Schwarzenegger újra terminátor lesz?

Úgy tűnik, hogy a James Cameron producerkedésével készülő Terminátor projektből csak lesz valami. Ugye legutóbb azt hallhattuk, hogy a Deadpool rendezője is szóba került, most viszont Svarci ejtette el ezt:

It is back. It is moving forward. He (Cameron) has some good ideas of how to continue with the franchise. I will be in the movie.

Összefoglalva: Cameronnak vannak ötletei a névvel, és kedvenc testépítőnk benne lesz. Ez ugye nem a Genisys folytatása!

16 hozzászólás a “Schwarzenegger újra terminátor lesz?” bejegyzéshez

  1. A film lehet jó lesz, de már a legutóbbi felvonásban is erőltetett volt az öregedő bőr a fémvázon. Szeretem Arnie papát, de nem kéne már erőltetni. És ha a sztori nem a jövőbe játszódik, a nukleáris csapások után, akkor hiába is erőlködnek. És tegyék semmissé az utolsó három próbálkozást.

  2. Roli: lehet a jövőben játszódik majd, még semmit nem tudni, szóval nem temetném.

  3. Én imádom a T2-t, de már kicsit elveszettnek érzem magam a Terminátor rebootok között…. Egyik se váltotta be a reményeket és ez a franchise szerintem lejáratta magát ezzel.

  4. “(Cameron) has some good ideas of how to continue with the franchise”

    Ebből csak én hallom ki az ambíciót, amit aztán valamilyen módon kudarc követ?

  5. Inkább csinálhatna az öreg komám egy PREDATOR filmet. Ha valaki olvasta a régen kiadott “Új vadászok” című predator könyvet akkor abban Schwarci, Danny Glover és a Leona csajszi van benne. Iszonyat jó könyv, Inkább azt kéne megcsinálniuk, az tuti jó lenne.

  6. Cameron biztosítja a high tech cuccot,amivel Arnie 38 évesnek látszik majd…….jó lesz ez :)

  7. @WOLF, baszki, értsétek már meg végre, hogy azokat a könyveket Bihon Tibi írta. Egy csomó ilyen licensz nélküli Alien, Predator, Star Wars, Doom, stb. regény jelent meg Magyarországon, magyar íról tollából, a jogtulajok tudta és engedélye nélkül. Hogy a faxba készülnének már filmek ezekből???

  8. Bezony az egy magyar regény volt :) Terminator könyvekből is egy csomó van amit magyarok írtak sehol nem is tudnak róluk szerintem…

    Végre csináljanak már valami értelmeset ezzel a frencsájzal ami nem egy paródia. Annyi potenciál van benne csak legyen komoly és véres jó akciókkal mint az első kettő.

  9. Istenem meddig gyalázzák még ezt a franchise-t? T2 a kedvenc filmem, de se Cameron se Arnie nem tudja ezt már feltámasztani.

  10. Most megint felcsillan a remény :-), de a második óta mindig csak a csalódás.

    Mivel megvillantották Cameron nevét így egy kicsit bizakodom.

    Egy avatar helyett levezényelhetne egy fasza Terminator filmet!!!

  11. T1 az all time kedvenc filmem, imádom a T2-t is. Soha nem kellett volna folytatni mert egyszerűen nincs mit mondani a második rész után. Egyedül egy prequelt tudok elképzelni ami elmeséli a végső csatát és ott ér véget ahol az első film kezdődik.

  12. @BigMan: Vajna átfordíttatja őket angolra, kint készül belőlük forgatókönyv és akciómozi. MI ebben annyira nehéz? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.