Nem Monster, hanem Dark Universe lett a neve

Az Universal hivatalosan is bejelentette a szörny univerzumát, csak végül Dark Universe nevet aggattak rá. Hogy miről van szó? Hát a régi mozis szörnyek univerzumáról, ahol a Drakula, a Múmia és még sokan mások közösen ropják. Bár a Dracual Untoldot végül kukázták, szóval a most nyári The Mummy-val indul majd az univerzumépítés, szóval sok említés várható majd Cruise akciózása mellett.

Rögtön itt a bejelentéshez csatolt kép amúgy alapozásnak:

A pr anyagban kb. lecuppanjták magukat és a filmek körüli kreatív elméket a sok bullshit mellett, viszont kiderül még valami: hivatalosan is Depp lesz a láthatatlan ember, míg Javier Bardem alakítja majd Frankeinstein szörnyét. Ez utóbbi Bill Condon (Beauty and the Beast) 2019-es filmjében, a Bride of Frankensteinben fog komolyabban szerepelni.

Azt már eddig is tudhattuk, hogy Tom Cruise alakítja Nick Mortont az idei Múmia filmben, míg Russell Crowe kelti életre Dr. Henry Jekyll-t ugyanott.

Ezt az egészet a Jekyll által vezetett Prodigium köti majd össze egy univerzummá, mivel ez a szervezet vizsgálja és pusztítja el esetlegesen a szörnyeket.

Az egész logóját egy rövid reklámban mutatták be, visszatekintve a szörnyek múltjára:

33 hozzászólás a “Nem Monster, hanem Dark Universe lett a neve” bejegyzéshez

 1. Ja, mert legalább nem látja senki :D
  Hát bocs ez így nem, pedig az univerzum építősdi hozzájuk tartozik, de nem. Sophianak örülök legyen munkája, de miatta se nézem meg. Ez így ha hamarabb jön, akkor még talán felcsigáz, de egyszerűen én ebből mindent megkaptam, amit akartam a Penny Dreadfulban, ez meg hasonlót nem is engedhetne meg magának. Azért legalább a Mummy-t megvárhatták volna a bejelentés előtt.

 2. Nagyon szeretem a Fraser-féle Múmiát (főleg az 1. részt), emiatt nem is várom különösebben az újat, de lehet anyag ebben az univerzumban.
  Kimondottan tetszik a szereplőgárda, én is remélem, hogy Depp vissza tudja magát pozicionálni a térképre. Crowe, Bardem, Cruise… tetszik na :)

 3. Nem fog épülni semmiféle univerzum,mert a múmia ooyan szar lesz,hogy utána senki nem megy majd ezekre a szarokra….

 4. Ki lesz a farkasember? Remélem nem a kurva rock, mert akkor szívfaszt kapok. Hozzák vissza Del Torot azt jóvan.

 5. “hivatalosan is Depp lesz a láthatatlan ember” ezen 1 percig hangosan röhögtem :D

 6. Azért jót röhögnék, ha a Múmia is elhasalna a pénztáraknál! :)
  Elég hamar lezárulna ez az univerzum.

 7. A Dracula Untold szerintem nem volt akkora gagyi, a végén sem zárták le a sztorit, ugrottak egy fejest a jelenbe. Elég gagyi húzás, hogy nem vállalják fel. Ha ez a Múmia bukni fog, akkor ezt is kukázzák és majd a 3. filmmel kezdik el “igazán” az univerzumosdit?

 8. “Ki lesz a farkasember? Remélem nem a kurva rock”
  Basszus, tíz perce ezen röhögök :D

  Amúgy én csodálom hogy ilyen neveket tudtak szerezni egy ilyen kétes sikerű projekthez. Nyilván az a cél hogy megugorják a szuperhősfilmek (+ Fast sorozat + Transformers) bevételi számait, de szerintem azoknak a közelében sem lesznek.

 9. “A pr anyagban kb. lecuppanjták magukat és a filmek körüli kreatív elméket a sok bullshit mellett” :D :D :D

 10. Edge:

  “Amúgy én csodálom hogy ilyen neveket tudtak szerezni egy ilyen kétes sikerű projekthez. ”

  ezeket a neveket? :)

  – Crowe évek óta csak bukik, alig van esélye vastagabb csekkekre.

  – Cruise-t még a felszínen tartja az M:I széria, de amúgy neki is egyre jobban döcög a szekér (Amerikában amúgy is egy ideje már)

  – Deppet meg hagyjuk is. Ha nem húzná ki a szarból Jack Sparrow időről időre, már rég a True Detective-ben nyomulna.

  ez az egész univerzum egy kétségbeesett mentőcsónak keresés nekik.

