Tom Holland lesz a fiatal Nathan Drake

Úgy tűnik ma a nagyobb videójáték hírek törtek előre, mivel kiderült, hogy az ezer éve “készülő” Uncharted filmben a mostani Pókember sztárja, Tom Holland alakítja majd főszereplő Nathan Drake-et.

Ezzel viszont a Resident Evilhez képest itt konkrétumot is kaptunk, hiszen felfedték: az Uncharted 3-ban látható Drake – Sullivan találkozásra építik majd a filmes franchise alapjait, ezzel tulajdonképpen a játékok előtt indul majd a történet prequelként.

18 hozzászólás a “Tom Holland lesz a fiatal Nathan Drake” bejegyzéshez

  1. Kicsit mintha fiatal lenne a szerephez, de egy jó kalandfilmre bármikor vevők vagyunk szerintem. Kár, hogy megoldhatatlan, hogy a játékbeli hangját használják, de majd kibírjuk valahogy. Innen pedig már csak egy ugrás lenne egy Tomb Raider crossover. :D

  2. őőőő
    (B)Hollywoodban a castingon mit szívnak? Kb 40 éves a karakter, Tom csak 20. Ennyire nehéz lett volna annyit mondani, hogy next? Akkor megteszem most én.

  3. Sullyval szerinted hány évesen találkoztak?
    Mert a játékban Natan még ennél is sokkal fiatalabb volt. A srácnak meg jól megy a lazaság, szóval ez egy kifejezetten örömteli hír szerintem.

  4. és akkor vinné ő a franchise-t pár filmig és miután megérett rá a széria, akkor jönne a felnőtt Drake egy másik színésszel? hát. sok érdekes franchise ötlet volt mostanában, mármint olyan szemöldökhúzogatóan érdekes, de ez a struktúra még így is kiemelkedik.

    manapság 3 film után szinte minden kiég és akkor pont az eddig döglődő játékadaptáció zsánerrel lenne másképp, meglepne. meg egyáltalán inkább egy kajla kölyök viszi majd el, mintsem egy kvázi Indy archetípus, amit mostanában Pratt sikerrel tol az űrben, meg dínókkal is. furcsa.

  5. szal csak én olvastam el a cikket,ahol leírja h a fiatal nathan,játékok előtt,prequel?
    ha véletlen siker lenne,akár még simán lehetne egy hosszú távú mozisorozat ahol együtt öregszik a karakter és színész és majd mire 40 lesz a srác eljuthatunk a thief endig

  6. Bruce Willisnek új filmje lesz most láttam az előzetesét, jót derültem rajta. Remélem ezzel új utakra, jobb utakra lép! A címe: Volt Egyszer Egy Venice. Van magyar előzetese is. Am ez az új Spidi gyerek jó színésznek tűnik remélem tőle is látok jó filmeket! csácsiricsumicsá

  7. A Próféta: wut

    Szerintem fasza casting, a srác tehetséges, kalandfilm kell, mert nincs. Az a kérdés hogy Nolan North-ot kivel oldják meg, mert Nathan ő, csak egy kis Indy-t is vittek a karakterdizájnba (néhány arcvonás és a testalkat is majdhogynem megegyezik)

  8. Persze már… még ki se jött a pókember, de a srácra már rábíztak rögtön mindjárt két franchiset is. Nem is értem mi folyik mostanában hollywoodban.

  9. Megint sok-sok részt terveznek…aztán megbukik az első rész és oda van az összes többi próbálkozás is. Chris Pratt kellett volna egy kemény kaland-akcióval,a költségvetést meg 100 alatt tartani…siker is lett volna.

  10. Elolvastam, csak nem fogtam fel. My fault. Ettől függetlenül még mindig ergya a casting. Szerintem ő nem jó Drakenek. Pratt nekem is előbb jut eszembe.

  11. A játék főcímdalát remélem átveszik! Szerintem király lesz én várom.

  12. Tom Holland lesz a fiatal Nathan Drake

    Tehát?

    Én eléggé ellenzem a film megszületését, mert nekem (és ez abszolút szubjektív) maga a játék is egy film. Szerintem a legjobban kidolgozott sztori, karakterek, hangulat és egyik rész végigmászása után sem volt semmi hiányérzetem. Beleszólni úgysem tudunk, lesz majd film, de a kérdésem, hogy minek. Aki rajongója a játéknak, tudja miről beszélek. :-)

  13. Már megint 20 évre előre terveznek. Én nem ismerem a játékot de ki fog erre így beülni? Ahogy más oldalakon olvasom, a rajongók felének máris nem tetszik az ötlet. Pár hónapja Carnahan azt mondta R-es forgatókönyvet írt, gondolom akkor az is ugrott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.