The Mummy (2017)

Mi lesz a bejelentett Dark Univers-szel ha a The Mummy bukta? Semmi, megpróbálják máshogy, ahogy azt tették a Dracula Untold után. Pedig a múltkor felvillantott szereplőgárda nem is tűnik rossznak amúgy.

A lényeg, hogy megérkezett a Tom Cruise főszereplésével készült Múmia-film. Hogy milyen? Siralmasan rossz. Nagyjából a Suicide Squad óta nem volt ilyen rossz moziélményem. Pedig az ember azért mert reménykedni, akármilyen rosszul is nézett ki a film előzetese, hiszen Cruise azért nem szokott rosszul választani, még a legrosszabb blockbusterjei is hoztak egy közepes szintet simán. Hát ez a sorozat most megtört. Ja nem, már a Jack Reacher 2-nél vége lett tavaly. Remélem az őszi mókával talpraáll.

Visszatérve a Múmiára: ezt nem is értem hogy gondolták. Hollywoodnak le kéne ülni és újranézni az Iron Man-t, aztán realizálni, hogy az univerzumépítés jó filmekkel kezdődik, amik magukban is nézhetőek. Ez itt csak a folytatásokat építette, a szokásos agyonfókuszcsoportozott módon. Minden duplán meg volt magyarázva, szájba volt rágva, és eközben az összes akciójelenetet is kiherélték.

A sok magyarázat közben eltűnt a tét. Tényleg, tisztán látszik, hogy csak az univerzum-részleteket találták ki, aztán mellé írtak valami szart, ahol hallucinációval magyaráznak a főszereplőn keresztül a nézőnek, mert a cselekvés közben rájövés 2017-ben nem való blockbusterbe. És ilyenkor válik amúgy érthetővé a Marvel-filmek és most a Wonder Woman éltetése, mert azok legalább valamennyire betartják a történetmesélés szabályait, nem agyonvágott információszörnyek.

Tényleg, a forgatókönyvet, vagyis történetet már lehúztam, de még a technikai megvalósítása is borzalmas a filmnek. Sajnos a vágás is siralmas, hiszen mindent a szóbeli és képbeli magyarázatnak vetettek alá, miközben vagy 20 perc szerintem a padlón landolt. Legalábbis érzésre. Arról ne is beszéljünk, hogy mi a jó büdös f*sznak kellett “darkosra” szűrőzni ezt is. Mármint jó, haha, Dark Universe poénkodás, de mennyire illik az egyiptomi főgonoszhoz ez a deszaturált angliai baromság.

Belehalnának pár színbe? Nyilván ez nem mentené meg a filmet, de nagyjából már itt tettenérhető, hogy az öltönyösök csinálták ezt a filmet is, akik semmit sem engedtek a kreatívnak. Nyilván az is lehet, hogy a rendező Alex Kurtzman ilyen szar, de nagyjából azért is fogadták fel, mert nem sok mindent dirigált eddig, szóval könnyebben tudták irányítani. Ezzel az a gond, hogy a franchise alapozásához valami vízióval rendelkező figura kéne, aki… hogy is mondjam, csinál egy magában is élvezhető filmet.

Vicces amúgy, de filmvilági szinten érdekel, hogy mi lesz a Dark Universe sorsa innentől. Mondjuk moziba lehet nem fogok rájuk menni, főleg ha ilyen siralmas RT számokkal jön mint ez. Talán erre sem mentem volna, ha nem lenne ez a blog.

human
írta
2017. 06. 11. 18:12
megjelenés
47
hozzászolás


47 hozzászólás a “The Mummy (2017)” bejegyzéshez

 1. SPOILER: A film vége eléggé gagyi volt (tudom, hogy a többi is, de a vége nagyon brutálisan). “erre a lehetöségre nem számítottunk, nemdebár?” -.- Csak azért tudtam, hogy mi fog történni, mert bejelentették ezt a Dark Universe-t, és ha meghal a föszereplö, VAGY nem lesz belöle is szörny, akkor ugye nem jelentették volna be Tom Cruise-t is a csapatba.

  Egyébként az egyetlen jelenetek amiket élveztem az a társával való beszélgetések voltak.

 2. Életemben nem hallottam még, hogy főszereplők ennyiszer kimondják egymás nevét. Ez a fél film: Nick!! Jenny! NICK! JENNY!

