Murder on the Orient Express-előzetes: Áj szíí ívíl on disz trén

jaj az a popzene finálé, miközben minden karakter kosztümben vág drámai arcot. A lényeg, hogy a Orient expressz épp a nagy semmin hajt át, amikor megölnek valakit rajta. Szerencsére Poirot is velük utazik, hogy kinyomozza a dolgot. Mindezt természetesen az Agatha Christie regény alapján rendezte Kenneth Branagh (Thor, Hamlet, Jack Ryan: Shadow Recruit).

Nyilván csak karakter bemutató az egész, hogy a színészeket is láthassuk jelmezben, de nem annyira győztek meg. Téged?

28 hozzászólás a “Murder on the Orient Express-előzetes: Áj szíí ívíl on disz trén” bejegyzéshez

 1. Erre a filmre akkor szükség van,hogy azt szavakkal ki sem tudom fejezni. Bukás szagot érzek.

 2. Túltolták a bajszot, ezt így képtelenség lesz röhögés nélkül végignézni. Annyira bénán áll a fején :D

 3. Hááááát… nagyon hát…
  Kenneth Branagh nem szokott csalódást okozni, de vannak fenntartásaim

 4. Bírom, hogy mindenki Suchet-vel jön, de nekem például első sorban mindig Ustinov lesz Poirot. Azt hiszem a klasszikus Poirot filmek közül talán csak pont az Orient-expresszben nem ő volt a főszereplő, az összes többiben igen.

 5. Annyi közöm van agatha christihez hogy semennyi. Nem láttam egyik Poirot részt és a könyveket sem olvastam. De ez a trailer tetszett és kíváncsi vagyok a sztorira. Nekem pl frissnek és fiatalosnak fog tűnni a nyomozás és hogy ki a gyilkos mert abszolút fogalmam sincs róla és remélem premierig nem is futok bele a spoilerbe.

 6. Ez egy nagyon jó kis sztori, de sajnos már vagy 1000 feldolgozást megért. Mondjuk ha viccesre veszik máris kíváncsi vagyok.Ja és én imádom a végén lévő számot de ehhez a filmhez pont nem passzol.

 7. Nem szent tehén az Orient, elhiszem, hogy sokaknak nagy kedvenc az eredeti, de ez nem egy olyan sztori, amiből ne lehetne feldolgozást csinálni. Meg azért van mögötte egy olyan gárda, hogy nem lesz ezzel nagy baj. Bár tény, hogy az előzetes nem annyira izmos, de egy fagyos téli estén jó lesz ez.

 8. Nekem komolyan bejön, tetszik a vonat beltéri hangulata, ami éles kontrasztot alkot a külvilág dermesztő valóságával. Egy mini univerzum, vasba zárva. Gyerekkoromban mindig is ilyen bajszot akartam.

 9. Nekem is bejön, masszív a színészgárda, hangulatosnak tűnik, a zenével nekem is vannak fenntartásaim, de végülis elmegy az is. Szerintem kúl ez a bajusz :D Inkább az akcentus az ami valahogy nekem túl van tolva.

 10. Ahhoz képest, mennyire lerágott csont a sztori, ez a trailer teljesen rendben van.

  Kár, hogy Poirot egy brit lord lett.

 11. A David Suche féle verziót nézzétek meg. Szerintem magasan a legjobb feldolgozás eddig.

 12. 30 évenként feldolgozzák ezt a sztorit, simán belefér,de az tény, hogy a történetet elég sokan ismerik már, és így egyáltalán nem várós.

 13. Kifejezetten erőltetettnek tűnik. Túl mesterkélt. Nem életszerű. Folytassam?

 14. JKJ: szerintem az volt a cél, ahogy pannolt a kamera kívüről a vagon mellett az tiszta Wes Anderson-szerű volt.

 15. Elsőre ijesztő, majd meglátjuk.
  Jeremy Brett után is azt gondoltam, hogy kár bárkinek is Sherlock Holmest játszania, aztán Cumberbatch jött, látott és (meg)győzött…

 16. @Bane: nemrég hallgattam meg hangoskönyvként, de semmit se tudtam a sztoriról, pedig mozgok Agatha Christies körökben is.

 17. ÁÁÁÁ, az itt baj, hogy vágom a mi a vége…és így nincs semmi ami miatt megnézném…ráadásul eléggé bénán néznek ki…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.