“Héé, hééé, emberek, Iron Man” – a marketinges

Iron Man-t előre tolták a Pókember-film poszterén, és most itt is, így lehet nem áll a legjobb szinten tracking. De térjünk a videóra: Stark némi humorizálással meghívja a Spider-Man-t, hogy közösen nézzék az NBA döntőket. Mások is ott lesznek, de Amerika kapitányt még nem hívták. “Too soon..” Lássuk a nem igazi filmtrailert, hanem crossover reklámot ezek szerint.

7 hozzászólás a ““Héé, hééé, emberek, Iron Man” – a marketinges” bejegyzéshez

 1. Így van ezt neki találták ki. Ritkán van ilyen zseniális casting. De ő még mindíg lubickol benne ;)

 2. Szerintem nem (illetve nem teljesen, mert végérvényben úgyis minden a bevételről szól…) a tracking miatt nyomják ennyire Iron-Man-t a közönség arcába.

  Tavaly a Civil War trailer után, aminek a végén feltűnt Spidey, nagyon sokan nem értették, hogy most akkor mit is keres itt a Garfield-féle Pókember a borzasztó 2. rész után. Még a filmet követően is akadt némi képzavar, hogy most akkor ez miféle Pókember is valójában. A nagyközönség számára nem igazán volt nyilvánvaló, hogy megállapodott a 2 stúdió és érkezik az új színész, új film eredetsztori nélkül stb stb.

  RDJ pedig az MCU védjegye, szóval gyanúsan a fő indok a döntésük mögött az, hogy az átlagnéző képben legyen az új film hovatartozását illetően. (Egyébként ha hihetünk a híreszteléseknek, Tonynak nem lesz annyira sok szerepe a filmben, mint az a trailer alapján tűnik. Mindenesetre remélem, hogy a film végén Peter teljesen önálló lábra áll és a high-tech ruhát is szében visszaadja Starknak, hogy létrehozza a sajátját.)

 3. De ezek a színek itt a videó coveren, meg a posztereken is borzasztóak. Giccs a köbön..

 4. Anthonz:
  Ez is egy vélemény, szerintem meg kibaszottul elkapták a képregények hangulatát vele.

 5. “RDJ pedig az MCU védjegye, szóval gyanúsan a fő indok a döntésük mögött az, hogy az átlagnéző képben legyen az új film hovatartozását illetően. ”

  Szerintem meg azt építik, hogy Downey távozása után is legyen vicces science guy, csak most fiatalabb lesz.

 6. Jók azok a színek pedig.
  Szerintem Stark-ot az Infinity War végére kiírják, ezért tolják ennyire. Végülis a 3 phase túlnyomórészt az ő sztorija volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.