Venom nem az MCU része

Kevin Feige hivatalosan is megerősítette, hogy a Sony keze alatt készülő képregényfilm, a Venom nem része az MCU-nak. Ezt azért kellett mindenképp tisztáznia, mivel Venom és Spider-Man eléggé összefügg, úgymond szimbiózisban vannak.

A lényeg, hogy a Sony tényleg saját valamit kotyvaszt baromi sok pénzért Tom Hardyval. Viszont R besorolással.

human
írta
2017. 06. 14. 03:24
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Venom nem az MCU része” bejegyzéshez

 1. ezt eleve tudni lehetett, DE akkor
  -mi lesz az eredetsztori? mert nyílván meg kell mogyorózni miért néz ki úgy ahogy…
  -ki lesz az ellensége? másik MCU tag? mert nyílván ha hardyval forgatnak nem egy életrajzi dráma lesz…
  -lesz e belőle univerzum? mert nyilván most az a tuti…

  sok a kérdés, ami még érdekessé is teheti a dolgot, DE megint egy eredet történet, ami már most ezer sebből vérzik… és ha a rizses húsból kivesszük a húst, csak a rizsaaa marad… az meg nem túl funny

 2. Valószínűleg jó nagy talicska pénzt kap Hardy a Sony-tól. Nem tudom elképzelni, hogy

  1. legyen forgatókönyv

  2. ha van is, Hardy elolvasta és igen, ez annyira zseniális, hogy a sok 100 filmszerep közül, amikből válogathat pont ezt a projektet találta a legmegfelelőbbnek.

  Mondjuk azért látatlanban nem temetem a filmet, nézzünk majd trailert, amikor esedékes lesz. Viszont az tény, hogy a fickó nyúlt már bele szarral teli vödörbe, azért nem minden arany, amihez hozzáér.

 3. Viszont akkor adott a kérdés, hogy az mcuban így soha nem is fog megjelenni venom karaktere? Az nem volt benne a pakkban? Csak mert a sony venomról és a fekete macskás filmről szóló hírei alapján Póki nagyobb ellenségeinek 70-80%-át lefedték. Ha azokra esély sincs a marvelnél, az elég gáz.

 4. Konkrétan a lényegét veszíti el ezzel a karakter. Nem igazán értem ennek az okát, ennyi erővel kitalálhattak volna valami újat is. Ezek szerint 1-2 dolog fog megmaradni az eredetiből, néhány apróság ami kb. csak a legnagyobb képregény fanoknak mond majd valamit (talán csak utalás szinten).

 5. Én azt mondom csinálják meg a csodálatos 3-at Garfield-del, mellette meg mehetne külön a dedó pókember is az mcu-tól. Mindenki azt nézi, amelyiket akarja.

  Amúgy a Sony animációs Pókember filmjével kapcsolatban van valami fejlemény?

 6. Léteznek különálló Venom képregények, amiknek nincs semmi közük Pókemberhez. Ha valakit érdekel, hogy hogyan lehet ezt megoldani olvasson utánna. Majd kitalálnak valamit az irók. Be sem kell mutatni nagyon a karaktert, mert mindenki ismeri.

 7. ha valami antihősként csinálják meg, akkor még jó is lehet. talán valahogy mixelik Thompson + Brock jellemvonásait/történeteit. nyilván nem egy szolgai másolás lesz, ha már bejelentették, hogy Eddie Brock lesz, de pókember nélkül.
  lehet Brock-ból csak a karakternevet tartják meg, meg azt hogy a szimbióta előtt egy mezei újságíró.

 8. @Jaime Lannister: A Fantastic Four olyan mint egy 100 perces trailer ami nem akar megtörténni. :D

 9. Kaoka: a rendező is mondta, hogy Ő lepődött meg a legjobban amikor azt hallotta, hogx a filmje a Venom előzményfilmje.

 10. @15,17 na majd csak nehogy ti lepődjetek meg még annál is jobban :D

  Akárhogy is legyen majd, én a helyében inkább sejtelmesen mosolyogtam volna, minthogy lebukjak a garfieldos paukemberből átemelt stock footage-okkal.

 11. “Az előzményfilm már megvolt “Life” címmel mutatták be nemrég.” hányan komolyan vették ezt a poént :D

 12. Pedig a Sony kapkodását és hülye ötleteit figyelembe véve ez ütne a legnagyobbat. Összekötni a Life végét a Venom filmmel, aztán mondjuk a film utolsó percében megjelenni Garfield…
  Ugye nem kell kapcsolódni a Marvelhez, különálló univerzum, Csodálatos Pókember adott…
  Engem egy Venom “univerzum” Pókember nélkül, teljesen hidegen hagy. Mindig hiányérzete lesz az embernek, szerintem… Hardy ide vagy oda…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.