Most megtudjuk: How to Talk to Girls at Parties

Neil Gaiman novellájából készül a film, a főbb szerepekben Elle Fanning, Nicole Kidman és Alex Sharp. Hogy mi a történet? A főszereplő fiatal punk a késői 70-es évek Londonában egy bulin első látásra beleszeret egy látszólag külföldi diákba. Aztán a lányról kiderül, hogy az űrből érkezett. A vége a punkok és űrlények közötti összecsapás lesz. De persze nem blockbuster akciót kell elképzelni ilyen alapokkal.

A poszter alatt pár elszállt teaser videó is megnézhető.

9 hozzászólás a “Most megtudjuk: How to Talk to Girls at Parties” bejegyzéshez

  1. Miért érzem azt, hogy a latexba öltözött ufók a pop kultúra fricskáját akarja tükrözni? Végül is van benne potenciál. Csak kéne majd egy rendes trailer, mert ezek a szösszenetek komolytalanok kicsit.

  2. Neil Gaiman a kedvenc írom, örömmel látom, hogy egyre több könyvét filmesítik meg. Az Amerikai istenek sorozat eszméletlen jó, ha minden hasonló színvonalon készülne majd el az jó lenne :)

  3. Frissítő eredetiség.
    Ideje volt…
    Gaiman egyébként is zseniális kortárs író, ráadásul sok anyagi világon túli ténnyel is tisztában, ami sokat adhat egy író munkásságához.
    Ha a képi megvalósítása is jó lesz, akkor minden rendben :)

  4. Az amerikai istenek egy rakás fos, és igen, én “csak” a könyvet olvastam. A sorozat az után a szemétdomb után már nem érdekel.

  5. Az tök jó, hogy filmre viszik Gaiman műveit, de miért épp a Sandman marad ki, Látvámyosan ignorálják :( Pedig egy HBO sorozat ütős lene.

  6. Nagyon sokáig volt tervben egy Sandman-film, Joseph Gordon-Lewittel.
    Aztán vagy 1-2 éve megrekedt az egész projekt.

  7. En orulnek is, ha a Sandmanbol soha nem lesz film! Nem baj, ha kepregeny marad, nem kell mindenbol film vagy tv sorozat…

  8. @Gann: Mert eszelős költségvetése lenne. Bár ha az American Gods sikeres lesz…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.