  Spoiler
  Nem is tudom mi a gázabb, hogy már most ellőtték Hyde-ot vagy hogy ennyire röhejes lett.
  Spoiler off

  Szinte hihetetlen, hogy komolyan gondolták, hogy így építik fel az univerzumukat, ahelyett hogy csináltak volna egy jó kis múmiás kalandfilmet, aztán a végén esetleg egy plusz jelenet. De hogy ez mi lett?

  NickJenny/10

 3. Én általában RT kritikán alapján ülök be moziba, eddig szerintem amire mentem semmit nem bántam meg. Most gondoltam próba szerencse alapon bevállalok egy gyengébb értékelésű filmet. Rosszul tettem…. Meg is bántam. Mostantól kezdve megfogadom csak olyan filmes megyek ahol RT-n pozitív a kritikus plusz nézői pontszám is! A film amúgy első fele még nézhető is volt, a repülős madaras rész tetszett, de a másik fele csapnivaló volt!

 4. Minden szóval egyetértek. Ez a film egy katasztrófa lett, a 3/10 simán reális. A felétől szinte nézhetetlen, na nem mintha az eleje jó lenne, de ott még próbálják építeni valamennyire normálisan a dolgokat. A második felén a vágás konkrétan siralmas. Olyanokat ugrunk, hogy azt se tudjuk ki, hogyan került valahova. Vagy az infót nyomják fullba, vagy éppen ezerrel történik valami, a kettő közötti átvezető részek egyszerűen hiányoznak :D

 5. Nem tudom, de lehet, hogy az univerzum építést a sorozatokra kellene hagyni… Ott aztán van idő nem kell kitömni úgy, mint egy filmet.

 6. tegnap néztem újra a Brendan Fraser-es első részt, és nagyon jól szórakoztam, jobb, mint ahogy emlékeztem. az elavult effektek felett pedig igazán szemet lehet hunyni:D ajánlom minden csalódott filmbuzinak.

 7. Most jöttem a moziból. Nekem 10/10 a Justice League trailer miatt. Anélkül 10/4. Film nézése közben egy kicsit én is meghaltam mint tom cruz. Esküszöm a poénos részek voltak a legjobbak sőt helyenként még ijesztő is volt a film néha a jumpscarektől. Az eleje a spanjával jó volt, de utána teljes káosz. Azt hittem jobban átfog alakulni Russel crow. Ennyit vártam a filmtől, de még ez sem jött össze.

 8. néhol SPOILER
  Engem a filozófia zavart. Szerintem fel lehetne építeni egy univerzumot a “gonoszra”, valódi gondolatokkal, ahogy párhuzamba állítódik a belső gonosz (értsd emberi) a külsővel (értsd szörny). Csakhogy a film nem mert valóban dark lenni. Nincsenek valódi tétek, valódi veszteségek. Ez a Nick most “gonosz, önző vagy valójában jó” dilemma infantilis párbeszédekben jelenik meg, amihez még az alakítás sem tesz hozzá, sőt elvesz. Több ambivalencia volt Tom Criuse-ban a Colletaralban, mint itt. Pontosabban ott volt, itt nincs. Szóval ha van alapanyag, át tudja adni. Nem jön át sehol a kétségbeesés, a veszteségek feletti fájdalom. Érezhető, hogy minden pár percen belül valahogy majd megoldódik. Ja, néhány kiszámítható jumpscare, amiért meg csesszék meg. Cruise tud játszani, de most rossz választás volt (az a folyamatos félmosoly, meg az a kisfiús meglepett arc végig), mint ahogy a nő is, akiért egyáltalán nem lehet izgulni. A szereplők teljesen semmilyenek. Szvsz ez a film egy drága reklám a Jekyll/Hyde-nak, bár Crow sem volt a toppon.

