Catwoman őszintén

A Honest Trailers csapata nyilván női szuperhős filmmel gyúrt a Wonder Woman bemutatója előtt. Igen, nem a héten érkezik az első női szuperhősös film, és nem, egyáltalán nem DC utáló a trailer, hiszen a végén hatalmasat döfnek a Marvelbe is. Hát igen, régebben szarok voltak a képregényfilmek, ez a helyzet, szerencsére manapság már nem készülhet ilyen. Upsz, volt egy Fantastic Fourunk, hogy az Edited Squadról ne is feledkezzek meg.

Visszatérve a fő témához, szegény Hale Berry hiába szép, ez a film hihetetlen gagyi volt.

human
írta
2017. 05. 31. 04:54
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Catwoman őszintén” bejegyzéshez

  1. Azt nem értem, akkor már miért nem egy szuperhősös videóval jöttek, Catwoman, Elektra szerintem mindketten anti-hősök inkább. Meghogy erről miért nem volt videó már sokkal korábban nekik… Az első női szuperhősös film Supergirl 1984, amúgy is aktuális ma, mert van saját sorozata. Patty Jenkins-t meg amúgy is az első Donneres Superman film inspirálta, és a Supergirl annak a vadhajtása, Jimmy Olsent ugyanaz a színész játssza benne…így ugyanabban az univerzumban játszódik.
    Amúgy tényleg gagyi, ahogy a Batman és Robin is, célzottan sose nézem meg, de ha igazi tévéadást van kedvem épp böngészni és elkapom őket valahol, mindig ott maradok és élvezem :D

  2. Azért szerintem az Elektra nem volt olyan szar. Oké nem volt egy nagy eresztés pláne mai szemmel de akkori mércével nézve nem volt rosszabb mint a mostani Marvel filmek. :D A Catwoman meg ja az egy raklap hányás.

  3. Mekare: szuperhősös film alatt nyilván azt értik hogy dc/marvel film, és azért nem supergörlről csináltak ha tippelnem kéne, mert a 21. századi hullámra koncentráltak. valamiért mindig külön kezelem a penge előtti és utáni korszakot, szóval ez nem lepett meg (a 84es supergirlről amúgy csinált hilariocity videót Chris Stuckmann, hosszabb de az is kiemeli hogy mekkora gányság az is)

  4. “Azért szerintem az Elektra nem volt olyan szar. ”

    rég röhögtem ennyire kommenten :DDD

  5. Mekare: miért kötelező, hogy annyira témába vágjon? az nem elég, hogy vicces?

  6. Cardas: Igen valószínűleg ez az oka, sokan megfeledkeznek a Supergirl-ről amúgy is, de talán pont emiatt választottam volna én a helyükben azt, már csak azért is, mert ezeket mindenki előszedi most a WW miatt és ezért kicsit legalább különlegesebb lett volna, eleve a sok első miatt,a mit a WW attól még idén kipipál. Meg mondom én azon csodálkozom, amennyire gagyizva volt ez a film mindig, hogy ez még nem volt meg nekik.

    spooky: Nem kötelező, csak megjegyeztem, hogy amúgy az első hiába gagyi, vagy még gagyibb, mint ez, attól még az első és ha már ennyire a WW-re van időzítve ez a HT, akkor lett volna film ami jobban passzol amúgy, mint ez..és még viccesebb is lehetett volna a videó, mert amilyen minőségi drogot használhatott a forgatókönyvíró akkoriban a Supergirlben még nagyobb a parodizálási lehetőség. Nem tudom, lehet féltek, hogy kitalálni sem tudnak nagyobb poént, mint az eredeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.