Így zajlik a Justice League utóforgatása

A DCworld egy rakat paparazzi képet szállított a helyszínről, ahol Joss Whedon dirigálja a munkálatokat.

Teljes galéria a tovább mögött.

37 hozzászólás a “Így zajlik a Justice League utóforgatása” bejegyzéshez

 1. Nem úgy volt, hogy ez a film már dobozban, és Joss Whedon csak a vágási munkálatokat felügyeli, maximális tiszteletben tartva a rendező (Zack Snyder) vízióját?

 2. Mikor tanuljátok már meg hogy minden egyes filmnél van utóforgatás? Ez nem azt jelenti, hogy szar volt az alap csak így fejezik be. Nem lehet mindent egyszerre leforgatni meg egy helyen. Ha Snyderrel nem történt volna az ami akkor most ő csinálná ezt és nem Whedon. Nem kell mindent túlkomplikálni csak a DC-re mindig rászállnak hogy jaj utóforgatás holott Marvelnél is ugyan ez megy de róluk még nem is nagyon láttam ilyen cikket. Ezt most nem Human ellen mondom csak úgy általánosságban.

 3. DarkEagle

  1. Miért feltételezed az, hogy egy DC filmnél, csak rossz indulatból lehet érdeklődni/kérdezni?

  2. Amúgy tényleg nem tudtam, hogy minden egyes filmnél van utóforgatás pár hónappal a bemutatója előtt.

  3. Vizsgaidőszak miatt kiesett néhány hét; ezért az utolsó infóm az volt, hogy teljesen kész a film: csak a vágás és a hanghatások vannak hátra.

 4. Ráfér, mert a trailere nagyon silány volt.Jó lenne ha Whedon rendezné eztán a JLA-t.

 5. DarkEagle általában egyet szoktam veled érteni, de a kioktató stílusod egyszerűen visszautasítom… nem hater vagyok, szurkolok a filmnek, én is várom, de ne legyél ennyire elfogult, hogy egy fél kommentböl már rögtön az jön le neked, hogy hater vagyok…

 6. @DarkEagle: Tanuld meg, hogy vitában baromi ritkán használhatóak a “minden” és “semmi” kifejezések. Most inkább bele se mennék hány ellenpélda van a magvas “minden egyes filmnél van utóforgatás” szellemi szikrára.

 7. Darkeaglenek van igaza. Sorra jonnek a ha utoforgatas akkor baj van kommentek kozben ez egy megszokott dolog ha nem is 100%ban tortenik minden film eseteben. Kozben a cinikus kommentelok sertodnek be ha esetleg szembesitik oket a tevedesukkel.

 8. Remélem nem lesz több kép erről, nem feltétlen akarom tudni mit keressek, mert lehet így összedolgozva alapból nem lógott volna ki a filmből, hogy na most ez reshoot vagy a Snyder/Whedon adalék jelenet.
  Kis adalék a “nagy” composer pánik után, Geoff Johnsra ráírt egy troll Whedon account, hogy köszi Geoff, hogy felkértél rá, hogy az egész JL-t újraforgassam :D
  és Geoff önmagához híven válaszolt: “Did I mention we’re going to put Spider-Man and Scooby Doo in it?”

 9. Nem látom a szarkazmust a neten T.T arcokat ide :D
  Amúgy volt, terhesen tolta Gal a senkiföldjén a pociján meg zöld rongy :D

 10. Pont ezt akartam írni hogy a terhesség miatt volt utóforgatás. :D
  Sőt, elég sok hülye hír is volt róla csomóban temették is miatta.

  Egyébként srácok, általánosságban beszéltem nem íram senkinek sem a kommentet személyesen. Mert tényleg manapság divat lett utálni a DC-t meg úgy általában ha feljön egy hír, hogy utóforgatás akkor szar lesz a film. De ez baromság. Akik magukra vették a mondandóm azokkal nem tudok mit kezdeni de én se vagyok elvakult fan. DC a WW előtt még fanboyként is közepes filmeket tett le de a WW-vel elég magasra tették a lécet szóval van félnivaló. De ha a JL jól sikerül akkor sok mindent meg fognak nekik bocsájtani. Egyelőre kár temetni. tőlem 10x is újraforgathatják csak legyen jó. :D

 11. DarkEagle

  Ketten írtunk előtted…
  Te többes számban válaszoltál; ezek szerint alaptalanul éreztem, hogy akár nekem is szánhattad a bejegyzést (és a két korai kommenttől függetlenül is azt írtad volna, amit). Bocsi.

  Fiatal filmrajongóként olyanról már hallottam, hogy a nagy volumenű filmek szerződési klauzuláiban benne van az utóforgatási lehetőség, de hogy “minden egyes filmnél” megtörténik az utólagos forgatás, az komolyan meglepett.

  “manapság divat lett utálni a DC-t”, bevallom én ilyennel nem igazán találkoztam. Inkább úgy érzem divat lett mindent ezzel a frázissal hárítani.
  Különösen ha figyelembe veszem, hogy egyes hivatalos Warner-minősítésben mit meg nem engednek egyesek…

 12. Jéé azta utóforgatás nahát
  2016 januárjában Downeyék is összejöttek még pár napra és Ultronék is.

 13. rogue one-nál is volt utóforgatás, és sokan mondták hogy lehet szar lesz. ennyit arról hogy csak a wb-dc társulásnál félnek ettől az emberek.
  amúgy ez esetben teljesen érthető, azon lepődtem volna meg, ha nem lenne.

 14. A Wonder Woman tokeletesen bebizonyitotta szerencsere amit eddig is mindenki tudott a DC fanboy-okon kivul, hogy nincs semmifele anti-DC hangulat. Szar filmeket csinaltak ezert kritizalta oket mindenki, ennyi. WW szinte mindenkinek tetszik es jo kritikakat is kap. Nem kell minden hir alatt anti-DC teoriakat gyartani.

