Magára talált a Pókember marketingje

Már a múltkori nagy trailer is jól sikerült, legalábbis végre kiemelték azt a “80-as évek tinifilmjei” hangulatot, amit hangoztattak a készítés közben. Erre itt ez az új tv-spot, ami még inkább ráment erre, persze pár modern eszközt használva.

Teljesen a fun részt tolja előre. Most azt félretéve, hogy én nem annyira várom, de végre van identitása az anyagnak, szén a vonatra.

Sorry az inda mainért, de a hivatalos marvelre még nincs kitéve, csak random youtubera.

12 hozzászólás a “Magára talált a Pókember marketingje” bejegyzéshez

  1. Az igen, eléggé átvariálják ezt a Pók rucit. Nem jön be. Ez már inkább Iron-Spider Armor mint a sima.

  2. Miért?

    Iron man húzta be pókit a buliba. Szerinted az lett volna életszerűbb ha stark a gyerkőcöt egy farsangi jelmezbe küldi a bosszúállók ellen?

    Pont az lenne az értelmetlen ha nem hagyta volna nála a cuccot.

    Amúgy is adott neki cuccot a képregénybe is amíg ilyen pártfogolt státuszba volt.

  3. Király volt a trailer 3 de nyolcvanas évektől nagyon messze van a cucc szerintem.

  4. asd: Talán azért mert Pókember nem a ruhája miatt köszönheti képességeit és válhat hőssé úgy mint Tony?

  5. azon gondolkozom, hogy Bruce Wayne mennyire lesz bőkezű a Flash rucival, jó lenne egy HISE video erről…

  6. direkt van túltolva a ruha, hogy minél nagyobbat koppanjon pókci, amikor visszakéri tőle stark

  7. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem az előző filmekben teljesen érthetetlen volt, hogy hogyan rak össze egy csóró srác ilyen alaposan megtervezett maskarát. Úgy értem ok , hogy tud varrni, na de ennyire? :D A hálóvetője meg a másik…

    Nekem így sokkal hihetőbb ha Tony adja neki. Peter a végén úgyis rá fog jönni, hogy mindenre nincs szüksége, hiszen a cucc csak azért van, hogy inkognitóban maradhasson. Ő végtére is egy srác, aki tud a falon mászni és szabadidejében embereken segít. Nem egy katona. És végképp nem a Vasember.

    Tudom, hogy valószínűleg sokaknak nem fog bejönni majd ez az “eredettörténet” de nekem egyenlőre baromira bejön mert rengeteg benne a potenciál: Pókember eddig mindig a nulláról indult, mindig olyan világban, ahol ő volt az egyetlen szuperhős és nem volt kihez mérnie magát vagy kihez fordulnia. Az, hogy a szuperhőssé válását olyan valaki támogatja, akire minden szempontból fel tud nézni és akitől mindenképp el kell majd szakadnia, hogy a saját útját járhassa, szerintem nagyon érdekes történet lehet. A másik az, hogy ez a történet tökéletesen illeszkedik abba, ahonnan Tony Stark jött és ahová most tart. Már érezzük, hogy lassan vége lesz az útjának, már túl van az aranykoron, már túl van az első lépéseken, amik a bukás felé vihetik. Már úton van Thanos. Én évekkel ezelőtt is úgy képzeltem, hogy ilyenkor jön majd egy potenciális tanítvány, akinek Tony az apafigurája lehet. Szerintem ez egy olyan sztori amiben rengeteg lehetőség van!

  8. Kisarmee: Peter Parker egy igazi géniusz azért. A képregényekben is ő rakta össze tinédzserként. Ennyi. Egy zseni. Azért már megbocsáss de egy ilyen jelmezt a fiatal cosplayesek is össze tudnak rakni. :D

  9. kisaaame:
    Ciwil Warban is volt hálóvetője, azaz Tony bácsi látogatása előtt is…

  10. Sőt a Ciwil War-ban ki is térnek rá, hogy a hálóvetőt ő csinálta meg, hogy mi a szakítószilárdsága az anyagnak, stb. Ha lenne háttere PP-nek ő is tudna dolgokat bütykölni, de ő csak sima kukákban turkál valószínűleg és nem ott, ahol a Keselyű :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.