Carnage lesz a gonosz

Miközben a Marvel igyekszik távol tartani magát a Sony keze alatt készülő Venomtól, azért kiderült, hogy a film főgonosza valószínűleg Carnage lesz, szóval Tom Hardy karaktere alapból a jó oldalon indít valószínűleg. Viszont a besorolás R, ne feledjük.

Viszont további pletyka is jött, a Sony még több Pókember karaktert vesz elő, mivel Mysterio és Kraven the Hunter spinoffokat is terveznek.

human
írta
2017. 06. 22. 03:36
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Carnage lesz a gonosz” bejegyzéshez

 1. Ha valóban Carnage lesz a főgonosz és bemutatják az élet történetét pár percben az kemény lesz . Cletus Kasady amig nem lett belőle Carnage szimplán olyan beteg ember volt hogy az dupla R-es besorolás lenne .

 2. Ha jobban belegondolok, akkor egy olyan filmben ami R-es besorolású és Venom valamint Carnage a főszereplő, nincs is keresnivalója Pókembernek.

 3. Azért Venom még mindig kevés Carnage ellen, így mindenképp kell bele Pókember. A legtöbbször úgy zúztak, hogy Venom + Pókember vs Carnage.
  Carnage az kib*** erős. :D

 4. A szimbiótát azért csak a Pókember hozta a földre. Ezt a két karaktert, de Venomot legalábbis azért meg kellene magyarázni ha a képregényhűek akarnak maradni.
  Bár gondolom annyira nem akarnak…

 5. Bár a “főellenség majdnem ugyanolyan, mint a főhős, csak más színű és nagyobb” bunyóból ezret láttunk már, én bízom bennük, hogy megcsinálják jó horrorisztikusra, ha már R. :D Évek óta megy az ötletelés, hogy talán Jim Carrey eljátszhatna egy szuperbeteg Cletus Cassidy-t… (Jackie Earle Haley is durva lenne)

  Az újabb hírek szerint amúgy tényként kezelik, hogy mégiscsak köze lesz az MCU-hoz és Tom Holland és belibben a végén.

 6. Azért kicsit vicces lenne, ha Venom és Carnage zúznának, Hardy és egy másik “agyongyúrt” valaki, aztán jönne a 16 éves Póki és rendet rakna…:D:D
  Szerintem Holland nem fog benézni, lehet nem is kell egy R-es filmbe…

 7. Chris: Attól függ melyik vonalat követik majd. A képregényben Pókember hozta le, a razfilmben az ürhajósok, a harmadik részben egy meteorit, a Garfieldes verzióban pedig valami kisérleti lötty lett volna a szimbióta. Simán bemutathatják Pókember nélkül is a szimbióta eredetét. A képességeit viszont nehéz lesz megmagyarázni nélküle.

 8. Nem tartom jó előjelnek, hogy màris ellövik Carnage karakterét. Nekem ez amolyan gyorsított, kissé kétségbeesett húzásnak tűnik a stúdió részéről. Megint mindent bele akarnak pakolni egy filmbe, akkor most ez egy Venom film, szimbióta eredetsztori, Carnage sztori, plusz Pókember univerzum összekötő is egyben. Ismét négy lovat akarnak megülni, egy pucér seggel. Nem akarok vészmadárkodni, de nekem eddig nem túl bíztató, hiába Carnage a kedvencem.

 9. nem kell eredetsztori és megmagyarázni se, a legtöbb horrorfilmben sincs levezetve, hogy miért éri utol a sprintelő csajszit, vagy a teljes gázzal hajtó autókat a sétáló slasher vagy hogy miért nem érzi meg a gonosz, ha belelőnek 10 tárat.
  toljanak venomnak egy monológot, hogy már ő se tudja mióta ilyen, és már nem emlékszik milyen volt előtte és szevasz. inkább fókuszáljanak az aktuális sztorira, amit el akarnak adni, ne egy erőltetett originre, ami ezer sebből vérzik majd, szerintem. 100% hogy semmi köze nem lesz a képregény történetekhez, de jó film lehet még.

 10. btw. logan is azért volt szerethető, mert nem akart agyonmagyarázni mindent, hogy mi történt. dobtak pár csontot, amin lehet kattogni, és ment minden magától.

 11. Simán megtudják oldani azzal hogy az űrből lezuhanó kis massza két darabkája hardy-t meg egy pszichopatát talál meg és kész az eredet sztori

 12. Úgy olvastam a Sony a Homecoming világban képzeli el ezeket a történeteket, szóval össze akarjak kötni.

 13. én is úgy olvastam, bár eleinte ugye nem ezt mondták, de tisztán látszik a Marvel reakciója szóval most nem lesz ebbből semmi, avagy az első pár filmjüknek magában kell megállni ez 99%

 14. Szerintem már csak a rajongók miatt is vagy valami belerakják valahogy Pókembert, akár a stáblistába, mondjuk most az a pletyka merült fel, hogy a Végtelen Háborúban szimbióta lesz rajta, így minden adott meg úgy eleve kint lesznek az űrbe simán lehozhatják.
  Szerintem sorozatos szinten lesz kapcsolás, tehát a Bosszúállók torony ott lesz a háttérben és utalnak néhány Pókember Hazatéréses karakterre és kész.

 15. de ezek pletykák, azt kell megnézni a Marvel hogy reagál :D most minden site lehozza a képtelen képregényes alapú ötletét clickbaitnek. A mostani tippedből az még reálisnak tűnik, hogy ott a háttérben a torony, vagy a tévében lesz a háttérben egy hír, hogy xy történt. Ezek simán elférnek, mert elvileg egy univerzumban vannak, de a Marvel nyilatkozatai alapján egyáltalán nem fog pókember belibbenni.

 16. human: Ha tényleg az lesz az lenne talán a legjobb, egy teljesen külön a marvelnek ellentmondó univerzum és Pókember belepréselése is erőltetett lenne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.