennyire követi a valóságot? Talán az 1. Amerika Kapitány követte? Nem. A film legyen jó a többi nem érdekel. Ez egy fikció és nem történelmi film. :D Röhej, hogy egyesek ha nem tudnak mibe belekötni akkor elővesznek valami más baromságot. :D

  13. @LAzypants, Van benne valami, csak ott kevesebb típuson volt kapaszkodó a tornyon, de lehet te nyered ezt a kört most.
    @DarkEagle Feljebb ki van fejtve, hogy ez miért is baj. Semmi bajom nekem a filmmel, de azért ekkorákat ne tévedjünk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.