Az új Blade Runnerről

Jött az ősszel mozikba kerülő Blade Runner 2049-hez egy “ígykészült”, amiben rengeteg új jelenetet mutatnak, és láthatjuk, hogy mennyi mindent oldanak meg tényleges trükkel CGI helyett. Gooo.

4 hozzászólás a “Az új Blade Runnerről” bejegyzéshez

  1. Az biztos, hogy a rendezéssel, látvánnyal, színészekkel nem lesz probléma. Nagyon remélem, hogy sikerült nekik 30 év alatt normális forgatókönyvet írni (vagy legalább gondolkodtak a folytatáson már egy ideje) és nem a semmiből 1-2 év alatt kapkodva próbáltak meg összetákolni valamit. Ha ezt nem baltázták el, akkor a többi dolgon száz százalék, hogy nem fog múlni, és akár az év filmje is lehet belőle.

    A videó meg elképesztő… Denis Villeneuve eddig jó filmeket rendezett, Roger Deakins meg egy állat! Én már nagyon várom, évek óta nem voltam moziban de ezt premier héten fogom megnézni.

  2. Sajnos számomra túl sok Ridley volt benne ahhoz, hogy szkeptikus legyek. Ne legyen igazam…

  3. Nagyon jól néznek ki a felvételek, biztos szép lesz. Történetet meg vérjuk ki, az előzetes alapján nekem nem tűnik érdekesnek a sztori, bár ugye nem sokat mutatnak. Lemaradtam valamiről és már tény is ez, vagy a trailerek alapján Gosling karaktere tényleg replikáns lehet? Ugye az eredeti körül sokat futott ez a téma Forddal, nem tűnik kreatívnak, ha most meglépik. :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.