 9. Annak ellenére, hogy az első előzetes nem igazán tetszett, kifejezetten vártam ezt a filmet. Elsősorban Tom Cruise miatt, akit alapvetően egy tehetséges színésznek tartok és az utóbbi időben igencsak ügyesen választott szerepeket.
  Másrészt a forgatókönyvírók között ott volt Christopher McQuarrie és David Koepp, akik szintén nem rosszak a szakmájukban.
  A végeredmény azonban csalódást okozott, viszont még így sem tartom olyan rossznak ezt a produkciót, mint a legtöbb kritika. Kezdeném is a pozitívumokkal.
  Tom Cruise hozza a formáját, meggyőzően vetődik le összeomló épületekről és meredek dombokról, egy emeletes buszon is átbukfencezik és zéró gravitációban is ügyesen repked. Ezek mellett még egész jó poénokat is elejt, de ha arra kerül a sor, a drámai részekben is helyt áll. És igazából az ő karaktere működik a legjobban, hiszen érthetőek a motivációi és a játékidő első felében fellelhető kalandfilmes hangulat is leginkább neki köszönhető.
  Látvány terén nincsenek gondok. Az akciójelenetek kellően pörgősek és átláthatóak, egy-kettő pedig kifejezetten ötletes is a maga módján.
  A címszereplő rém is pofás megjelenítést kapott, ahogy az összes többi élőhalott szereplő.
  Aztán itt van még Brian Tyler zenei aláfestése, amely ha nem is váltja meg a világot, azért passzol a jelenetek alá és néhány igencsak fogós tétellel is szolgál.
  Mielőtt rátérnék a negatívumokra, azért megjegyezném, hogy a sztoriban azért vannak jó ötletek és érdekes elgondolások, de ezek közül rengeteg zsákutcába futott. Ez leginkább a sztorinak köszönhető.
  Leszögezném, egy Múmia című akció-dús horror-kalandtól én nem vártam rendkívül összetett cselekményt, szimplán csak egy épkézláb vázat, amire a készítők képesek felhúzni a mozgalmasabb képsorokat és a poénokat.
  Ez az alkotás viszont próbál több lenni és itt látom a bajok forrását. A Universal stúdiónál ülő fejesek ugyanis arra jutottak, hogy ha már olyan divatosak a különböző filmes univerzumok, akkor ők is alkotnak egyet. Ezt viszont nem lehet olyan ütemben elindítani, mint ahogy azt ők gondolták.
  A legújabb múmia sajnos egy nagy katyvasz lett, ami egyszerűen nem képes összeállni egy kerek egésszé. Megkapjuk a kötelező háttérinfókat a gonoszról, de ezek túlságosan össze vannak csapva és az ezzel járó misztikus szál is csak lóg a levegőben. Aztán ott van az a rész, ahol próbálják a készítők felvezetni a folytatásokat, de mivel ennek nincs megágyazva, ez is nagyon kilóg a történetből. A fináléban pedig jön még egy csavar, ami aztán tényleg egy hatalmas WTF?-momentum, hogy azt a kötelezően nyitva hagyott befejezés kövesse.
  Ez így túlságosan összecsapott. Nincsenek kézzelfogható támpontok, a semmiből jönnek elő olyan szálak, melyeknek igazából jelen pillanatban még nincs is jelentőségük.
  Ehhez a káoszhoz jön még elég sok logikai baki is, melyek közül a legszembetűnőbb a hullaházas jelenet után jön. Főhősünk ugyanis túlél egy elég kemény repülőszerencsétlenséget és aztán pucéran ébred a többi holttest között a kórházban. Aztán vágás és már egy kocsmában ülünk, ahol a kötelező biodíszlet-hölgy azt próbálja meg beadni nekünk és Cruise-nak, hogy csak agyrázkódása lehetett. Na, persze.
  A mellékszereplőkre kitérve, sajnos ők is elég harmatosak. Russell Crowe a karakterével együtt egyáltalán nem hiányzott ide, a dögös régész csaj pedig csak látványelem. A címszereplőt megtestesítő Sofia Boutella az, aki említésre méltó, de a csúnya nézésen és a kiabáláson kívül ő se sokat csinál. Leginkább akkor van jelenléte a vásznon, mikor oszlott élőhalottként mutatkozik.
  Összevetve a dolgokat, elég izzadságszagú produkció lett az új Múmia, mely egy pörgős és látványos akció kalandfilmnek még szódával elmegy, de a szörnyuniverzum első lépcsőfokának bizony kevés.
  Nálam 5/10.

 10. Semmi eredetiség nem volt benne . Vették a régi mumiás effekteket megspékelték vmi Van Helsing ihlette mittudomén mivel . Ez az egész olyan mintha a készítők sok egymáshoz nem illeszkedő máshonnan lopott építőkockákból akartak volna sikeres filmet építeni . Már a történet sem állt össze .

 11. Pont valamelyik nap irtam, h Cruise nem tud mellenyulni, hat most sikerult. Hollywood fossa a szarabbnal szarabb filmeket mostansag…

 12. Annyi film van és azt a néhány kritikát is ilyen fossal kel megtölteni. Ejnye…

 13. 15.human: Eddig két fórumon osztottam meg a véleményemet, nem gondoltam, hogy baj, ha ide is behúzom. De akkor bocs, a jövőben figyelek erre, töröld ki, ha gondolod.

