Daniel Day-Lewis újra felhagy a színészkedéssel

Nagyon szomorú hír, főleg ha most tényleg komolyan gondolja. Legutóbb amikor felhagyott a szakmával, akkor Scorsese visszacsábította a Gangs of New Yorkkal, és ennek köszönhetjük, hogy az egyik modern mesterműt, a There Will Be Bloodot könnyedén tette tökéletessé.

Még az idén decemberben mozikba kerülő Paul Thomas Anderson filmben szerepelni fog, de utána lehet soha többet nem látjuk már vásznon.

A Pr anyag:

Daniel Day-Lewis will no longer be working as an actor. He is immensely grateful to all of his collaborators and audiences over the many years. This is a private decision and neither he nor his representatives will make any further comment on this subject.

human
írta
2017. 06. 21. 11:40
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Daniel Day-Lewis újra felhagy a színészkedéssel” bejegyzéshez

 1. Nagy kár,New York bandát pont nem láttam de a Lincoln,vérző olaj és az apám nevében,filmjeit igen,nagy színész.

  De amúgy miért akar felhagyni vele?

 2. Nem indokolták meg, és azt mondják, hogy a jövőben sem fogják. csak annyi “hogy privát döntés”.
  Sajnálatos, de ez van.

 3. ott van a posztban, hogy privát döntés és a jövőben sem lesz kifejtve a részükről.

 4. 60 éves már és nem sokan szálltak ki a “nagyok” közül méltósággal.

  ez így szép és kerek.

 5. Szerintem is 60 évesen abba lehet már azt hagyni, amiben zseniális volt egész életében. Sokkal jobb, mintha lemenne kutyába és sorban csinálná a kínosabbnál kínosabb filmeket, mint pár pályatársa, akik 60 felett őrültek meg és leadtak – jelentősen – a színvonalból.

  Mondjuk azért még 1-2 nagy filmet ha néha bevállalna nem lenne baj, de csak akkor ha valóban kihívás a szerep és várhatólag jó lesz a film. De az ő döntése, biztosan alaposan átgondolta.

 6. Hát, inkább most, mint amikor már a rajongói követelik, hogy monnyon le! Mondjuk ő nem egy Cage kaliber!

 7. Biztos megint cipészkedni támadt kedve. Talán még visszacsábítják megint. Vagy nem. Mindenesetre abelh jól mondja, egyetértek.

 8. nagy kár. hatalmas színész. Lincoln pont hogy egy unalmas film (bár ő jól játszik abban is), de a New York bandái, vagy a Vérző olaj az hatalmas volt… és az ő alakítása nagyon sokat hozzá tett.

 9. pedig tőle még nem láttunk olyat, hogy cgi macskát játszik vagy zack efron mellett ossza a fingós poénokat. elég kár, hogy pont amikor már érne a szerep, abbahagyja

 10. Az egyik legnagyobb színész, all time. Bármit eljátszott, nálam a vérző olaj a csúcs, az a film egy műremek. Se ő, se Nicholson, fogynak a legendák.

 11. Mammut : Jol kapisgalod, epp a multkor olvastam egy cikket rola, hogy Daniel Day-Lewis a “method acting” egyik legnagyobb alakja, neha annyira megviseli egy-egy szerep, hogy eveket kell varni a kovetkezore, es kozben piheneskepp cipeszkedik. Talan ugy gondolta hogy ennyi evesen mar nem birna ezt ilyen szinten csinalni, igy inkabb visszavonul

 12. tükör: hatalmas volt.. :D
  uglytruth: Nicolsont is fogjuk még látni elvileg. Visszatér a Toni Erdmann amcsi verziójára. Talán DDL is visszatér majd egy két szerepre. :)

 13. Nálam a téglával elbúcsúzott, de az más kérdés :D

  Mondjuk akkor mit mondjunk De Nirora…:D

 14. Tiszteletben tartom a döntését. Megvoltak a nagy pillanatai, a nagy filmjei, neki már nem kell bizonyítani semmit.

 15. A legjobb filmje a My Left Foot, sajnálatos, de igazából már elég régóta kihagy éveket és így nem fog egy Al Pacino-De Niro szégyenvonatra felülni, vagy akár Hopkins. Bugyuta vígjátékokkal meg Transformersekkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.