Top Gun: Maverick lesz a folytatás címe

Természetesen a Top Gun 2. részéről van szó. Tom Cruise szerint a fenti cím várható, és azt fűzte hozzá, hogy megtartják a kinézetet és a zenét, a stílust. Nem mennek át kemény drámázásba, továbbra is szükség van a sebességre és a napfényes képekre.

human
írta
2017. 06. 03. 03:41
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Top Gun: Maverick lesz a folytatás címe” bejegyzéshez

 1. Na, akkor lesz megint Danger Zone. Kár, hogy Tony Scott nem él, ő tudta, hogyan kell hangulatot teremteni a filmjei első pár percében – elég csak megnézni a Top Gunt, a Beverly Hills-i Zsaru 2. és a Mint a villám nyitányát. A zene, a képek, a vágások, a szűrők mind nagyon ott vannak.

  Sokáig valami olyan sztoriról cikkeztek, amiről azt hittem később, hogy azt gyúrták át az Arctalan ellenséghez.

 2. ha megtartjak azt, amitol az elso meg ma is allat, hogy no cgi, hanem tenyleges vadaszgepek lesznek lefilmezve, akkor johet. ez volt a masodik film, amit moziban lattam 5 evesen:D
  egyebkent Gabor Vajda-val egyet ertek, a top gun es a beverly hills-i zsaru nyitanya nekem is kedvenc, mondjuk harold faltemeyer kellett mindkettohoz, sajnos ot en a cop out ota nem hallottam es ott is harmatos volt.

 3. Majd jöhetnek folytatások, Top Gun: Iceman, Merlin, Wolfman…
  Előzmények, Good Gun: Viper, Jester…
  Kisebb költségvetéssel tv sorozat, Low Gun: Waterman, Gandalf, Dogman…
  És persze univerzumépítés, All Gun: Ramius, Rambo, Bourne…

 4. És a nagyfejű Val Kilmer-t hogyan fogják beleszuszakolkni a vadászgépbe?

 5. Ezt is tönkre fogják tenni,ez most úgyis divat.
  Az a baj ezzel, hogy modernizálni fogják, és ez a vadászgép téma már annyira nem érdekes, sőt, a drónok,ilyen témában is mennyi közepes vagy rossz film készült az utóbbi időkben…

 6. Ettől én nem sokat várok (Tom bácsi lehetne valamiféle garancia hogy csak nem vállal rosszat – csak hát ez sem mindig igaz, pl. Jack Reacher-bol minimum a masodik)

  Ez a téma meg 86-ban persze nagyon menő volt, hiszen kissrácként csúcs amcsi vadászgépekről még képet sem nagyon lehetett látni nemhogy filmet, szóval egyszerre volt blockbuster és közben eladta azt az érzést hogy itt most aztán bepillanthatunk a kulisszák mögé milyenek is ezek a szuperfegyverek (ami egyrészt nyilván már akkor sem volt igaz, ma meg egy egyszerű wikipédia meg youtube kereséssel is a többszörösét lehet megtudni (ha valakit meg alaposabban érdekel akkor meg még inkább bele tudja ásni magát)
  Meg persze nyilván az izgalmas légi közelharcok (csak ez mondjuk a Star Warshoz képest még azzal az _illúzióval_ is kecsegtetett hogy ez valami “igazi”)

  Ha meg nem vadászgépekről meg pilótákról meg dogfighról fog szólni, akkor mitől lesz Top Gun?

 7. Remélem újra halljuk majd benne a “Vedd el a kenyerem” című számot (Take my bread away”…

 8. gatling: Kilmer már nem nagyfejű. Le van pusztulva valami betegség miatt, úgyhogy nem hiszem hogy őt még össze lehet kaparni erre.

 9. Kilmer egyre jobban van elvileg legyőzte a torok rákot simán összeszedheti magát megfelelő edzéssel fogynia biztos nem kell. Én drukkolok neki. Top Gun is jöhet. Danger zone meg nagy királyság ;)

 10. Archer likes this.

  Csak ne CGI legyen.

  Ha megint rendes felvételek lesznek, akkor irány a mozi.

 11. Belenéztem Netflixen, de kinyomtam. Szerintem ez a film nagyon rosszul öregedett. Ellentétben pl. a Vadászat a Vörös Októberre, ami még mindig istenkirály…

 12. Én kihagyom. Hol hiszem már el, hogy 50-es figurák vadászgépeket vezetnek.
  Arról nem is beszélve, hogy ezután mindig összehasonlítanám a kettőt.
  Olyan ez, mint 15-20 év után összefutni egy csajjal akiért megvesztél a középiskolában; ígyis-úgyis csalódás lesz a vége :)

 13. Majd az ifjú titánok jól lenyomják az öregeket a modernebb gépeikkel, de akkor a gonosz észak-koreai hekkerek szétcsinálják a modern gépek szoftverét és meghal pár ifjú titán és az öregeken lesz a sor a régebbi gépeikkel, hogy beültessék maguk mögé a megmaradt ifjakat és majd legyőzik a koreai csingjilaung-28-as gépeket. Persze lesznek női pilóták az újak között sőt Goose gyereke is pilóta lett idő közben (pl tökre jól meghallhat majd mikor fedezi a többiek visszavonulását a meghekkelt új gépekben).

 14. Vajon milyen gépekkel fogják csapatni?
  F-22 vagy F-35?
  És milyen gépekkel fog harcolni az ellenség?

 15. @polovcev: Egyrészt a filmjeiben Cruise bőven negyvenesnek tűnik csak. Másrészt ki kell ábrándítsalak, simán vezetnek 50 körüliek vadászgépeket, ráadásul egy negyvees vadászpilóta az kinéz ötvenesnek, annyira leharcolja őket a terhelés.

 16. HA az ellenségnek Su-35 vagy MIG 35 less, akkor éppenséggel teljesen mindegy, hogy F-22-t lőnek le vagy F-35-öt :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.