10 hozzászólás a “Brolin gyúrja magát a Deadpool 2-re” bejegyzéshez

 1. 3-4 hónappal ezelőtt még legalább egy 20-as súlyfeleslege volt, 49 éves, szóval respect :)

 2. azért kemény az öreg, mondjuk szerintem thanosra is gyurmázza magát mindenképpen respect :) ez kéne minden színésznek.

 3. Nem hiszem, hogy emberileg lehetséges Rob Liefeld elcseszett 90-es évekbeli rajzaihoz testileg igazodni… Pfff, miket mondok! Anatómiailag lehetetlen!

 4. Mindenképp megsüvegelendö, de valahol neki ez (is) a munkája. Semmi más csak olyan formában lenni,mint amit az adott projekt megkíván……személyi edző,dietetikus,szakács,bejárónő stb. Minden a hátsója alá tolva. Megfejelve egy szép summával.
  12 órás éjszakai műszak,bevásárlás,gyerekkel tanulás,építkezés,takarítás ne adj isten maszekolás/másodállás mellett közel sem lenne ilyen eredményes.De mint mondtam jó teljesítmény.

 5. @Yo-Ker:

  Igen, és még ráadásul bele is született, nem dolgozott érte, csak pont jó irányítószámhoz született. Ez van, bárki megtenné.

  (Egyetértek azzal, hogy nem kéne a tényleg napi x órát igénylő sportos alkatnak lennie az alapnak, mert az kb. tényleg csak akkor fér bele, ha ebből élek, de speciel itt egy szuperhősről van szó, egy tényleg ormótlan állati testről, amit nem biztos, hogy bárki meg tudna közelíteni, főleg nem akkor, ha amúgy nem testépítő, hanem színész.)

 6. Kell is gyúrni, különben nem lesz hova rakni azt a rengeteg zsebet, ami Cablenek van. :D

 7. Nyílvánvalóan rengeteg munka és fegyelem van abban,hogy idáig eljutott. Viszont tény az is,hogy már a kezdetekben is erős háttere volt. Kommentemmel csak jelen szerepre történő felkészülését méltettam és nem a komplett színészi pályáját. Hozzáteszem, hogy egyik kedvencem a Thrashin’ (Gördeszkás love story) óta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.