 14. Engem megfogtok most feszíteni.
  Hadd szögezzem le a legelején, hogy tényleg eléggé férc munka. Súlytalan, karakterek 0, CGI (hahaha), a könyv és a logikai bakik nevetségesek, de minden baromsága ellenére én valamiért élveztem a filmet (na de nem az egészet nyugi). Nem tudom megválaszolni, hogy miért. Lehet, hogy mert nagyon rákészültem, hogy egy kupac szar lesz és amolyan pozitív csalódást érzek. Vicces, mert asszonynak pont a Suicide Squadot hoztam fel én is, bár én azt mondom, hogy annál jobb 1 fokkal (szubjektív vélemény) meg talán összeszedettebb. Hydenak örültem, de remélem nem ez lesz a végleges formája (ha lesz még egyáltalán formája..) mert ez így vicc. Az is röhejes, hogy a múmia meg Cruise között jobban működött a kémia, mint a szőke csaj és közötte. Simán hagytam volna a helyében, hogy ledöfjön, hogy aztán én döfjem meg. Meg van az isteni erő, minden döfi. -ba-dum-tss-
  A múmia csaj dögös volt és az élők könyve cameo tetszett. Amúgy ennyi is kb, amit pozitívumként feltudnék hozni neki. Ja meg a B zombie jeleneteket.
  Végére érve a véleményemnek talán még az is benne van a pakliban nekem, hogy tényleg fáradt voltam, mikor néztük és valami nagyon egyszerűre vágytam. Tudom, nem szabad így hozzáállni a filmekhez, nem is szoktam, de ez egy nagyon szubjektív vélemény most. Azt kaptam amit akartam. Olcsó “””szórakozást”””.

  Ne verjetek meg. Légyszi.

 15. 1.) Egyszerűen már előre lehetett tudni, hogy gyenge lesz.
  Ami érthetetlen, hogy ezt így, hogy sikerült.
  Mondjuk, a múmia hölgyike nem rossz.

  2.) Human: az miért baj, ha valaki a véleményét több helyre megírja?
  Én is szoktam ilyet…

 16. Claire8310- Nézd meg Tom Cruise-al az Obliviont. Garantálom, hogy már a film felénél kiakad a “Jack-számlálód” :)

 17. Hát… Nem is tudom hol kezdjem. Úgy ültem be erre a filmre, hogy igazából nem vártam semmit. Egy tuti iparos munkát vártam, semmi extrával. Egy horror elemekkel megspékelt, szép helyszínekkel tarkított kalandfilmet, ami szórakoztat, néhol megnevettet, de elsősorban látványban odaver legalább. És vártam 1-2 olyan utalást, ami kihatással lesz a későbbi “univerzumra”. Leginkább a King Kong-hoz hasonló “építkezést” vártam. De marhára nem kaptam meg…
  Valami iszonyat gagyin volt megcsinálva az egész. Nem akarok belemenni a logikai bakikba, meg nem akarok túlságosan belemenni a kérdésekbe…De ez a film olyan volt, mintha Cruise és Crowe saját magukat parodizálnák ki és az egész valami ZS kategóriás horrorfilm lenne, nagyon gagyi történettel.
  SPOILER
  Már ott fogtam a fejemet, hogy a film küldetése az, hogy meg kell találni egy tőrt, ami természetesen kettétörik…Óriási klisé. Két nagy kérdésem van ezzel kapcsolatban. Lehet én vagyok hülye, de nekem nem esett le…
  – Miért kellett a Hölgy Múmiának egy társ, amikor gyakorlatilag olyan erővel rendelkezik, amivel uralhatja a világot?
  – Cruise papa hogyan támad fel a halálból?
  – Ahmanet hogyan tud parancsolni a Kereszteseknek és miért?
  – Ahmanet miért nem tud belebújni akárkinek a fejébe, és miért nem befolyásol másokat?
  – Cruise miért szúrja le magát, miért nem Ahmanet-et döfi le? És utána hogyan éleszti fel szerelmét???
  Csak egy pár kérdés, ami számomra nem tiszta…

