Traitor of Mars, a Starship Troopers folytatás

Ez az amire nem sokat számítottak. Animációs formában, és nem moziba szánva érkezik majd a Starship Troopers folytatása, amiben Rico is szerepel. Természetesen a hangja Casper Van Dien lesz, aki a sok munkája között épphogy betuszkolta pár napba ezt a szinkronizást.

A történet szerint a lefokozott Rico a Marson képez ki újoncokat, miközben az emberek flottája lecsap a bogarak bolygójára. A bibi, hogy a Marson feltűnik egy hatalmas bogársereg, és a rendes haderő ugye rohadt messze van. “are we losing this war?”

14 hozzászólás a “Traitor of Mars, a Starship Troopers folytatás” bejegyzéshez

 1. Gondolom ez a Starship Troopers: Invasion folytatása lehet. Mintha azt is a Sola készítette volna.

 2. Akkor gondolom ez független a reboot-tól az egy másik projekt vagy itt ,hogy vannak a jogok? Külön van filmes meg animációs filmes? Amúgy jók lennének ezek az animációs filmek ha úgy állnának hozzá a karakter íráshoz mint a rendes filmeknél és kedvelhető vagy érdekes figurákat írnának nem pedig kétdimenziósakat.

 3. “Természetesen a hangja Casper Van Dien lesz, aki a sok munkája között épphogy betuszkolta pár napba ezt a szinkronizást.”
  :D:D:D:D

 4. Ace, nekem az Invasion-ben éppen az tetszett nagyon, hogy jók voltak a karakterek. Érdekeltek, jobban törődtem velük mint egyes filmek főszereplőivel. A végén pedig kíváncsi voltam, hogy majd mi történik velük ezután.

 5. nyilván független a reboottól, hiszen ez nem az, a jogokról fogalmam sincs.

 6. Bander, Invasion-ben valóban kicsit jobban ráfeküdtek erre jobb lett mint a többi STroopers próbálkozás de lehet ezt még jobban is csinálni mint pl annó Final Fantasy-nál ott valahogy szerintem sikerült filmszerü karaktereket írni egy animációs filmhez.

 7. Nekem az a véleményem, hogy aki szerint ezt bármilyen módon folytatni, vagy rebootolni kéne, annak rohadtul nem jött át az eredeti film, vagy pedig 6 évesen látta.

 8. Egyébként ahhoz képest jó pár filmje van ennek a casper van damme csávonak mondhatni,hogy nem nagyon unatkoznak…

 9. Iszonyú gagyi CGI. Honnan szedték ezt a csapatot? Egy átlagos mai 3D game engine jobbat tol realtimeban minit ez a szenny. A 2001-es Final Fantasy: The Spirits Within-ben már szebbre voltak képesek, pedig ott is kilógott a lóláb néha.

 10. “Nálam csak egy szabály van, mindenki harcol , senki sem sunnyog. Aki nem csinálja a dolgát lelövöm…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.