James McAvoy már készül a Dark Phoenixre

Itt foglaltam össze a projekt jelenlegi állását. A forgatás csak nyáron kezdődik, szinte mindenki visszatér aki számít a fiatal generációs filmekben. Az időpont most a 90-es évek lesz.

Ez a film egyik díszlete.

A tovább mögött pedig James McAvoy viccel kicsit a szerepre való felkészülésével.

human
írta
2017. 06. 20. 04:03
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “James McAvoy már készül a Dark Phoenixre” bejegyzéshez

  1. Én azt nem értem minek kell 10éveket ugrálniuk? Egy idő után hiteltelenek lesznek a szereplők meg fölöslegesen öregíteni kell öket…

  2. Ace: Gondolom a 60-as, 70-es évek beli környezetet nehezebb vagy drágább megteremteni. Az viszont szerintem is zavaró, hogy egyes karakterek ugyanúgy néznek ki 10-20 évvel később is. Ha lecserélnék a szinészeket, akkor jobban müködne ez a koncepció. De pl. McAvoy a hosszú hajjal és szakállal nekem öregebbnek tünt, mint kopaszon.

  3. Valóban valami ilyesmi lehet benne. Amúgy nekem Fassbender-McAvoy párossal nincs gondom szerintem ők nagyon jók azt viszont feleslegesnek érzem ,hogy ezért öregebbre sminkelik őket ráadásul ezek szarul szoktak kinézni.

  4. Ace: ki mondta egy kommentelőn kívül, hogy öregítik őket? a frist class óta eltelt pár év, a színészek is öregedtek maguktól

  5. human: Ok remélem tényleg nem nyúlnak sminkeléshez. 6-év telt csak el a first class óta a filmekben meg kb 25 csak nem értetem minek ugranak ennyit én feleslegesnek tartom ,hogy lassan 30 év tellik el a first class óta.(Kubai rakétaválság 1962)

  6. Én ezzel a gárdával szeretettel várom. Csak a sztori legyen kidolgozva. Mert az Apokalipszis is ott csúszott el, hiába volt egy korrekt főgonosz, ha nem csináltak neki kellő nagyjeleneteket és a többi figura is csak téblábolt.

  7. Korrekt főgonosz? Egy felfújt, belilult játékmackó volt kb, az evolutionsben sokkal jobb volt apokalipszis.

    Szerintem felesleges lesz, a first class volt a csúcs.

  8. uglytruth: Apocalypse még igy is komolyabb volt, mint az MCU legtöbb főgonosza. Én nem bántam, hogy nem teljesen CGI volt a karakter. Másképp nemtudták volna megoldani, hogy hü legyen a képregényhez. 2 méteres, 150 kilós jó szinészek pedig nem nagyon futkosnak Hollywoodban.

  9. Szeretem McAvoy-t, de az előző szar után nehezemre esik még bármit várni ettől a brigádtól. (Igen, Fassbender is szar volt – pedig amúgy ő is jó színész, de az előzőben…)

    Szerintem is a First Class volt a csúcs, pedig még boss sem volt benne. A DoFP hype-ját sosem értettem, a jövő-jeleneteket leszámítva egyáltalán nem nagyszám az a film.

  10. Nekem ebből a brigádból csak a Mistiq-nek beválogatott Jennifer Lawrence szimpi.

    A többiek továbbra is karakteridegenek :(
    Jószínészek, és szeretem is őket más más filmekben, de én inkább azt várom, hogy végre lecseréljék az egész szereplőgárdát :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.