  És óriási csalódás, hogy nem mutatták meg hosszabban, hogy Cruise hogyan néz ki Múmiaként. Miért tette azt ami, mitől lett ereje… És legalább 1-1 cameo-t benyomhattak volna a végére, hogy megmentsék egy kicsit ez a borzadályt, amit letett a stúdió az asztalra…

  SPOILER VÉGE

  Se látvány, se jó karakterek, se történet, se jó “kérdésfelvetések”, se univerzumépítő bejelentések, cameok…
  Nálam 3/10, de csak azért, mert Boutella kisasszony odatette magát…:) Óriási csalódás volt…

 18. Egy picit megvédeném a filmet. Négyen néztük meg múlt pénteken, és mindannyiunk szerint teljesen rendben volt a film. Minket kikapcsolt arra a 2 órára. Nem mentünk bele különféle filozofálgatásokba, hogy ez miért, az hogy, azt kaptuk, amit. 6,5/10

 19. Nálam is olyan 6 pont, egyszer nézhető közepes film. Ha már az Öngyilkos osztaghoz hasonlítjuk, annál azért sokkal jobb és összeszedettebb a film. Cruise a vicces részeknél rendben van, a komolyaknál már nem annyira, de azért önmaga paródiájának nem mondanám, ellenben Crowe-val, aki tényleg elég gáz volt most. A múmia csaj meg tényleg jó bőr, inkább őt vinném ágyba, mint WW-t. Jómagam sajnos nem értek a cgi-hoz különösebben, mert nekem nem lógott ki sehol, a homokviharos és repülős jelenetek szerintem nagyon jóra sikeredtek. És örültem a vámpíros utalásoknak is.

 20. Hát azok a zombik szerintem eléggé silányak voltak. De mondjuk én szeretem a b zombie “horrort”, szóval ez a része nálam még pozitívan sült el. Meg tényleg nem akarom cukrozni a szart, de kategóriájában véve, kaland-akció film 12 éveseknek szerintem oda ez így elég. Persze ez nem indokolja a tré vágást meg a többit, de én nekem ez a film nem is játszik a képregény filmek ligájában, mint a WW meg a Marvel filmek. Bár a Kongot kihagytam, a Dracula meg hát.. igen. Szóval univerzum építés szempontjából, mondjuk tényleg kapufa. Hm.

 21. PG-13 besorolással nem lehet jó szörnyfilmet csinálni. Maximum egy Transformers szintü gyerekes baromság lesz a végeredmény.

 22. Hát akkor ennyi erővel nem kell kukázni a Draculát se, az is szar volt, ez mégszarabb, szóval nem javítottak ki semmit, jó lesz ez Univerzumnak…

 23. Zsocso PG 13-al nem lehet jó szörnyfilmet csinálni?

  Ekkora baromságot. Belek és vér nélkül is lehet jó szörny filmet csinálni:Koponya sziget

 24. “Belek és vér nélkül is lehet jó szörny filmet csinálni:Koponya sziget” na ne már, abban több jobb jelenet volt, de az sem egy nagy megváltás.

 25. SonofKrypton: Oké. Akkor jöhet a PG-13 Farkasember, Dracula, Frankenstein is? Nincs is jobb, mint egy 15 évesek szintjére belőtt Farkasember.Azok is ilyen szarok lesznek. Az R besorolás nem csak a vért jelenti, hanem a komolyabb párbeszédeket, a sötétebb hangulatot stb.

 26. Human: valószínűleg sosem fogunk igazán nyomasztó brutális szörnyes filmet kapni. Főleg nagyköltségvetűsbe, mivel a mozizók jelentős része fiatal. Állítom a studiók főleg a nagyok egyszerüen nem engedik át a rostán ezeket. Ők mindenkinek megakarnak felelni és pont ezért nem lesz jó senkinek se igazán. Sonofkryptonnak abban igaza van, hogy nem feltétlen kell ahoz vér és bél hogy egy filmnél berosálj, ha kellően tud a rendező az emberk belső félelmeire hatni és ezt a hangulatot vászonra vinni. Sőt még magát a szörnyet se kell látni ahoz hogy bebujj a kanapé mőgé. No mindegy is :) Olvasva a kommenteket sajnálom mert Tom ba bíztam azért egy kicsit , hogy akármihez nem adja a nevét. De akkor ahogy látom egy iparos munkát tettek le az asztalra átgondolt tartalom nélkül

 27. Valóban gyenge lett a film, de amin kiakadtam az Jekyll volt. Komolyan ennyire tellett? Szánalmas volt az egész.

 28. Eddig még nem voltam benne teljesen biztos, de ezután a film után már nincsenek kétségeim afelől, hogy: Hollywood halott. Pont.

