14 hozzászólás a “Peace?” bejegyzéshez

 1. Mennyibe fogad velem valaki, hogy a film vége az lesz, hogy ugrunk pár száz évet, ahogy éppen élik a majmok a békés életüket miközben az emberek a rabszolgáik és megjelenik az égen egy űrhajó ami épp lezuhan?

 2. KingMacsek…remélem, hogy úgy is lesz. Igazán jó filmek lettek az eddigiek. Remakeljék az eredeti 1-2-t is ezek után. :)

 3. Kakaó
  Hát az az űrhajót még a majomuralom előtt indították…csak tán nekik lassabban telt az idő vagymár nem emlékszem, de a lényeg az, hogy nem úgy kell elképzelni, hogy kihalt a fél emberiség a vírustól a maradék a majmokkal harcol és még utána űrprogram van

 4. Lehet rosszul emlékszem, de az első részben(2011) nem volt valami rejtett easter egg valami híradós beszámolóról,hogy eltűnt egy űrhajó? Vagy,hogy indítanak egyet? Újra kellene már nézni.

 5. Nagyon rég láttam a régi filmeket, de úgy rémlik azok elég modern űrhajók voltak, kabinokkal. Ez a mostani széria a jelenben játszódik, még nincsenek ilyen alvós kabinok. A következő film már érdekelne, ez a háborús annyira nem.

 6. Prothean:
  Nekem is rémlik valami ilyesmi

  Kakaó:
  “Ez a mostani széria a jelenben játszódik, még nincsenek ilyen alvós kabinok”
  Majomokosító szérum sincs :D

 7. Kakaó

  Nézd újra az első részt. Egy űrhajó eltűnt, a tv-ben mondják, de mindez a háttérben, nem az arcodba tolva.
  Ha sikeres lesz a 3. rész is, erre alapozhatják a folytatást.

 8. Mekare: a majomokosítóval semmi probléma, de az nincs összefüggésben az űrkutatással. Az olyan dolgok sokkal jobban zavarnak, amik nem illenek oda. Meg a fizikailag lehetetlen helyzetek. Pl: szuper erős ember átüti a betonfalat, de amikor a főszereplőnket üti meg, az csak elrepül, és fölkel. Alap, hogy az összes bordája eltörne stb.

 9. Kakaó:
  Ezzel nekem akkor lenne problémám, ha mutattak volna bármi részletet az űrkutatásról és olyat mutattak volna, ami nem tér el… bár ugye ha meg is csinálják és nem tér el a miénktől, attól még hogy az eredetiben volt kabin, itt nem kell, hogy legyen és a hajó eltűnésének is lehet más magyarázata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.