Castingoltak: Mutánsok, Szépség, Avatar, Transformers spinoff, Godzilla, The Wolfman és Jolie

Az X-Men: The New Mutants-ba érkezik a Stranger Things-es Charlie Heaton, ő lesz Cannonball.

Michelle Williams gondolom nem kap felkérést, hiába volt marhajó a Manchester by the Sea-ben, idén egy Ami Schumer filmet vállalt el. A címe I Feel Pretty lesz, amiben egy kozmetikai cég főnökét alakítja. A történet szerint amúgy a komikus karaktere egyik nap úgy ébred, hogy tele van önbizalommal és a világ legszebb nőjének gondolja magát.

Joel David Moore visszatér az Avatarokba. Kicsodaaa? Norm Spellmant alakítja persze, az első részben már látott tudóst. Fontos hír nem? Mondjuk ilyen ömlesztett posztban elfér.

Hailee Steinfeld fog szerepelni a Transformers spinoffban, a Bumblebee központúban. Suli után autószerelőként dolgozó csajt fog alakítani. A rendező Travis Knight (Kubo and the Two Strings).

Thomas Middleditch (Silicon Valley) érkezik a legutóbbi Gondzilla folytatásába. A társai Millie Bobby Brown (Strangers Things), Kyle Chandler (Coach Taylor), Vera Farmiga, O’Shea Jackson Jr., Aisha Hinds, Charles Dance, Sally Hawkins, Ken Watanabe.

A The Dark Universe (a WB fontolgatja a név miatt a pert) szörnyei közül még pár kiadó (a linken ott van a már elkeltek sora), szóval érkeznek a pletykák: A Farkesember szerepére Dwayne Johnsont szeretnék megnyerni, míg a Bride of Frankensteinbe Angelina Jolie-t.

18 hozzászólás a “Castingoltak: Mutánsok, Szépség, Avatar, Transformers spinoff, Godzilla, The Wolfman és Jolie” bejegyzéshez

 1. “A Farkesember szerepére Dwayne Johnsont szeretnék megnyerni”

  Idézek:

  “Az Uratok says:
  2017. May 22 at 21:52
  Ki lesz a farkasember? Remélem nem a kurva rock, mert akkor szívfaszt kapok.”

  Háát :D

 2. Jolie-ra viszont még maszk sem kell, sem szőrcsuha mint Rockra. Őt beküldik és jó úgy ahogy van.

 3. “Suli után autószerelőként dolgozó csajt fog alakítani.” Ezek a Transformers irók egyre hihetetlenebb karaktereket találnak ki. Volt a hülyegyerek Shia, utána a feltaláló zseni Wahlberg, most meg az autószerelő csaj. Rock meg kurva szar casting a Farkasember szerepére. De amúgy is leszarom, mert PG-13 lesz. Benicio Del Toro-ra nagyon illett a szerep.

 4. A Sziklát remélek beteszik a következő Terminátor-filmbe, méghozzá negatív szerepbe.

 5. Pontosan eddig a pontig érdekelt egy kicsit ez a Monster Universe, most elvesztettek.

 6. @P4pir: Téged legalább érdekelt :D
  Én egyébként nagy pénzeket nem tennék erre a DU dologra, mivel a Mummy úgyis bukni fog mint a sz*r.

 7. @Edrick
  :DDDDDDDDD

  Az Uratok, ha olvasod, imádom a kommentjeidet.

  btw, Amy Schumer filmek miért készülnek még? Volt valaha annak olyan filmje, ami nem volt ótvar nagy bukta? (PC világ, mi? )

 8. én meg azt gondoltam a baywatch bukója intő jel lesz, hogy felejtsék el egy kicsit a rockot…
  A proféta amiért még Sandler filmek is léteznek (bár Cannes után jól felsz*pkodták, hogy mekkora szinész már) kereslet-kínálat…
  OFF
  én mindig azt hittem h A Próféta meg Az Uratok egy személyiség…

 9. 1: Már tavaly is lehozták, hogy Johnsont akarják farkasember szerepére.

  Először várják már meg a Múmia szereplését, valahogy én kétlem, hogy nagy siker lesz,bár lehet ez lesz a nyár meglepi filmje.

 10. Dean6

  Csupán poénból írtam, amit írtam. Legvadabb rémálmaimban se gondoltam volna, hogy ez bejöhet. 2016-ban még azt se tudtam hogy lesz dark universe vagy mi a tök, nemhogy ez…..
  Amúgy komolyan srácok, ez már…. :DD Ez már nem is szánalmas, ez frenetikus. Ha lenne új Titanic tuti Rock meg Rihanna lenne a főszereplő, csak akkor a jéghegy süllyedne el a szégyentől a g**be.
  A Próféta: Köszönöm :D

 11. @Zordon Bácsi
  Nem tudom, hogy bóknak vagy sértésnek vegyem ezt. :D

  Dániel
  Hát inkább ne.

  Az Uratok
  Még mindig szakadok

 12. Mármint a DC húzna nagyot ezzel, mivel semmi köze hozzá és jó nagy bukta lenne. HOPPÁ!

 13. Rock-os hírre először én is azt mondtam wtf??? De legalább olyan filmbe kerül ahol a drabális külsővel való, ne drámázzon, ne jópofizzon igazán nagyot akcióval érhet el. (Szerintem Jim Carreinek meg a vígjátékokat kellett volna csinálni, azokban szerettem meg igazán)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.