The Hitman’s Bodyguard-előzetes: még mindig jónak tűnik

Ezúttal nem a Kevin Costneres filmhez való hasonlítás poénjára fűzik az egészet, hanem a történetbe is belemennek. Reynolds karaktere azért kell megvédje a világ legjobb bégyilkosát, mert az tanú valami nagyon fontos ügyben. Így indul be az akció-komédia, és láthatóan nem csak a poénokból lesz sok benne, hanem a lövöldözésből is.

Bár néhol furcsán olcsónak tűnt a film, és az akció úgy van bevilágítva mint valami tévésorozat, de azért valamennyire jó buddy cop filmnek tűnik, hiszen mindkét főszereplő remekel. Főleg az R besorolás alatt. Viszont az új trailer sem tököl.

8 hozzászólás a “The Hitman’s Bodyguard-előzetes: még mindig jónak tűnik” bejegyzéshez

  1. tényleg még mindig jónak tűnik, bár sok értelme ennek a trailernek nem volt. A múltkori jobb volt, tán pörgősebb is, ebből hiányzott a sok motherfucker :-)
    Egyébként bár nagyon jó ebben Reynolds, kicsit mintha beragadna ebbe a Wade-szerű cinikus-humoros akcióklisébe. Mint ahogy Chris Prattnak is csak egy figurája van, amit az űrtől kezdve a dínóparkig mindenhol lehoz.

  2. ” Reynolds, kicsit mintha beragadna ebbe a Wade-szerű cinikus-humoros akcióklisébe. ”

    de hát tök ilyen volt már a 2 guys a girl and a pizza place óta. Inkább a drámai szerepei a kilógóak végig a karrierje során, de sosem tört ki igazán a figurájából.

  3. Reynolds-nak jól áll ez a karakter. Jim Carrey-nek is volt egy sajátos karaktere, és azt el lehetett sütni rengetegszer, sőt még mindig nézném, ha lenne valami… Szerintem RR is maradhatna ennél a stílusnál még úgy 30 évig. :P

  4. Milyen filmek jönnek nyáron!
    És ráadásul a két kedvencem lesznek benne: Woody Harrelson jön a majmok ellen, és Sam L “Madafaka” Jackson ezzel! Megvan a 2 biztos mozim már előre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.