6 hozzászólás a “Baromi izgalmas videó az Infinity War forgatásáról” bejegyzéshez

 1. Azok közé tartozom, akik Nagyon szeretik a MCU filmeket az kezdetektől fogva, és a hullámvölgyek ellenére is remeknek tartják a “sorozatot” – és nagyon ülök ezen a hype-vonaton már. Mármint Iszonyúan érdekel, mit hoznak ki belőle. Nem tudom elképzelni, hogy nem roppan majd össze a film ennyi elem súlya alatt, de simán elhiszem, hogy megoldák. Az tuti, hogy ekkora filmes vállalkozás még sose volt.

 2. Mégis posztoltad :P
  Nincs már számomra akkora hype a külön MCU filmek felé mint még az első Bosszúállóknál, de azért ezt lehet megkönnyezem, mégiscsak 10 év lezárása indul meg vele.

 3. “ekkora filmes vállalkozás még sose volt.”

  Őőő lehet, hogy én tudom rosszul de de kapából 4-5 3 órás filmet tudnék mondani ami sokkal nagyobb filmes vállalkozás mint ez. Nem mellesleg JL film DC fronton hasonlóan nagyszabású. Nem a Marvel találta fel még mindig a spanyol viaszt azért ne essünk túlzásokba. Közepes de szórakoztatók a filmjeik de nem világmegváltóak. :D

 4. DarkEagle: Nem világmegváltóak, persze, jól sikerült popcorn-mozik. Ugyanakkor az MCU mint összefüggő média-produktum szerintem egyedülálló.
  Persze, voltak/vannak más durva ügyek – Ghandi-tömegjelenet, BenHur fogatverseny, Matrix, Stalker… – de az hogy 10 éve építenek és egyben tartanak egy összefüggő mozis univerzumot, szerintem nagyon durva.
  Persze, a James Bondnak több része van, és a StarTrek is elég tág univerzum, de szerintem nincs egyiknél se olyan keresztbe utalás az egyes részek között, mint amennyire egymásra épülnek a marvel filmek.

 5. Az Avengers széria,a vasember 1,Az Amerika kapitány 2,3 és az idei Thor ( meglátjuk ) kiemelkedő volt számomra, igy nem kérdés, hogy ott leszek a finálén is :)
  A Dc egyelöre csak szeretne a Marvel nyomdokaiba lépni, ám egyelöre csak eröltetett, gyenge probálkozásokra futja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.