 11. 10 perce röhögök, a válogatott filmsztárok játsszák a legendás hősöket, Tom Cruise pedig a hétköznapi akcióhős…mi más… :D :D

 12. Penny Dreadful.
  Amúgy ha valami hasonlót szeretnék, újra előveszem a The League of Extraordinary Gentlement, az első két kötetet. Annál jobbat a témában soha senki nem fog alkotni.

 13. Egyébként várjunk még ezekkel az univerzumokkal.ha a Múmia taknyolni fog-amire van esély-nem lesz itt semmi szóval nyugi.

 14. Ezzel a Dark Universe-zel egy kicsit megzavartak, mert a DC féle JL Dark is eleinte (még talán most is) Dark Universe név alatt futott…

 15. Kicsit tele van a puttonyom ezzel az univerzum-legóval, meg a régiót remake vonulattal, nem lehetne valami friss ötletekből forgatni valamit végre?

 16. Tul sok kozismert szinesz van benne.
  Tortenetre meg kivitelezesre keves penz fog maradni.

 17. Milyen negatív mindenki. Nekem tetszik ez a felállás és remélem jó filmeket kapunk majd. Én ott leszek a moziban.

 18. Akkor ez kb. Sanctuary – sztori lesz, titkos szervezettel, szörnyvadászattal, stb? Lesz discount Hulk (Crowe), discount Penny Dreadful, meg discount mindenki és “merítünk ahonnan csak tudunk”?

  És a színészek szupercsapatából majd összeáll a Bolygó Kapitánya, hogy megmentse a karrierjüket a gonosz buktáktól*? :D

  Mínusz Cruise és a nőci

 19. Vajon 50+-os emberekkel hogy akarnak univerzumot építeni? A közös filmben majd keresik a kavingtont meg egymást?

 20. volt már hasonló próbálkozés régebben…
  Szövetség volt a címe …

  Am depp-et imádom jack sparrowként, de a többi szerepébe vhogy nem tudom szeretni… helyette jobban örültem vna mondjuk egy Bradley Cooper-nek.

 21. 23. DonMaros: Pont ezen gondolkodtam én is :D

  Szerintem ami jelenleg a legjonn volt az az h Huhg Jackman 15-20 éven keresztül vitte a farkast.

  És szerintem ez így korrekt, mert ezzel a szereppel lett sikeres, és utána nem köpte szembe a rajongókat azzal hogy 2-3 film és szevasztok léptem, hanem igen vállalta amíg tényleg ki nem öregedett belőle.

 22. Én szeretem az ilyen dolgokat, de szerintem elfog vérezni ez az egész. Mindenki univerzumot épít már, csak az a baj, hogy szarul. Bár aztán simán tévedhetek, ha a kurva TF széria még mindig zakatol.. Hiányoznak a 90 perces kis filmek már eskü..

  @Abu
  Kövezz meg, de én azt a filmet imádom :D Igaz tökre gyerek voltam még mikor az ment és gelly az egész, de szentimentális okokból én csippantom.

 23. és ezzel mit terveznek? egy év alatt lenyomják az összes filmet, vagy mi? vagy ez ilyen nyugger univerzum lesz? vagy rögtön még az első filjükben jön is az új ember, aki váltja majd ezeket színészeket?
  Crowe 53, Depp 54, Cruise 55, Bardem 48 idén

 24. A múmia film tuti bukta lesz, szóval hamar befejezik az univerzum építgetést :D

 25. Láthatatlanként nem sokat kell a mimikával bajlódnia Deppnek :D

  Viccet félretéve, szerintem kb “League of extraordinary…” szinten fogja érdekelni a nézőket

 26. De miért lenne bukta feltétlenül a Múmia? Nem mondom, hogy nem lesz az, de miért van ennyire meggyőződve mindenki róla, hogy az lesz? Mert nem a Marvel frencsájz újabb darabja? Tényleg nem értem. Tom Cruise szerintem még mindig simán bevonz egy csomó embert, ráadásul most Russel Crowe is ott van.
  Kritikailag már más kérdés…

 27. Kakarotto: mert nincs igazi hype körülötte (nem csak itt, bár mindent kiteszek róla kb, hanem úgy a neten). Idén hasonló volt a King Arthur például. Felesleges idekeverni a Marvelt, nem is tudom miért tetted, nyilván más blockbuster is sikeres tud lenni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.