Daddy’s Home 2-előzetes

Az első rész Sophia Coppola kedvenc családi filmje. Asszem. Ezt csak úgy mondom, mert miért ne. A lényeg, hogy Will Ferrell és Mark Wahlberg ismét komédiában ropja. Mivel ebben a stílusban siralmasak szoktak lenni a második részek, így nem tudom mennyire érdemes várni. A trailer alapján szerinted?

A történet most az lesz, hogy a már kibékült apák után most a nagyapák csapnak majd össze: Mel Gibson és John Lithgow

14 hozzászólás a “Daddy’s Home 2-előzetes” bejegyzéshez

 1. Az első rész egész jó volt, nekem bejött. Volt benne néhány jó poén, én élveztem. Mikor megtudtam, hogy lesz második rész, nem nagyon voltak elvárásiam. Hiszen az ilyen folytatások általában bénábbak. Aztán jött ez a trailer és, hogy őszinte legyek, engem meggyőzött. Nekem viccesnek tűnik a film és sok mindent ki lehet hozni belőle. Remélem jó lesz, most elkezdtem várni.

 2. Örülök ennek a filmnek. Wayne által is hiányolt műfaj, a kedves, nem agresszív vígjáték, kicsit a 90-es évek hangulata. Én várom, Gibsonnal csak jó lehet. Simán trilógia gyanús, ha ez is siker.

 3. Hát nem tudom mit gondoljak, nem hinném, hogy erre szükségem lesz. Főleg mivel az 1. részt se bírtam végig nézni. :D

 4. Mel Gibson miatt kap egy esélyt, de elvárásom nincs, az első rész is nagyon gyenge.

 5. Én tökre várom, mostanában eléggé haldoklik a normális vígjátékok piaca. Gibson nagyon jól tud(ott) működni vígjátékokban (Mi kell a nőnek? volt anno a csúcs ebből a szempontból:D de ugye ízlések.) Lithgowt a Dexter soriban szerettem meg, miatta sem aggódom. Aki szerintem irtóra nem illik ide és az első részt is baromira gyengítette, számomra Ferrell, rémesen irritáló, utálom a fazont. Rákerestem, 49 éves, pl Jim Carrey 55, tény, hogy ő nem igazán remekel az utóbbi… 10 évben, de sokkal inkább el tudtam volna képzelni Ferrell helyett.

 6. Roli +1

  A Pancserpolice volt a legnagyobb közös filmjük szerintem, azon mindig behányok a röhögéstől.

 7. jó volt az első rész, az előzetes is jónak tűnik. biztosan megnézem majd, mert az utóbbi két évben nem volt túl sok hasonló jellegű és vállalható vígjáték.

 8. Soha nem találkoztam olyan emberrel, de még csak nem is hallottam olyanról, aki ne utálta volna Ferrelt. Vannak ezek a megmagyarázhatatlan karrierek…

 9. Will Ferrell és Mark Wahlberg nagyon jó páros úgyhogy jöhet a folytatás…

 10. Tényleg van egy érdekes, ripacs stílusa, de ebben a filmben szerethető karakter.

 11. Látom, hogy az első rész két “legértékelhetőbb poénját el is lőtték a második részben. Mondjuk az én kedvencem ami szerintem az egész filmben az egyetlen nagy poén amikor megjelenik az új-új apuci aki a menő faternál is menőbb. Az ott ellőtt poénokon még én fetrengtem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.