Hova tartanak?

Itt a Spider-Man Homecoming új posztere, ami egész jól sikerült.

Nem mellesleg kiderült, hogy Venom mellékága az MCU-nak, bár nincsenek közeli terveik, hogy keverjék az új Pókemberrel, de nem zárják ki. Diplomatikus megfogalmazása annak, hogy megvárják a Sony mi a fenét művel és akkor talán majd ezer év múlva lesz valami közösen.

13 hozzászólás a “Hova tartanak?” bejegyzéshez

 1. na végre, ez a poszter már tetszik :) amúgy eltudnék képzelni a marvel filmeknek hasonló posztert mint egy képregény borító, biztos jobban néznének ki mint ezek amik manapság készülnek!

 2. Atis, Minato: biztos baromi jól nézne ki egyik-másik, nekem is tetszene, de abban a korban, amikor magukat a filmeket is rommá fókuszcsoportozzák és patikamérlegen mérik ki a hozzávalókat a minél szélesebb körű fogyaszthatóság érdekében a tömegpszichológia-playbookból, miért pont a plakátoktól – ami elsősorban még mindig az adott film reklámja – várjuk, hogy másképp működjenek? Ez is egy “tudomány”, melyik az a szín, betűtípus stb. amit a legtöbb ember a legtovább néz. Ez már csak tipp, de egy ilyen képregényborítós plakát szerintem annak a prekoncepciónak játszana alá, hogy ez egy ilyen képregényes izé, gyerekeknek való.

  (Ezért nem szoktam érteni human kifakadásait sem a ronda posztereken, egyrészt csomó jó filmnek volt szar plakátja és fordítva, másrészt mint minden reklámnak, ezeknek is a memetikus fertőzés a célja, nem gyűjtők falára tervezik őket.:))

 3. Koszike Human hogy tprolted a Deadpoolos kommentem ahol belinkeltem ezt a hirt :). Egy igazi kedves embert ismerhetnek meg benned

 4. Nagyon tolják a filmet,már annyi új poszter,plakát,kép mi egymás van,szinte hetente jön kettő.

  Ennyire nem bíznak a filmben?

 5. szerintem csak akkor lenne jó képregény borító stílusban filmes posztert csinálniuk, ha egy képregény sztorit egy az egyben adaptálnának, és akkor a színészekkel beállíthatnának ugyanolyan témákat, mint az adott issue borítói, máskülönben meg inkább zavaró lenne szerintem.

  inkább vulture-t kellett volna oda a háttérbe.

 6. Mekare de hát ez egy Tony Stark film lesz egy kis Pókival.mi a gond?? XD XD

 7. Valeyard: 1: minden friss hírt látok én is, szóval nem látom miben fontos egy friss hír linkje 2: deadpoolnál offtopik 3: ha jól látom egy automatikusan videót lejátszó sitera linkeltél, amit már rég tiltólistára tettem ezen szokásuk miatt.

 8. Lemmy89: minden blockbustert így nyomnak, mert így kell, semmi köze ahhoz, hogy mennyire bíznak a filmben. Ezt a kezelést kapja a Majmok bolygója, kapta a Wonder Woman és a többi.

  Kenike: csak azokon szoktam kiakadni amik még az átlagnál is sokkal siralmasabbak. Pl itt szerintem a Sony-é a marketing a Marvel deal miatt, és mintha elbaszták volna sorban, bár ez végre jó plakát.

 9. Sony:

  A PÓKEMBER: HAZATÉRÉS producere azt mondta, a VENOM (Tom Hardyval) és a SILVER SABLE/BLACK CAT filmek nem lesznek részei az MCU-nak, viszont ugyanabban az univerzumban játszódnak, mint a HAZATÉRÉS – ami viszont része az MCU-nak.

  Ezt olvasam valahol, szerintetek itt mi tortenik? :D

 10. az van amit írtam, mostanában semmi nem lesz, de nem merik azt mondani, hogy a jövőben sem. szerintem van némi vita a sony és a marvel között

 11. lehet ezt úgy is értelmezni, hogy nem forgatnak új jeleneteket Tom Holland-del (vagy bármelyik más MCU karakter színészével) a Venom filmhez, de újságcikkek, tv riportokban előfordulhatnak utalások a pókemberre, tehát a Venom film nem fog semmi újat hozzáadni az MCU-hoz, viszont ők vehetnek át dolgokat azokból, amik a Homecoming-ban történnek.

  ami megmagyarázná, hogy a sonynak miért is érte meg ez az üzlet az pókember jogok eladásával.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.