A Oats Studios “Volume 1” előzetesei

Neill Blomkamp (District 9, Elysium) visszatér a gyökereihez, avagy a rövidfilmekhez kicsit. Ugye innen érkezett anno, az Alive in Joburg alapján rendelték be a máig legnagyobb slágerét, a District 9-t.

Most úgy tűnik, hogy csokorba fogott pár rövidfilmben kifejtett ötletet, és ezeket adja ki nekünk (a steamen fog megjelenni). Történet az nincs, csak látvány és pár ismertebb színész.

human
írta
2017. 05. 30. 03:41
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “A Oats Studios “Volume 1” előzetesei” bejegyzéshez

 1. Blomkamp-től kéne egy jó sci-fi horror, Alien-t rá bíznám!
  Amúgy egy király csávó, aki csípi a Die Antwoord-t, úgyhogy jöhet tőle minden!

 2. Aliens folytatása simán mehetett volna neki. Jó vizuális megoldásokat használ. Ha egyszer kap egy jó forgatókönyvet akkor nagyon nagyot fog szakítani.

 3. Ugyanazt a reál sci-fit csinálja mint James Cameron csak szutyokabb kamerával. Sajnos az egyetlen értékelhető filmje a District 9 volt, a többi csak trükkökre látványra értékelhető. A covenantról meg ne is beszéljünk RS teljesen tönkretette az Alient vele, és esélyes, hogy azért, hogy erőltetve összekapcsolhassa a szárnyas fejvadásszal. Mellesleg a covenant ha kivennénk minden alienes prometheusos dolgot belőle egy egészen korrekt kis egzisztenciális sci-fi lehetne, már persze ha nem érzi az ember elcsépeltnek a meghülyülő mesterséges intelligencia motívumot. Amúgy érzem én mit akarhatott az öreg, de ezért nagyon-nagyon kár volt feláldozni az Alien loret.

 4. Az a kép mintha a saját Alien filmjéből lenne. Amúgy remek hangulatot áraszt a trailer.

 5. A vége az lesz, hogy ebből is lesz egy egész estés film, amit persze nem bánnék.

  OFF: Ha már a Steam szóba jött. Mi a helyzet a Portal filmmel? Régen volt róla szó, hogy J.J. dolgozik rajta, de semmi azóta.

 6. Tegnap megnéztem a Covenant-ot, úgy, hogy untam az alien 1-2-3-at, nem nekem való, a Prometheus gondolkodós részeit imádtam, erre jött ez a prometheus ismétlés, 800 liter vérrel.

  Ennél nehezen csinált volna rosszabbat Blomkamp, még az Elysium is jobb (akárhogy is csalódtam abban is, és a Chappie-ben orbitálisan). Nem tudom, hogy mitől romlik filmről filmre a munkája minősége, kb. mint a zenekarok, albumról albumra érződik, hogy hát az elsőre volt még 10 évük, a másodikra már csak 2, vagy nem tudom.

 7. Nyugger Ridley helyett micsoda Alient kaphattunk volna Neilltől. Ez is nézős!

 8. @cherockee: Neked akkor amúgy mi tetszik, ha semmi sem? A kérdés költői. ;D

 9. Hirtelen azt hittem, hogy valami élőszereplős kedvcsináló videó egy készülő játékhoz a Frostbite Studios-tól.

 10. Blomkamp pocsék író, ez jól látszott az Elysium-on, de főleg a Chappie-n. A látványhoz nagyon ért, vizuálisan van tehetsége, csak az írást kellene másra bíznia. A tempó/játékidő szintén nem az erőssége, amin egy jó vágó segíthetne. Hosszabb távon megéri átadni bizonyos feladatokat, nem szégyen az, ha nem ért mindenhez. Az már inkább, ha nem látja be és erőlteti. A nagyok, mint pl. Nolan vagy Spielberg sem vállaltak mindent magukra. Amúgy ezek a rövidfilmek valóban ígéretesek.

 11. Teljesen olyan, mintha az Alien folytatásra összeszedett szereplőkkel csakazért is csinált volna vmit….kislány, Replay….

 12. Jason13, nem csak csípi Ninja-ékat, hanem öribarik is velük.
  ————-
  LasDen 2017. May 30 at 11:00
  Blomkamp – Operation Back to Hollywood
  :DDDDDD
  ————-

  Hydroval egyetértek 100%-ban.
  ————-

  Ez a rövidke fent pedig tetszik.

 13. Én anno mondtam, hogy inkább blomkamp alienje mint ridley prometheusa..
  Hátha kap egy esélyt, nagyon jó rendező!

 14. A Steam platform-járól egyébként eddig nem is hallottam, oda lehet teli találat ez az előzetes, mert látványra tényleg megnyerő.

  @Acheron:

  Ahogy írtam, pl. a Prometheus. Amit reméltem hasonlóan folytatnak, a horror elemek nem érdekelnek, nem is az zavart, hanem az, hogy kevés volt a tartalom mögötte. De pl. idén a Split nagyon tetszett, a Galaxis örzői 2 pont az volt amit vártam (jó értelemben), …

 15. Én is örültem volna tõle egy Alien filmnek, de az utóbbi idõben egyre kevésbé bízok a fazonban. Az Elysium még egy jo iparos munka volt, de a Chapi már komoly csalódás volt nekem. Fõleg, hogy a rendezés hibája miatt lett, olyan a film amilyen. Pl. Hugh Jackman már sokszor bizonyította, hogy jó színész, így érthetetlen, hogy nem tudott belõle ennél többet kihozni Blomkamp. Konkréten pocsék volt Sigourney Weaverrel együtt.
  Most csinálnia kéne megint egy hasonlót mint a District 9, hogy kicsit helyrehozza a renoméját. Talán egy District 10? :)

 16. Bocs a dupla posztért, csak most esett le, hogy ezek Drakwulfok, baszki! :D

 17. Blomkamp mellé két dolog kell: egy normális forgatókönyvíró és egy tapasztalt producer. Ez így viszont nagyon sovány, lényegében kiragadott jelenetek (ahogy az Alien-projektjének koncepciós rajzai is csak egymásra hányt ötletek voltak).

  Ma a Földön egy emberre mernék Alien-filmet bízni és az Denis Villeneuve.

 18. @Vox:

  In Denis Villeneuve we trust!

  Adja shai hulud, hogy jó legyen a Dűne tőle, és akkor csinálhatna egy alien-prometheus reboot-ot is, ha már ott van :).

 19. Most tényleg akkora film lett az Érkezés meg a Sicario,hogy mindenki Denis Villeneuve-ért kiált? Ne már….

 20. Prothean:
  Túértékelt film mindkettõ. Én sem értem azt a nagy Villeneune mániát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.