23 hozzászólás a “Azért látványban tuti rendben lesz a Dunkirk” bejegyzéshez

  1. Persze, hogy rendben lesz, mert nem egy rajzfilm, ahogy a látványfilmek mostanság… :D

  2. Mielőtt mindenki hatert kiállt, leszögezem, hogy várom a filmet és szeretem Nolan munkásságát. De ez a téma szerintem nem neki való, valamint ettől a szövegtől a cím alatt hánynom kell. pont tőle nem váram ilyen kurva hazafi filmet.

  3. Valahogy ez sem adja most nekem.. Én csak szimplán félek. De Nolan még nem hibázott szerintem, és szerintem nem most akarja elkezdeni.

  4. Egyszerűen nem értem mik ezek a fanyagások mindenkitől, h félek, rettegek, jajgatok stb…
    Ha a téma nem tetszik, amitől meg igazából én jajgatok, akkor max nem nézitek meg. Nolan kurvajó rendező, és biztos h a nyár legjobbja lesz a film, már külön az egy öröm, h a sok más szar mellett ő szállít nekünk valamit.

  5. Egyetértek deni, szuper filmeket szállít Nolan.

    Szerintem azért a fanyalgàs, mert nem sci-fit csinált megint.

    Biztos lesz még az is ,’én is nagyon remélem. Ezt is meg fogom nézni, nekem még nem okozott csalódást.

  6. Kíváncsian várom a filmet, de tény hogy valahogy nem mozgat meg annyira előzetesen mint az eddigi rendezései. De bízom Nolanban, IMAXben nézős lesz szerintem.

  7. Nekem speciel nem tetszett a látvány az eddig trailerekben. Túl steril valahogy, meg ezek a darkos kékes szűrők is felejtősek lehetnének már, a PG-13 egy háborús filmben pedig szánalmas. A filmet persze várom, és megnézem mert nekem egyik hobbim a történelem és ezen belül a 2. Világháború…

  8. @deni

    Azért a fanyalgás, mert az első teasert leszámítva a többi promo anyag eléggé közepes. Se nem jó, se nem rossz. Plusz ez az év eddig iszonyat trágya, Alien is bukott (még mekkorát) és pg-13 lesz a film. Szerintem teljesen érthető, hogy sokan -köztük én is- félnek. Nolan az egyedüli ok, amiért még én személy szerint nem temetem ezt a projektet. Nekem meg attól fáj a fejem, hogy mindent dicsérni kell, ha meg nem tetszik, kussolj és ne nézd. Van erre ez a konzumos kifejezés…

  9. A Próféta: igazad van, a pg-13 elég gáz, ne érts félre, nem mindenáron isteníteni akarom a filmet már előre, de a rendező amúgy sem szokott olyan sokat elárulni előre a filmjeiről, lásd: Inception, ami egyébként iszonyat betudott húzni annak ellenére is, mert olyan titokzatos volt Ez csak egy háborús film, amit reméletőleg jol kivitelez.

  10. Így bő egy hónappal a megjelenés előtt arról lehet már valamit tudni, hogy hány perces lesz a film? Talált valaki valami hivatalos infót erről? Köszi.:)

  11. Nekem is túl steril amúgy…nekem már kicsit uncsi ez a hideg, szürkés-kékes nolan stílus. De legalább ebbe már meg sem próbált női karaktert írni.

  12. Aki ismeri Nolan eddigi munkásságát, az tudja jól, hogy az a 108 perc bizony csak valami vicc lehet :D

  13. BAzdki, 108 perc.
    Olvastam de nem hittem el h tényleg annyi… ez tényleg vicc. :D :S

  14. Jól is elsülhet ez a 108 perc, az első teaserek feszesre voltak vágva, fogni lehetett a feszültséget. És mostanában szinte minden filmnél azt érzem, hogy az az utolsó 20-30perc nem kellene. Gondolom nem fog ülni ez a film sehol. Jól is elsülhet ez. Végtére is, itt a menekülésen lesz a hangsúly, meg a Luftwaffen.

  15. 108???

    Abból gondolom már ki vannak vágva a nők, a szerelemről szóló bullshit monológok meg az értelmetlen képsorra történő agyonhasznált hans zimmer.

    Még jó is lehet.

  16. Na, jól időzítettem a kérdést.
    Most van ott imdb-n a film hossza: 1h 50 perc.
    Szóval tényleg nem lesz hosszú…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.