Happy Death Day-előzetes

Úgy tűnik az Idételn időkig receptje nagyon kapós odakinn mostanában (Naked és Before I Fall:). Ezúttal egy horrorfilmet kerítenek belőle, ahol a főszereplő csaj azt a napot éli át újra meg újra, amelyiknek az estéjén megöli egy fura álarcos figura.

Lássuk hogy viseli majd a sorsát!

20 hozzászólás a “Happy Death Day-előzetes” bejegyzéshez

  1. Fordítva van a Naked és a Before I fall linkelve.
    Egyik este itthon nézni jó lesz amúgy a film, mostanság kicsit túl van tolva ez a timeloop téma.

  2. Kicsit B szagú(-nak tűnik a csaj miatt), de végre vmi “újdonság”. Legalábbis ezt az időhurkot szívesebben nézem meg horrorban, mint bármi másban…

    off: kimaradt egy T az estélyénből;és ahogy észrevettem, törtek elő belőlem nyelvtannácis érzések az ‘estéjén’ vs ‘estélyén’ -t illetően. :D mindkettő helyes, de azt hiszem, a szövegkörnyezet miatt az előbbi illene ide.

  3. Azt érzem az előzetesben ellőttek mindent, de egyszer megnézzük.

    off: az universal soron következő előzetese már a hóember lesz :P

  4. Misi85 Októberre elfelejted, ha meg otthon nézős lesz, akkor januárra tuti :D

  5. Nekem valahogy túl spoileres ez az előzetes. Éppen az lenne a poén, hogy nem mindig ugyanazon a helyen, ugyanúgy akarja megölni a csajt, erre ellövik kb vagy 10 módját rögtön egy perc alatt. Szóval már most tudom, hogy kb háromszor ledöfi, egyszer vízbe fojtja, felakasztja, felrobbantja, stb. Pedig kb még izgalmas is lenne a film közben találgatni, hogy legközelebb hogy murdel meg, dehát áá miafasznak, itt az előzetes…..

  6. Nekem tetszik ez a “timeloop recept”. Lehet hogy felejtős lesz a film, de néha belebotlok egy-két kellemes otthoni B moziba. Utoljára a porba tiport Noomi Rapace féle Rupture-t néztem meg. Egyszer nézős, de simán lekötött.

  7. A kellemesen szórakoztató Cserkészkézikönyv zombiapokalipszis esetére író-rendezője megnézte párszor a Triangle-t? :)
    Ebből még bármi lehet, de a bemutató átlagos és túlpörgetett.

  8. Az Uratok: lehet az csak egy montázs a filmben, amivel érzékeltetik az idő múlását.

  9. izginek tűnik de sejtem a végét, aztán ne legyen igazam :) csak teória de: csaj fekszik a dokinál aki magyaráz arról h már halottnak kéne lennie de mégis él, aztán elalszik, sötétség, és meghalljuk az In Da club-ot ahogy indul a stáblista, sejtetve h semmit nem ért el, kezdődik újra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.