Seven Sisters-előzetes

Noomi Rapace újra sci-fiben, mézhozzá Glenn Close és Denis Le Willem Dafoe támogatásával. A történet szerint a jövőben mindenkinek csak egy gyereke lehet, de Dafoe karaktere ezt megszegi, amikor hetes ikrei születnek. Azzal oldja meg a lányok életét, hogy minden nap csak az egyikük mehet ki az utcára, és mind ugyanazt a személyazonosságot ismerik. Ez szépen megy egészen addig, míg egyikőjük eltűnik. Ha halottnak nyilvánítják, akkor a hat hátramaradt is nagy bajban van.

Sokat írtam egy sima kis trailerhez, mert szerintem jó a koncepció, de azt nem értem miért is lesznek a főgonosz ellenségei azzal, hogy csak élni akartak. Majd a filmből kiderül? Videó a tovább mögött.

Backup indán.

human
írta
2017. 06. 04. 03:56
megjelenés

hozzászolás


14 hozzászólás a “Seven Sisters-előzetes” bejegyzéshez

 1. Hetes ikrek? Biztos? Annyira életszerűtlen,mert már 3as ikrek is annyira korán,kis súllyal születnek,hogy mindenképpen kórházi ápolást igénynek, sőt,a sima ikrek is általában. Így nem lehetne titokban tartani,az alapkoncepció nekem amúgy tetszik,de a hetes ikreket túlzásnak tartom.

 2. Szerintem érdekes filmnek tűnik már csak amiatt is, hogy Noomi több szerepben játszik. Miatta nekem tuti nézős.

 3. A fene sem tudja. Az egy-gyerek politika évtizedeken keresztül működött Kínában s még ott sem szabadították rád a rendőrséget ha megszegted. Persze nem sokan gondoltak arra, hogy a direktíva ellen menjenek.

 4. Jo koncepció egy pocsék Noomi Rapace-szal a főszerepben hát ez sajnos nekem nem játszik.

 5. polovcev
  Hogy mukodott az tulzas.Kinaban ennek a politikanak volt kovetkezmenye, hogy sokan ha az elso gyerek lany volt, akkor eltettek lab alol, mintha megse tortent volna az egesz, a szulok a fiukat preferaltak, ok orokoltek a nevet, mezogazdasagi kozegben, hasznosabbak voltak mint munkaero. Mondjuk ez szerintem kimeriti a direktiva ellen menes fogalmat:) Kesobb megis valtoztattak a torvenyt, hogy ha az elso gyerek lany volt akkor valalhattak a szulok megegyet.
  A film erdekesnek nez ki, mondjuk kivancsi leszek,hogy szineszileg hogy oldjak meg a het tesrver megkulonboztheto legyen, a mas frizura es ruha nelkul is.

 6. Nem tűnik rossznak, végre valami ötlet. Egyébként nem csoda, hogy foglalkoznak ezzel a témával, mert nem gyengén túl van népesedve a Föld. Még egy-két évtized és brutális gondok lesznek. Még a mi életünkben nagyon nagy változások lesznek, mind a napi étkezés, mind a lakhatás, mind a népességvándorlás kérdéseiben.

 7. A következő posztoló meg mindjárt visszasírja hitlert. De tudom hogy csak az én hozzászólásom lesz törölve :)

 8. Szokásos módon megint a film realitásába kötnek bele páran. Mintha a témája miatt egy vérkomoly mozit kellene várni. A trailer láttán egy Orphan Black-Éhezők viadala hibridre számítok inkább. Kábé arra a szintre lövöm be az elvárásaimat. Egynek elmegy, oszt jónapot.

 9. skate: Nem várok “vérkomoly” filmet, de ha már le akarnak nyomni a torkunkon valamiféle üzenetet, akkor had legyünk egy kicsit kritikusok.
  Persze lehet, hogy a trailer megtévesztő és az egész kérdés olyannyira háttérbe szorul, hogy észre sem vesszük.
  Ugyanakkor Hollywood előszeretettel állítja be magát progresszívnek. Persze ha ez igaz lenne, akkor a főszereplő valamelyik afrikai országban élne és a szerepet egy fekete vagy ázsiai szinésznő kapná, de hát ennyire ezért nem merészek.

 10. Mondjuk ez egy színésznő nem is értem miért nem ő volt a covenantben akkor értelme is lett volna a filmnek…

 11. Roberto, a Covenantból én is hiányoltam őt. Lehetett volna több flashback vele és Daviddal, vagy csinálhattak volna velük csak egy filmet. De ez van, Scott nem így akarta.

 12. Puffin: nem csak a tied, ezeket az idióta elméleteket fejezzétek már be.

  Sőt, most bennhagyom az offod a törlések után, mert lezárom az egész posztot. Ilyen csalódott rég voltam a kommentelőkben.

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.