Wonder Woman a Supergirl alatt

Különleges videóval készültek a Supergirl sorozat fináléja mellé, amiben kacsingatások közben reklámozzák a filmet. Nyilván azokra van célozva, akik bírják a sorozat hangulatát, szóval aki nem nézi, az azért ne lepődjön meg.

human
írta
2017. 05. 23. 04:32
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Wonder Woman a Supergirl alatt” bejegyzéshez

  1. Mióta Mon-El benne van és tönkretesz mindent, ami a másik csatornán még tök jó volt a Supergirlben azóta nem nézem, de figyelem és tudom, hogy Katie McGrath mostanában nagyon sokat van, úgyhogy lehet visszacsábulok, csak kell egy Mon-El szűrő. Kár, hogy Gadotot nem sikerült ennél jobban belecsempészni valahogy, de ugye mind a sorozatbeli szerepüket tolják. Ha jól emlékszem Carter néni az elnök Hatcher meg fuck-el anyja pl.

  2. csak felhivom a figyelmet, hogy ‘Wonder Woman’ ott vigyorog a videoban; anno 1817 korul Lynda Carter jatszotta a karaktert egy remgyenge tvsorozatban.

  3. juuuuuj de rosszra gondoltan a címet olvasva… megtörlöm a szám szélét….

  4. Sose értettem hogy az összekapcsolódó sorozatot & moviet miét nem lehet pár rész erejéig crossoverezni. pl. nekem a shield ügynökeinél ez qrvára tetszett mikor bele lopták fury-t vagy lady sifet vagy stb stb :)

  5. Abu, mert nem kapcsolódik ossze:) nincs koze az “Arrowverse”nek a “cinematic universe”hez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.