Alakul az X-Men: Dark Phoenix

De minek? Ja ez most nem az a poszt? Lássuk a jelenlegi állást: Simon Kinberg hivatalosan is írja és rendezi a filmet Ez lesz az első ilyen munkája, eddig csak a forgatókönyveket szállította, méghozzá az utóbbi években ezekhez: X-Men: Apocalypse, Fantastic Four, X-Men: Days of Future Past. Hááát.

Szinte mindenki visszatér az X-Men Apocalypse-ből, avagy újra jön James McAvoy (Professor X), Michael Fassbender (Magneto), Jennifer Lawrence (Mystique), Nicholas Hoult (Beast), Alexandra Shipp (Storm), Tye Sheridan (Cyclops), Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler), Sophie Turner (Phoenix). A történet 10 évet ugrik az időben, 1990-ben fog játszódni.

És nem mellesleg jelenleg Jessica Chastainnel tárgyalnak arról, hogy alakítja Lilandra-t, aki így a film főellensége lehetne, hiszen abból a fajból származik, akik el akarják pusztítani a Főnixet. Mindezt 2018 novemberében nézhetjük majd.

25 hozzászólás a “Alakul az X-Men: Dark Phoenix” bejegyzéshez

  1. Bár az Apikalipszis csalódás volt, ez egyenlőre jobban érdekel mint Az új mutánsok.

  2. Sophie T. egymaga volt az egész GoT? :D

    Apocalypse kritikán aluli volt, de végülis jöhet… ha nem erre költik a pénzt úgyis sanszos, hogy valami másik szar filmet csinálnak belőle.
    Egynek ez is jó lesz a 75 másik -jobb esetben csak- felejthető, egyszer nézős blokbászter mellé amivel majd együtt jön.

  3. 2018 nagyon közel van. Én csak örülök ha x-men filmet kapok, de a rövid határidő miatt sok jót nem jósolok neki :(

  4. Nekem jöhet, az Apokalipszis is tetszett. Mostanában nagyon szakadár vagyok.

  5. Fogalmam sincs mi történt a First Classnál, hogy az a film összejött, meg olyan hangulatosra sikeredett…de azóta képtelenek normális filmet készíteni a fiatalokkal. Mondjuk az Apokalipszis még egész nézhető volt…csak semmi nem maradt meg belőle.

  6. Akos: más rendező és forgatókönyvíró volt.

    Az DoFP rész oltári jó volt, de a másik kettő csalódás, amit ez az ipse megírt. akarom mondani erős közepes, mert azért az X miatt tetszettek.

    Amúgy mi a f* ez a trend az utóbbi években, hogy írókat tesznek a rendezői székekbe? Talán, ha 1-2 alkalmas közülük rendezésre, a többi mindig vackot csinált.

    Turner meg jöhet minden mennyiségben, a szemet is kell kényeztetni.

  7. Szerintem a First Class jó volt, a Days of Future Past jobb volt, az Apokalipszis az elment, de nem volt rossz egyik sem.

  8. Képregény SPOILER:

    Engem az érdekelne, hogy hogyan oldják majd meg a film végét? Az eredeti story épp attól volt ütős, hogy Jean Grey meghalt. A Days of Future Past végén viszont Rozsomák találkozik Jean-el. Ha viszont életben hagyják, akkor azzal elvesznek egy jó adag drámát a filmtől.

  9. Fc jo volt. Dofp csalodas. Apok elment de néha nagyon B volt. Jenny meg jo csaj, de taka..

  10. Akos : igazad van, szerintem is az volt a legjobb, viszont tekintve hogy az újak közül az hozta a legkevesebb pénzt, valahol nem meglepő hogy nem ugyanolyat akarnak

  11. Másnak is feltűnt, hogy Evan Peters (Quicksilver) – egyelőre – nincs a visszatérők között?

  12. Képregény SPOILEREK

    @10 Gondolom a McAvoy majd leblokkolja a főnixet az agyában. Future past végén lévő idillnek még simán lehet a kifutása az X-men 2-3, mert ott csak a sentinel programot akadályozták meg, nem pedig a kis kopasz gyerekből csinált mutáns elleni védőoltást ami kiprovokálta Magneto fullos háborúját.

  13. Eddig az újakból a DofFP volt a legjobb utánna az Apocalypse nagy csalódás volt nekem. Valami nagyon jót kellene éetenniük az asztalra hogy érdekeljen de még mindíg jobban érdekel mint a new mutants…

  14. Kaoka: A Future Past végén lévő idill már ennek a vonalnak a jövője. Nem pedig az X-MEN 2-3nak. De mindegy is, mert már igy is össze van keverve minden. Főnixnek meg kell halnia, hogy hüek maradjanak az alapanyaghoz. Legfeljebb majd a következő részben feltámad, ahogy szokott és akkor minden oké.

  15. Akos: megmondjam mi történt? Matthew Vaughn. A csávó hihetetlenül ért a képregényfilmekhez eddig.

  16. Ha Kinberg is olyan jó rendező lesz mint Kurtzman a Múmiánál akkor ez is megy a levesbe.

  17. Képregény spoiler

    A róla készült képregényt anno imádtam, ahogyan a pokoltűz klub manipulálta Jean Grey-t, ahogyan az X-ek összecsapnak a Birodalmi Gárdával az csúcs volt.Viszont az Apocalypse után ( ami meg még jobb sztori lehetett volna) ez már csak otthon nézős lesz.

  18. Moziban még nem tűnt annyira rossznak az Apocalypse, de otthon újranézve olyan szinten irritált az egész, hogy a falat kapartam tőle.

    Sophie Turner pedig még ebből a foshalmazból is lefelé lógott ki, úgyhogy én ezt a folytatást már biztosan kihagyom.

  19. Nem volt ennyire gáz az Apokalipszis, lájtosabb volt mint az előző két rész, de egynek megteszi. Azt nem értem, hogy miért veszik el a Phoenix sztorit, mikor Az ellenállás végében egy olyan epikus zárójelenettel megoldották a figura sorsát. Azt úgy sem lehet felülmúlni, ahogy Famke Janssent sem.

  20. Komolyan, a szégyenteljes Apokalipszis (mert az volt, gondoljatok csak Magneto sokadik megerőszakolására) és a kiváló Logan után (aki tudja miről szólt az érti), semmi tétje nem lehet egy új filmnek. Trilógia bőven elég lett volna, semmi értelme a további erőszaknak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.