 15. Amúgy én hallottam olyat is, hogy nem biztos, hogy minden kép a JL forgatásról van, ugyanis ugyanott forgatják az élőszereplős Dumbo filmet, és lehet onnan is becsusszant pár kép :)

  Utóforgatással meg nincs semmi baj. Jó esetben azért csinálják, hogy jobb legyen a film. Reméljük, így is lesz :)

 16. Szerintem az lenne a legjobb, ha Snyder “vízióját” törölnék úgy, ahogy van, és Joss Whedon leforgatna egy új filmet nekünk. Elég régóta jönnek folymatosan az utóforgatásos hírek, emiatt (ez miatt? ez végett??) eléggé örülök. ;)

 17. Emberek: Utóforgatások mindig vannak és oltak az igényes filmeknél.Pl: Gyűrűk Ura, Deadpool. Igen még a Suicide Squad is az volt, attól függetlenül, hogy maga a szkript meg kidolgozás nem volt annyira fain, még rengeteg időt szántak a háttérben a kidolgozásra.

 18. Igen, van a fandomnak egy olyan része aki kő komoly összeesküvésről beszél, vagy épp fenyegető üzeneteket küld, csakhogy ez minden fandomnak része és sajnos sokan csak ezeket az embereket ragadják ki a sokkal nagyobb tömegből, pedig láttam én ugyanennyi marvel fanboyt is “égjen a gyereked meg tűzben”t és hasonlókat írogatni másoknak.
  Amúgy a többség inkább a “bias” szót használja erre, amit mellett azért nehéz elmenni, ha az ember szinte mindennap foglalkozik a témával és a kritikusok/bloggerek szociális-hálós tevékenységeivel is szembetalálkozik. Amúgy ami nagyobb mindennél az a Snyder utálat, ami igen sokszor undorító dolgokba tud átcsapni, úgynevezett pro újságíróktól is…
  Nyilván voltak más okok is a WW sikere mögött (amellett hogy jó), olyan emberek is mennek bőven most erre a filmre, akik amúgy nem néznek képregényfilmeket, WW-t nem ismerik annyira annyian, a tévésorozat pedig keveseknek van annyira a gyerekkorához ivódva, mint Superman vagy Batman régi filmjei (így nincs is az a fajta egyoldalú háttértudás és elvárás ami a fiúk felé), a karakter is másabb, maga a sztori meg magyarázósabb, és egyszerűbb..és akkor emlékezzünk vissza, hogy van akinek a WW-ben az időzítéses dolgot a repülővel nem sikerült megfigyelni, akkor mennyi minden veszett el a BvS-ben embereknek…

 19. Human tolja az önmarketinget az ál dc hater beírásokkal, vegyétek már észre. A legtöbb kommentet ezek generálják. Most már zavaró amúgy, eddig vicces volt.

 20. uglytruth: ez a legnagyobb baromság amit ma olvastam, a legunalmasabb vita mostanában számorma ez a dc-marvel, és inkább csak lehúzza az oldalt sajnos, mivel ezeknél a témáknál mindig előkerül a személyeskedés is, alig megy az értelmes vita a két oldalnak (most is kellett moderálnom, pedig bármilyen hihetetlen, de nem szeretek). Az amúgy vicces, hogy szerinted a dc haterek azok csak kamuk lehetnek :)

 21. Nem a dc haterek kamuk, hanem a te dc hater beírásaid. :D Egyértelmű szándékos komment-generálás. De beválik, szóval meghajolok.

 22. már válaszoltam a felvetésedre, nem tudom minek ismételgeted. ha direkt flamet akarnék, akkor a posztba írnék olyasmit és meg sem állnánk 100 kommentig, de nem akarok. Ahogy kamukommentet sem írtam még soha. Ha ezt nem hiszed el, akkor mit keresel a siteon. Ellenben ezt a Trump taktikás lejáratást nem tűröm tovább.

 23. Nekem ez új volt hogy Joss Whedon most épp a DC-nek segít. Nyilván csodát nem tud tenni, de legalább olyan kezében van az anyag, aki ért hozzá…

 24. Hmm nekem ez meg sem fordult volna a fejemben,h human kamu kommentekkel oltja a DCEU-t. Hülyeség

 25. Még mindig nem válaszolt senki, hogy amíg Whedon a Marvelnél volt, mindenki utálta a két Bosszúállók miatt, most meg nincs rá egy rossz szó. Miért nem?

 26. Human: azt keresem, hogy ezt leszámítva a legjobb a témában. De ez nagyon zavaró, és nem én vagyok az egyetlen akinek feltűnt. De persze a te oldalad, én csak megjegyeztem. Minden más témában szívesen olvasom az írásaidat.

 27. Továbbra sem értem a feltételezést, hiszen ennyi blogolás után nyilvánvaló, hogy simán tudnék olyan posztot írni a témában, ami rengeteg kommentet hoz, míg kommentekkel provokálva sokkal kisebb hatása lenne, szóval még ha akarnék is trollkodást sem fárasztanám magam álneves kommentekkel. Szerintem már itt elvérzik ez az elmélet. És amúgy tényleg zavar a feltételezés, mivel folyamatosan célom teljesen őszintének lenni az oldalon.

  Amúgy ez van, a DC-Marvel harc sajnos agressziót szül (a Dc fanok is ilyenek a Marvel posztoknál, sokszor megy az “unalmas trailer” meg “szar előző filmek” téma, szóval nem csak itt van ez), ezért ilyenek szerintem a kommentek, de pl engem is fáraszt néha, hiszen nem a harcolás a cél a bloggal, ezért is volt itt feljebb némi személyeskedés irtva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.