Kidumáló: Cars 3

Ez a poszter remek apropó arra, hogy a hét legnagyobb filmjéről dumálhassatok. Azért durva hova jutott a Pixar nálam, mert konkrétan eszembe sem jut, hogy erre a filmre elmenjek. Nektek?

human
írta
2017. 06. 16. 09:59
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Kidumáló: Cars 3” bejegyzéshez

 1. A poszter jó, de a filmet én sem nézném meg. Már a második részt sem láttam. Az első viszonylag jó volt, de az a Repcsik vagy Repülők az volt az igazán mély pont :D A gyerekeket majd biztos érdekli ez a mese, de két hét múlva érkezik a Gru 3 és annak még nagyobb lesz az érdeklődési köre.

 2. Milyen filmről beszéltek? Ez egy animáció, ami kis gyerekeknek készült. Ők pedig szeretik. Eszembe sem jutna elmenni rá moziba, vagy akár egy lapon emliteni egy animációt az igazi filmekkel. És ez igaz az összesre, nem csak a Verdákra. Ugyanolyan mese ez is, mint ami az M2-n vagy a Minimaxon megy.

 3. ” Eszembe sem jutna elmenni rá moziba, vagy akár egy lapon emliteni egy animációt az igazi filmekkel.”

  A Cars 3ról nem nyilatkozom mert konkrétan ez a széria nekem nem jött be, de amit beidéztem általánosítást az orbitális nagy hülyeség.
  Konkrétan a tavalyi év egyik legjobb filmje (igen, az összes “igazi” filmet is beszámítva) a Zootopia volt.

 4. bvr: Láttam én is a Zootopia-t a gyerekeimmel, tetszett is, de az akkor sem film. Egy jópofa animáció gyerekeknek. Elsősorban ők a célközönség. A stúdiót sem érdekli annyira, hogy mit gondolnak róla 30-40 éves emberek. Fogyjon a baseball sapka meg a játékfigurák az a lényeg. Ha azt irnád, hogy a tavalyi év legjobb animációja a Zootopia volt, azzal egyetértenék. De ne tegyük a rajzfilmeket egy szinte azokkal a filmekkel, ahol valódi szinészek és rendezők alkotnak valamit közösen.

 5. jó ezt a trollkodást fejezzük be. a gyerekfilm is film, nem akarom hogy ezzel legyenek tele a kommentek.

 6. Oké, láthatólag szilárd a meggyőződésed, kár is minden további érvért, gondolt így ha akarod és ne tedd “egy szintre” az “igazi” filmekkel, amelyekben “valódi” színészek és rendezők alkotnak valamit közösen.

 7. Biztos megnézem majd, ha kijön bd-n, tipikus vasárnap délutáni tévéprogram, mint az előző részek. De biztos az is, hogy nem lesz sokszor újranézős, ahogy már az első rész sem volt az.

 8. Sajnos engem sem érdekel a Cars 3 semennyire, pedig hatalmas PIXAR rajongó voltam…
  Ha jól emlékszem volt már szó itt is róla, hogy azzal párhuzamosan hogy több filmjük jön ki adott időszak alatt, sajnos egyre több a gyenge minőségű is. Viszont még mindig csinálnak időről időre nagyon jókat is, így én szemet tudok hunyni ezek felett.

 9. Én szeretem az animációs filmeket mert néha nagyon durva és mély mondanivalója van. Frozen, Big Hero6, Inside Out, Zootopia, mindegyik fasza volt.

  De a Carst meg nem nézném. Anno láttam az 1et elég is volt.

 10. Azert az, hogy “gyerekfilm es nem igazi film” nem kifogas, es nem is jogos. A Pixar pont arra epitette a sikeret, hogy a filmjeit gyerekek es szulok egyarant elveztek… A Toy Story-k, az Up, Wall-E, Finding Nemo, Invincibles, ezek mind remek filmek akkor is, ha felnott vagy. En a Cars-ig (es ugy, hogy nincs gyerekem) a Pixar filmeket moziban neztem. Utana is parat (bar mar nem mindet). Az utobbi evekben sajnos elveszitettek a husegemet…

 11. Én teljesen ráuntam a Pixar animációkra, és már azok sem tudnak lázba hozni, amik amúgy jól sikerültek (Inside Out).

  Nekem a Fel! volt az utolsó film, amit még moziban néztem tőlük, de amióta ráálltak a folytatásokra, azóta még letölteni sincs kedvem.

 12. Nekem anno gyerekként a Verdák volt az első mozis élményem, és nagyon szerettem is.
  És szeretnék erre is elmenni, tesóimmal, 20 éves seggemmel amúgy is vicces lesz a gyerekek között ülni :D

  Ez a poszter meg állat.

  Az a komment meg, hogy a rajzfilmek nem igazi filmek (bár mostanában alig nézek animációs filmet), egyszerűen nevetséges. Egy Wall-E-ban annyi mélység van, pl. amennyi a filmek 90%-ból hiányzik.

 13. Az első rész nekem bejött a 2. borzalmas volt.

  Tegnap néztem a gyerekekkel. Szerencsére a 2. részt elfelejtették, és visszanyúltak az elsőhöz. Teljesen jól sikerült, vicces, érzelmes, de egyáltalán nem gyereknek való. Az első részben is volt egy alapsztori, ami nem feltétlenül a kicsiknek szól, de voltak benne a gyerekeknek is élvezhető jelenetek. Na ez ebből hiányzik. Van egy komoly témákat felverő sztori, de hiányzik belőle ami megfo

  gná a kicsiket. Na jó a beszélő autókon túl.

  Akinek az első bejött annak ezzel se lesz gpndja, de csak nagyobb gyerekekkel ajánlott próbálkozni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.