Tényleg közeledik a Cannonball Run remake is?

Most épp Rawson Marshall Thurber (Central Intelligence, We’re the Millers) kezébe adta a Warner az irányítást, hogy az Ágyúgolyó futamból csináljon modern verziót. Mert miért ne. Előtte Etan Cohen volt a kiszemeltjük, de gondolom kreatív nézeteltérések…

Mondjuk az IMDB pontszám alapján lehet rajta javítani, de a rendező filmjei nagyon közepesen néznek ki technikailag, bár néhol tényleg szórakoztatóak, és az írópáros Thomas Lennon és Robert Ben Garant (Night at the Museum) sem annyira biztató sajnos.

16 hozzászólás a “Tényleg közeledik a Cannonball Run remake is?” bejegyzéshez

  1. Nagy kedvenc volt anno, de szerintem tipikus 80-as évek, így nem hinném, hogy az új akár csak megközelítené majd azt a hangulatot, szerintem inkább egy fast and furious 2033 lesz belőle, kicsit több poénnal.

  2. #2: Aha, mert ez a film is egy szent ereklye amivel becsmérlik a filmkészitést ha hozzáynúlnak :D Ilyen filmekből nyugodtan lehet remake, kiváncsi is vagyok rá

  3. Örök kedvenc, nagy klasszikus. Nyilván csak hulladék lehet a remake ha lesz. De had szórják a pénzüket, pont leszarom.

  4. “A 21. századi popkultúra nem más, mint 20. századi popkultúra, HD minőségben streamelve” – Mark Fisher

  5. Gyerekként én is nagyon szerettem, még a kettőt is. :)
    De Spooky-val egyetértek abban, hogy ezzel a remake-kel semmi gond nincs. Nem egy mai szemmel is kiváló klasszikust akarnak újrázni és ez még működhetne is mai köntösben.

  6. Igen, nem az Apokalipszis most kategória, de ettől függetlenül talán kilehet jelenteni, hogy kultfilm. Mammuttal értek egyet. Ezt nem lehet ilyen formában visszahozni. Főleg amilyen gyenge mostanában Hollywood, kell ez még nekünk? Szellemirtókból is mi lett…. de meglehet, hogy elfogult vagyok most, a gyerekkori kedvenceket nem szeretem ha megpiszkálják. Ne legyen igazam.

  7. Mindkettő gyerekkorom kedvencei között van. Pláne a VHS minőség és fos szinkron emléke miatt is. :)
    De inkább ez jöjjön, mint a Baywatch

  8. Rengeteg film van, ami itthon kult és máshol nem, imdb számtól tök függetlenül.
    Sok akkori vígjátékkal ellentétben ez relatíve elég korán kapott szinkront, valószínűleg ezért lett ismertebb, mint mondjuk a Tim Mathesonos Gumicsónak verseny. No meg felvonultatott egy sor akkoriban itthon is kedvelt színészt, valszeg ez is hozzáadhatott.

    Ettől függetlenül elég régi film, szóval simán jöhet a rimék, de biztos, hogy nem mozitéma.

  9. Erről a Convoy jut eszembe, ami hasonló értékelést kapott imdb-n (6.3) Viszont nincs az a kamionos Amerikában vagy az a country zene rajongó, vagy szimplán déli suttyó, aki ne tudná eldúdolni azt a számot egész nap :D Autó és-vagy versenyző rajongók első filmes élményei között volt a Cannonball Run, szerintem szimplán érzelmi okok miatt szeretjük sokan.

  10. 21. században remakelni egy autós filmet? Ajjaj. Ebből faszt and the furious lesz.

  11. A 80-as években annak a kevésnek kellett örülni, ami beesett VHS-en (német szinkronnal és magyar dörmögéssel). A többségük sima B,C..ZS kategória, az CR is egy volt ebből nagyjából félszáz filmből. Szerintem egy remake csak javíthat rajta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.