A Flatliners előzetes és posztere

Igen, ez a remake, izé, reboot is befut lassan. Mármint most konkrét trailert nézhetünk hozzá. Szeptemberben kerül a mozikba odakinn, és a szereplőgárda így alakult: Ellen Page (Inception), Diego Luna (Rogue One: A Star Wars Story), Nina Dobrev (The Vampire Diaries), James Norton, Kiersey Clemens (Dope).

A történet maradt hasonló: fiatalok megölik egymást, aztán felélesztik, hogy így teszteljék a halál pozitív hatásait. Haha, kiforgattam, de mindegy. A lényeg, hogy halálból visszatérés elsőre buli, aztán jönnek a negatívumok. A trailer a poszter alatt.

17 hozzászólás a “A Flatliners előzetes és posztere” bejegyzéshez

 1. De ez egyben valamiféle folytatás is nem? Mivel azt hallottam, Kiefer Sutherland is felbukkan az eredeti szerepében.
  Amúgy imádom a 90-ben készült filmet! :)

 2. The Lazarus Effect az nem ennek a rebootja volt? Vagy csak szimpla copy paste meló volt az?

 3. Nem. Ezt nem akarom megnézni.
  Sutherland, Roberts, Platt, Baldwin, Bacon. Amikor még Schumacher jó rendező volt. Maradjon ez így! Ja, nem, hiszen leforgatták, megvágták, moziba küldték.
  Teljesen felesleges reboot-make.

 4. Ez borzasztóan néz ki, only DVD minőség… tényleg kéne egy eszesebb pali a Sonynal,aki megmondja mit csináljanak meg, vagy mit ne.

 5. Lehet ezzel egyedül vagyok, de imádom a Joel Schumacher-es eredetit. Letaglózó a színvilága, a túlvilági atmoszférája, az alapkoncepciója szerintem eszméletlen érdekes és izgalmas, baromi jók a színészek (igen, még Julia Roberts is elviselhető), James Newton Howard zenéje hátborzongatóan mesteri, és nekem a karakterek is tetszettek. Így sokadik megnézésnél nyilván meg lehet kérdőjelezni a film tényleges üzenetét, illetve, hogy elég sok mindenre nem tér ki a film, de egész egyszerűen olyan elemi szinten tud engem belül megmozgatni már maga az alapfelvetése, hogy mi van a halálon túl, van-e rá kézzel fekvő racionális válasz, de ha van, akkor képesek vagyunk-e ennek érdekében feláldozni a saját szellemi és testi épségünket és tudatában lenni annak, hogy lehet ebből az utazásból nem térünk majd vissza.

  Így ezáltal elég magasan van nálam a léc ennél a filmnél, főleg úgy hogy ez elvileg nem egy remake lesz (először én is azt hittem), hanem folytatás, mert itt Nelson (Kiefer Sutherland karaktere) már megjárta ezt a trip-et. Az előzetest elnézve pedig még mindig nagyon érdekel a film, de valahogy az a számomra zsigeri túlvilági hangulat egyelőre nem igazán jött át. Nem biztos, hogy a svéd Tetovált lány rendezője volt erre a filmre a legjobb választás, de meglátjuk hogy gördítik tovább ezt a szerintem iszonyat sokrétű témát. És annak külön örülök, hogy Ellen Page-t újra viszont látom egy ilyen filmben.

 6. ” ez elvileg nem egy remake lesz (először én is azt hittem), hanem folytatás”

  ezt jelenti a reboot, amit az első sorba írtam. A franchise rebootolása sok idő után. És így ránézésre fogták a koncepciót és alig tesznek majd a “mitológiához” szóval nem teljes folytatás ez.

 7. Ellen Page meg Diego Luna talán aki tud színészkedni is a gárdában szóval nem várok túl sokat a filmtől. Ketten nem fogják szerintem elvinni a hátukon.

 8. human: Láttam, hogy mit írtál felül, nem kötekedésként írtam.
  A Tron Legacy-nál is hasonló volt a helyzet, vagy az már inkább remake-nek felel meg?

 9. Flyvik és BeL1eVe! A számból vettétek ki a szót… egy az egyben osztom a véleményeteket.

 10. BeL1eVe
  A Tron: Legacy egy sequel volt, a 82-es film folytatása, nem feldolgozása.

 11. tortadara: Értem. De viszont ott is átemeltek egy régi karaktert, a Jeff Bridges-ét. Akkor most ez lenne a helyzet a Flatliners-el is. Ilyen reboot-folytatás hibrid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.