15 hozzászólás a “Bepöccentik a Dunkirk marketingjét” bejegyzéshez

 1. Ez valami nagyon pátoszos emberfilm lesz ilyet Eastwoodnak kéne rendeznie. Ebbe a történetbe nem lehet beleerőltetni a szokásos Nolan csavart.

 2. Én szeretem a háborús filmeket, de szörnyű, hogy ez mennyire nem képes lázba hozni. Biztos, hogy sikeres lesz, biztos, hogy körbeugrálják majd a Nolan rajongók, de attól még totálisan érdektelennek tűnik.

 3. Sajnos nekem sem keltette fel különösebben az érdeklődésem eddig semmi a filmmel kapcsolatban, de én még mindig bízok.

 4. Puffin +1

  Mondjuk ettől függetlenül nagyon várom a filmet. Minden reményem Nolanban van most már. Ha ez a film se lesz több, mint egy közepes felejthető alkotás, akkor bőgni fogok.

 5. Nolan minden filmje végtelenül precíz és pontos munka. Más dolog, ha valakit esetleg a téma nem hoz lázba, de a Nolan utálókat már nem tudom megérteni. Csak azért mert tényleg tud a csávó és a közönség okkal szereti a filmjeit, rögtön van egy tábor aki elkezd haterkedni. Ha tényleg akkora szakértők lennének, mint amilyennek sokan mutatják magukat akkor a mondandóm első felével egyenértenének. Mondom ezt úgy, hogy kurvára nem vagyok szakértő csak imádom a minőségi történetmesélést.

 6. @ 5. Kakarotto: Valószínűleg sokakban ott a tüske a TDR sikeressége miatt, ami annak ellenére ütött ekkorát, hogy egy denevérnek öltözött emberről szóló, képregényfilm komolyra lett véve. Ez a dolog engem is idegesít, de ettől függetlenül Nolan többi filmjét imádom, és borzasztóan profi szakembernek tartom, talán a legjobb a szakmában.

 7. nekem is fura h néha itt csapódik le amiket másik oldalon olvastok. Ne járjatok oda, ha idegesítő a közösség :)

 8. Én azon aggódok csak, hogy nem lesz benne számomra semmi extra. Egy hagyományos katonás film a történelem egyik legnagyobb vereségéről, ami persze magasztos dolognak lesz beállítva, mindenki sajnálja majd őket stb… Remélem egy alternatív univerzumban fog játszódni és valaki időhurokba kerül vagy valami hasonló :D

 9. Akkor csak én gondolom Nolanról, hogy max közepes. A bugyuta, esetlen történetvezetés, a felskiccelt karakterek, a csapnivaló vágás, a szájbarágós dialógusok és a hideg, távolságtartó stílus engem rettenetesen idegesítenek. Hans Zimmer össze munkája, a remek operatőri munka, meg a profi színészek sem feledtetik ezeket. De ezeket is főleg az utolsó két-három filmjében jöttek ki nagyon, azelőtt sztem nagyon ígéretes faszi volt. Kb az Inception/TDKR óta kínos nézni a filmjeit.

 10. Én is csak azért félek most, mert eddig az évben nagyon sok film leszerepelt (főleg az Alien) és csak aggódok. Nolan-t imádom, de az ezévi termés elég gyatra eddig. Változzon ez a tendencia, csak már tényleg félek. A korhatár besorolás (PG-13) és az amúgy kicsit lapos trailerek pedig gyanúsak. De távol álljon tőlem a haterkedés. Bízzunk a mesterben.

 11. Ennek a filmnek a trailere elég vegyes érzelmeket hagyott maga után mikor megnéztem. Olyan kevés jó háborús film készül, hogy ez szinte üde folt lett volna. Elég furcsa, hogy még a sok Nolan rajongót sem mozgatja meg ez a film (vagy csak én érzem így).
  Mellesleg Istennek hála a Német nemzetért, akik “közbenjárása” miatt ilyen és ehhez hasonló témájú filmeket gyárt nekünk Hollywood :D
  Ez a film szerintem nekem kimarad moziban, max otthon nézem meg.

 12. Puffin

  Én is valami hasonlót remélek, hogy lesz benne valami brainfuck csavar..

 13. Hát Nolan-csavar nem hiszem, hogy lesz, hisz ez történelem. Maximum Hitler “hülyesége” lesz a csavar. Erre szerintem senki se számítson. Ha meg tévedek, akkor az lesz a baj. Egy ilyen történelmi eseményt nem szabad megtorpedózni. De az is lehet, hogy ezt csak a történelem iránti szerelmem mondatja most velem.

 14. Az Interstellar után elég nekem kihülve is ez a film.Nagyon nem rántott be a film trailere:(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.