Star Wars a Vanity Fairben

1977 május 25. volt a Star Wars: New Hope bemutatójának időpontja odakinn (itthon ’79 augusztus:), így a kultusz születésének 40. évfordulójára kapunk gondolom pár dolgot a héten. Az egyik ilyen a mostani Vanity Fair és az EP VIII-hoz köthető címlapok. Melyik kéne?

human
írta
2017. 05. 23. 13:41
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Star Wars a Vanity Fairben” bejegyzéshez

 1. 1 kép: Durci kislány várja a nagyapjával a negyed kettes buszt Tápiószentmárton felől.
  2 kép: 18. századi dagerrotípia a Lurtz családról, a nagy jólléti korszakból.
  3. kép: Kisiparos munkások 1953-ból.
  4. kép: Szintén 18. századi dagerrotípia Lady Emanuelle Grófnőről.

 2. A második! Nekik van fodrászuk!
  Adam Driver hogyan tud egyszerre dühösen és szomorúan nézni?

  Prothean: kb ugyanez jutott eszembe, Luke kb mintha az öregapja lenne. És a kép megoldja, hogy kinek a kesztyűs kezét látjuk a teaserben a könyvet taperolni!

  Kelly-Marie Tran feje a 3. képen mintha azt mondaná: “Most azt hiszitek szerencsés vagyok? Hát akkor közlöm veletek, hogy ezek ketten együtt HÁLNAK!”

  Leianál a háttér nincs megcsinálva. Szó szerint egy ponyva előtt áll!

 3. Phasma levette a maszkját? Wow, ez már komoly előrelépés….

  Ki a fiatal lány Finn mellett?

 4. Hát nemtudom…valahogy ezek az uj részek nem adják, de lehet csak túl elfogult vagyok a régi trilogiaval kapcsolatban, mert akkor gyerekként akkora hatással volt rám…lehet ha ezeket a reszeket latom gyerek koromban, akkor másként vélekednék ergo. nekem egyik poszter sem jon be!

 5. Nem is tudtam, hogy Brienne a Trónok harcából játszott az Ébredő erőben. :)

 6. Na örülök hogy végre jött valami a filmmel kapcsolatban. Gondolom augusztus előtt nem lesz rendes trailer.

 7. Elnézve ezt a szereplő gárdát, meg hogy mennyire nem volt kedvem még a mozi óta újra nézni, nem is tudom hogy várom-e még.
  Ha nem mennek bele jobban a misztikumba, vagyis az erő rejtelmeibe, csak megint egy szaladgálunk össze vissza film lesz akkor csalódni fogok, mert még első résznek ezek megbocsáthatóak voltak, mivel újra kellett indítani az egészet.
  De ami a legjobban várnék az egy jó kis zúzás, de legalább olyan harc mint az első 3 részben voltak. De inkább a játék trailerekben látottak!

 8. De csúnya ez a Kiló Ren… Nekem a kisebbségi kiadás kéne. Áh. Gáz az új sorozat, feleslegesek ezek a folytatások.

 9. Egyik sem. A 40. évfordulóra jöhetett volna valami csak klasszikus szereplős kep.

 10. ” A 40. évfordulóra jöhetett volna valami csak klasszikus szereplős kep.” – De hát ott vannak ők is! Vagy Te inkább azok közé tartozol, akik úgy tesznek, mintha csak a szent és sérthetetlen klasszikus trilógia létezne? :D
  Nyugi, itt vannak az öregek is, élnek és virulnak(Han kivételével persze)! Engem pl nagyon érdekel, hogy a Luke/Rey boríton miért csak a “Force” szerepel és nem a “Light Side”, szemben Kyloékkal, ahol ott van a “Dark Side”.

 11. A kötelező színes bőrű már snassz, most kötelező ázsiai van.
  Ettől függetlenül én várom.. úgy ahogy.

 12. Biblony: épp ma olvastam, hogy a rendező eredetileg Gina Rodriguezt szerette volna a szerepbe, a Lucas feje azonban egy fehér lányt, ha jól rémlik Tatiana Maslany-t. Ha jól emlékszem erre a szerepre midenféle bőrszínre nyitottak voltak, szóval nem mondanám, hogy az ázsiai színésznő azért lett kiválasztva, mert kötelező volt.

 13. Nincs bajom azzal, ha etnikailag sokszínű (haha) egy film, csak ha azért tesznek bele egy népcsoportot, hogy azokban az országokban is magas legyen a bevétel az erőltetettnek hat az elején. Aztán biztos jó karakter lesz, csak remélem többet megtudunk majd róla, mint a Zsívány 1 bármelyik tagjáról.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.