12 hozzászólás a “Az Ubisoftnál tudnak trailereket csinálni: Far Cry 5” bejegyzéshez

 1. Az a baj, hogy már a tréler alapján látszik, hogy negyedszerre akarják full ugyanazt eladni, most épp szektás-‘mercia-s körítéssel. (Hiába fiktív sztori, nem hagy nyugodni a gondolat, hogy a hadsereg miért nem darálja le két perc alatt őket ha tényleg zaklatják a várost – már a plot sem áll meg a saját lábán)

 2. Sajna nekem csalódás. Tényleg látszik, hogy ua lesz mint a többi. Játékmechanikai újítás zeró. Lehet még a map is ua lesz mint az előző kettőnél. Szokás szerint nem erőltették meg magukat, új skinek azt ‘jóvanazúgy’

 3. Ha megint kiderül, hogy végig a rosszfiúk szekerét tolatták a játékossal, baromi csalódott leszek…

 4. @Csigusz: Nekem is ez jutott eszembe. Jó, jó, montanai vidék, de a trailer alapján nem az isten háta mögött leszünk, hanem kiépített infrastruktúrájú kisvárosi miliőben. Ráadásul úgy tűnik napjainkban játszódik a sztori, szóval ha tényleg “megszállja” a megyét a szekta, és teszem azt megveszik a helyi seriffet, akkor is egyetlen mobilhívásra oda lehetne csődíteni az FBI-t meg a nemzeti gárdát, amint beindul a nyílt polgárháború…

  Kíváncsi leszek, hogy az izolációt mivel magyarázzák majd meg, mert az egész alapvetés komolyan vehetősége nálam ezen áll, vagy bukik. A trailer egyébként nekem is tetszik, a játékmenetet tekintve meg nincsenek nagy elvárásaim, a Far Cry 3-4-ből és a Wildlands-ből átemelt modellek alapján gondolom abból a két játékból gyúrják össze majd az open-world gameplayt. Várom, de nem lesz szerintem év játéka.

 5. Én nagyon bíztam a vadnyugatos pletykákban, mivel PC-re nem nagyon vannak ilyen játékok. Az meg a másik dolog,hogy ez így tényleg eléggé olyan mint a 3-4. Nekem már herótom van a toronymegmászásokból, a táborelfoglalásokból meg a lázadókból…
  Újíthatnának egy picit.

 6. Nekem ez nagyon PC. Mármint politikailag korrekt. Vajon színes bőrű iszlám fundamentalistákkal miért nem készül ilyen játék?

 7. Kicsit tényleg újíthatnának már, nekem pl. ez a modern kor már kezd unalmas lenni (pláne hogy most még egzotikus tájat sem kapunk).

  Mit nem adnék egy középkorban és egy vadnyugaton játszódó részért, a kettő között egy Primal 2-vel dinoszauruszokkal! :)

 8. Nameless King: összeségében? Dark Souls 1 és 3, Left 4 Dead és Counter Strike: GO. De sok játékot szeretek-szerettem régen. PL Max Payne örök kedvenc meg hasonlók.

 9. Nálam a Far Cry pont az a sorozat, ahol nem igazán érdekel az újítás. A harmadik rész nálam klasszikusnak számít. Jó volt a sztori, jó volt Vaas, meg az egész hangulata. A negyedik részt annak ellenére, hogy nem érdekelt a fő szál, egy kicsit talán jobban is élveztem, mert iszonyú sokat tudtam benne bóklászni. Találtam egy méhkast, odacsábítottam egy medvét, az leállt a méhekkel viaskodni, aztán gránátvető egyszerre mind a kettőnek, és élveztem. Alap esetben unalmas lenne ugyanazt végigcsinálni megint, de itt nem zavar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.