16 hozzászólás a “A Vanity Fair és a Star Wars: The Last Jedi” bejegyzéshez

 1. Toro nagyon adja, Hamil is jól mutat, de a többi eléggé ócska. Nem volt bajom eddig Reyyel, de egyre kisstílűbb nekem a hölgy.

 2. Várni nem várom most sem, de több potenciált látok benne, a VII résznél mindenképp jobb lesz azt gondolom.

 3. Del Toro meg Hamill karizmája fogja vinni a filmet, tipikus scene steeler lesz mindkettő. Rey szenvedései viszont már előre fájnak és untatnak.

 4. Az első képen nagyapámék, amikor egész nap vártak faluhelyen, mert megígértem, hogy segítek a birka kasztrálásban.

 5. Persze moziban fogom az új részt is megnézni, de azért azt nem mondanám, hogy alig bírom ki a várakozást. Majd jön amikor jön, nem hozott lázba ez a pár kép sem és a múltkori előzetes sem. Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem voltak jó pillanatok az előzetesben, de túlságosan nagy csalódás volt a hetedig rész. Bezzeg a zsivány nagyon bejött.

  Egyébként ha már Star Wars előzetes… Volt pár napja egy “Ha szar a kedved, akkor…” poszt itt a blogon. A videóban az egyik film a “The Room” volt, Tommy Wiseau főszereplésével. Néhány túlságosan is sok szabadidővel rendelkező illető elkészítette a “Star Wars with Tommy Wiseau – Oh hi Mark” című szösszenetet, amely részben az EP VIII előzetest dolgozza fel. Csak erős idegzetűeknek…

 6. Az első kép még elmegy, a második és a harmadik borzasztó. A Benicio Del Toro kép meg szimplán értelmetlen. Egy szereplő akinek a szerepéről kb semmit nem tudni eddig….

 7. jajj, etesse már meg valaki ezt a Daisy lánykát, mindig úgy át van szakadva

 8. miki egér bábjai akik örökre tönkretették a star warst. bár szegények nem tehetnek róla ők tényleg csak bábok

 9. uglytruth: “scenesteeler” sic!

  Rettenetes képek. Rettenetes film lesz. A hetedik után nem is tudom mit vártam.

 10. Annie Leibovitz hatalmas nagy kókler. Szénné Photoshoppolt, nagyon mű stúdiófotói vannak, és rendszeresen fotóz a dizninek. Ami nem is baj, de sokkal tehetségesebb fotósok meg az életbe nem jutnak ilyen hírességek közelébe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.