 29. Azért az vicces, hogy ez a nagy csinnadrattával beharangozott Dark Universe nyitódarabja – másfélszer annyi moziban indítva – alig hoz jobb nyitóhétvégét, mint az utólag kukázott Dracula Untold (ami mellesleg fele ennyibe került), kritikailag pedig talán még alul is múlja azt.

  Nem szoktam mások bukásának örülni, de ilyenkor örülök, amikor ezek az agyon fókuszcsoportozott, szarrá vágott stúdiófilmek ekkorát hasalnak.

 30. Szomorú,hogy egész évben gyakorlatilag csak egy trónok harcát kapunk majd amit lehet értékelni :) a viccet félretéve amúgy aki többet remélt és befizetett rá az meg is érdemli :)

 31. Human.tudom,hogy nem csiped a Warner produkcióit, de légyszi ne.
  A koponya sziget az év üde szinfoltja volt..blockbuster filmeken belül értve.

 32. SonofKrypton: nem csípem a Warnert? Lol, már hogyne kedvelném, már csak NOlan pénzelése miatt is bírom őket, de a Koponya sziget az nem jó film.

 33. Engem elszórakoztatott jobban mint a – ha már ez lett szóba hozva – Suicide Squad, de azért nem ájultam el tőle. Próféta hozzászólását tudnám megismételni, mert teljesen egyetértek vele. Egyszer nézős, többször nem akarom látni. Sajnáltam, hogy a zuhanós részt nem mutatták végig vagy, hogy a végén sem volt semmi kiemelkedő csúcspont.

  A kritika/pontszám alapján moziba ülős témához meg ellenérvelek, mert én magam szeretem eldönteni. A legjobb idei példa erre a Live by night amit mindenhol elkaszáltak, én mégis élveztem.

 34. Pont azt hozta, amit vártam. Valahogy fura is volt Cruise-t ilyen filmben látni, de valahogy, valamiért elhittem tőle. A csajtól már kevésbé, számomra JENNNNNYYYYY volt a film legnagyobb gyengeponta. A többit nem filézem ki, aki megnézte, tudja.
  Nem értem, miért nem mertek bátrak lenni (zenében, látványban, sztori kibontásában, pedig ez lehetett volna igazán jó is, ha kicsit több pénzt, energiát és kreativitást fektetnek bele. Teljesen érződik, hogy sok író bajlódott vele, apropó a screenplay tökegyértelmű, de mit takar a screen story by..?

 35. Eredeti nyelven néztük, ez talán hozzátett valamit (Cruise szinkronját egyébként bírom). A repülős jelenet tetszett.

  SPOILER LEHET

  A jelenben nem mertek konkrétabb aktuálpolitikai dolgokat beletenni, ami nem baj, csak akkor a műemlékek rombolása se legyen innen bemutatva.
  A szőke csaj súlytalan volt, a nő nem tudott játszani. Tetszett, hogy a múmia nő, de ő sem tudott játszani. Cruise középszer. Béna vágások, logikátlan dolgok. Eddie Hyde-ot bírtam (az átalakulás ugyanakkor gagyi volt).

  SPOILER OFF

  Ebből univerzumot, hát…. Nagyon nagy jóindulattal 4/10, maximum egy kedvezményes jegy árát éri meg, vagy egy kertmoziban fröccsel.

 36. Kb. az egyetlen élvezhető rész volt Dr. Jekyll a filmben, ha emiatt kiemelten sírtok, akkor egyáltalán nem ismeritek a karaktert. Mr. Hyde az nem egy bömbe proto-hulk, mint a Sean Connerys filmben volt, tehát ennél jobban nem is kell átváltoznia.

 37. Kellene egy The Tournament Shared Universe, ahol minden bérgyilkosnak lenne saját filmje, aztán összeengednénk őket. Az tuti lenne mi? 10/10?

 38. A héten néztük meg: a New Girl-ös csávó hülyülése király volt, maga az egész film egy szánalmas vergődés, egy inkoherens szar.
  Szerintem valaki kitalálta ezt a dupla-szem effektet, és e köré húztak még fel 90 percet.
  A múmia gyenge volt, a nagy rombolása kimerült annyiban, hogy kitört pár ablakot meg kicsit beporozta London belvárosát, húúúú…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.