What the Waters Left Behind-előzetes

Ilyen egy nagyon posztapoknak kinéző helyen, az árvíz után romokban hagyott Epecuén forgatott tortúra pornó? Pár turista jön megnézni a víz által elpusztított várost, ahol őrült horrori eseményekbe keverednek.

A rendezőknek a The Hills Have Eyes és a The Texas Chains Saw Massacre lebegett a szeme előtt. A tovább mögött trailerben megnézhető, hogy mennyire sikerült felidézniük azt a hangulatot.

14 hozzászólás a “What the Waters Left Behind-előzetes” bejegyzéshez

  1. A szokásos, semmi új. Csak most volt pénz normális gore jelenetekre, nem olyan amatőrnek tűnik, mint a havi 10 hasonló film. Max itthon, de nem biztos.

  2. A hills have eyes az, amikor béna szörny gunyában ijesztgetik a népet? Mert az kb annyira volt hiheto, mint godzilla zoknival a lábán. Önmaga paródiája. Remélem itt szintet lépnek.

  3. hát figyelj, megnéztük nemrég a The Voidot, aminek az előzetesétől itt hasra estünk (én is) – jó ég, akkora nulla filmet még nem láttam idén. egészen elképesztően rossz. szóval kösz, de B horrort/thrillert ezek után csak akkor, ha kasszát robbant. kinek kell egy hatszázadik tökugyanolyan film, színészek és bármilyen értelem nélkül.

  4. Nekem speciel be jott a Void a maga mindenfelé e ki kacsintós össze lopkodott stilus elemeivel és a b mozis élet érzésével.

    Százszor inkább egy Void féle gyengébb okult horror, mint ezek a trancsírozós baromságok ahol a kattant Redneckek halomra darabolják az idióta amcsi tiniket. A hills have eyes 2ről már nem is beszélve ahol komplett kiképzett katona osztagot csináltak ki a redneck mutáns fickók.

  5. elkezdik a trailert ezzel az elsüllyedt város mitológiával, aztán az egésznek semmi jelentősége nincs, ugyanúgy játszódhatna egy texasi tanyán az egész.

  6. Azt a szerencsétlen tehenet teljesen indokolatlanul tolják az arcunkba 3 másodpercenként…

  7. Az a tehén nagyon irritáló volt. Jólvan bzmeg, lejött, hogy belezés meg szenvedés meg fűrészelés meg fsz tudja, de attól még nem kell 5 másodperc alatt 15ször egy tehenet bámulnom.

  8. szeretem az olyan filmeket, amikben pár turista vagy tökmindegy mi elmegy egy helyre/ott ragad egy helyen, és rossz emberek/torzszülött emberek/mutáns emberek/szörnyek megölik és talán meg is eszik őket. szóval várom sok szeretettel:$ ez a void olyasmi lenne? soha nem hallottam róla, csekkolom már

  9. A cím, a leírás és a plakát alapján megvett… majd megnéztem a trélert. Felejtős, generic cucc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.