Nemsokára forog a The New Mutants

Az első kérdés amit felmerült bennem, hogy ez kit érdekel? Nem agresszívan, csak a Logan után nekem az X-Men franchise most nagyon messze van, remélem valami olyat alkotnak, amivel visszahúznak. Viszont az új információk:

Rosario Dawson valószínűleg szerepelni fog a filmben. Dr. Ceilia Reyes-t alakíthatja majd, aki képes maga köré valami védőbúrát generálni, és nem mellesleg a fiatal mutánsok mentora. Anya Taylor-Joy (Split, The Witch) lesz Magik és Maisie Williams (Game of Thrones, Doctor Who) lesz Wolfsbane. Ellenben James McAvoy nem fog feltűnni a filmben.

Josh Boone (The Fault in Our Stars) pedig olyat mondott, hogy:

We are making a full-fledged horror movie set within the X-Men universe. There are no costumes. There are no supervillains. We’re trying to do something very, very different.

Egy horrorfilmet csinálnak, ami nagyon eltér az eddigi X-Men filmektől. Nem lesznek nevetséges jelmezek és szupergonoszok benne. A kiszivárgott történet szerint 5 fiatal, tini mutáns lesz a középpontjában, aki még nem annyira képes kontrollálni a képességeit, ezért sok bajt is okoz a világban.

21 hozzászólás a “Nemsokára forog a The New Mutants” bejegyzéshez

 1. elég sok potenciált látok benne, ha minimalizálják a cgi-t és tényleg egy horrorosabb sztorit hoznak (pl nem mutkó ellen kéne küzdeni, hanem valami démon, mitikus lény ellen), azzal meg egy új oldalát valósítanák meg az x-eknek. mindenképp jobban érdekel annál, mint amit most összetrollkodnak az apokalipszis körül, a főnix sztorit már azelőtt kukázom hogy látnék belőle akármit…

 2. Ez a “no supervillain” nekem kicsit ködös. Valaki ellen csak kell harcolniuk. Még sem lehet ellenfelük a gazdasági világválság vagy a weltschmerz.

  Bár megnéznék egy x-men vs. nemzetközi karvalytőke összecsapást.

 3. Pont a Logan miatt gondolom azt, hogy talán jó irányba halad a Fox az X-MEN sorozattal. A Logan megmutatta mindenkinek, hogy lehet olyan komoly és felnőttes képregény filmet csinálni, ami sikeres. Nem kell mindenben a Disneyt utánozni.

 4. Zsocso: “A Logan megmutatta mindenkinek, hogy lehet olyan komoly és felnőttes képregény filmet csinálni, ami sikeres.” Lásd Sötét Lovag. Penge, de még a tél katonáját is idesorolhatnánk.

 5. érdekes koncepció és a villain sem feltétlen hiányozna, ha azt nézzük többnyire milyen ócska ellenségeket szerkesztenek, vagy mennyire banális mindig a világuralom kell tematika.

  vívódhatnak magukkal, egymással, esetleg valami árnyalt állami/politikai szervvel, aki megfékezné őket, habár az utóbbi is klisé, de csak kitalálnak valamit, ami pörgeti előre a történetet.

  kerüljék el azt a tipikus buktatót, hogy szenvedünk, lázadunk, de végül a szeretet jegyében összefogunk, aztán akkor nem lesz gond. a casting meg eddig jó.

 6. Érdekesnek hangzik, a Fox kezdi megérteni, hogy igenis lehet ezekkel a karakterekkel másfajta filmeket is csinálni mint a szokásos szuperhősklisék. Logan, Deadpool most ez. Mondjuk azt megértem, hogy nem merik csak ezeket a “kísérleti” filmeket tolni, a main X-men széria, legalábbis ha az Apokalipsz semmilyen vonalát folytatják, viszont szerintem kezd elfáradni.Bár ha ott is tudnák a First Class, Days of… színvonalát csak megközelíteni akkor nem lenne panasz arra sem.

 7. Nekem a legjobban a Logan tetszett és az x-men első részei voltak idétlenek szerintem.

  Persze a gyerekenek is kell képregényfilm :-), nem lehet mindegyik véresen komoly.

 8. Ha ez nem csak valami pr szöveg akkor még valami jó is lehet belőle. A többi szereplőre kíváncsi leszek.

 9. @Lordviktor

  Nem arról van szó, hogy amúgy nem lenne 20 fasza ötletük, csak éppen para van, hogy anyagilag megtérül-e a kockázat.

  A Deadpool egy kisebb rizikó volt csak, mert kisebb költségvetésből is forgott (mondjuk a marketing volt vagy leglább 3x annyi mint a film, biztosan), a buktáját tobbé-kavésbé be tudták volna nyelni, de bejött az embereknek. A Logan-nél meg nem volt ilyen para, mert kb. akkor is visszahozta volna az árát, ha Hugh Jackman másfél órán keresztül a telefonkönyvet böngészi, hiszen egy bő másfél évtizede futó karakter sztorijának a végére tettek pontot, persze, hogy sokan voltak rá kiváncsiak. Ezért is merték bátrabban kezelni a filmet.

 10. Gabor Vajda (@Gabor_V): dehogy merték bátrabban, az öltönyösök folyamat nézték a netet meg a többi visszajelző csatornát, hiszen a Marvel módszer ellen egy évtizede csak a Deadpool volt ellenpélda. Mangoldék azért is igyekeztek a véres jeleneteket praktikai trükkökkel megoldani, hogy nehogy visszatáncoljon a stúdió, mint tették azt a japán kalandnál, ahol szintén beígérték az R-t.

 11. A legrosszabb Foxos mutáns is film is jobban elszórakoztatott engem és a barátaimat is, mint akármelyik MCU úgyhogy hozzák csak nyugodtan elébünk, és csinálják csak őket..nem kellenek azok a jogok másoknak :D

 12. Anya T-J miatt várós, a béna GoT színészeket viszont nem vágom miért kell mindenhol erőltetni.. főleg Maisiet, de a másik is béna volt Jean Greyként az X-menben.
  A horrorstílus ötlet jól hangzik. Az ígéret, hogy nem lesznek szuperellenségek Magik sztoriját felszínesen is ismerve érthető, hiszen a démonvilággal van kapcsolatban, ott nőtt fel vagy mi, sőt királynő is lett. Ha komoly horror nem is, olyan Hellboy-os lesz szerintem ez.

 13. KingMacsek: A Sötét Lovag és a Penge jók voltak, de sajnos a stúdiók gyorsan felejtenek. A Logan viszont most volt nem rég és jó volt a kritikai fogadtatása is. A komoly filmek közé sorolhatjuk a Sin City-t és a Watchment is, de a stúdiókat nem érdekli mi volt 10 évvel ezelőtt. Ők az aktuális trendet akarják meglovagolni. A Deadpool és a Logan viszont jó visszajelzés volt, hogy érdemes az R-es filmekbe pénzt fektetni.

 14. nem lesz benne szupergonosz? eddig az volt a pletyka, hogy Demon Bear lesz az, aki, igen, egy baszottnagy medve :D

 15. demon bear nem minősül szerintem szupergonosznak. a szupergonosz az általában egy ember/humanoid képeségekkel, ez inkább csak egy entitás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.