Ron Howard érkezik a Han Solo filmbe

Úgy tűnik a pletykák igaznak bizonyultak, legalábbis a három nagyobb emlegetett névből az egyik kerül a Han Solo film rendezői székébe a THR szerint. Itt van, hogy miért kellett új embert keresnie a Disneynek a forgatás 5. hónapjában. Ez meg egy Ron Howard kép. Ez mindenféle irányba elsülhet, jó és rossz filmeket csinál felváltva, eskü kíváncsi vagyok a végeredményre.

28 hozzászólás a “Ron Howard érkezik a Han Solo filmbe” bejegyzéshez

  1. Hát itt lesznek masszív újraforgatások, nem tennék nagy pénzt a májusi premierre.

  2. Egyszerű a képlet: A rendezőpáros Han Solot akart a 21 jump street laza mintájára, de ez nem az hely. Kishalak voltak, nem is értem, hogy miért bízta a stúdió rájuk a munkát. Ki lettek rúgva, ennyi. Nem volt itt közös megállapodás. Én örülök a váltásnak.

  3. Ez már nem az első eset volt h CD miatt váltak meg rendezőtől előtte,közben,végén. Ezek után ki (nyilván lesz persze olyan) akar majd a disneyvel forgatni, ha tudja hogy még ha úgy is tűnhet az elején, nem biztos h végigviheti az ötletét.
    Bennem felmerül, hogy ha ennyire kézivezérlés van ebben a házban, akkor a korábbi sikerek, mennyire köszönhetőek egy-egy (vagy kettő, Rossoék) rendezőnek és mennyire, hogy csak hagyták magukat kézivezérelni fentről?

  4. Ron Howarddal az a gond, hogy kisebb pénzekből kiváló dolgokra képes (pl. Frost/Nixon, Rush), de kiemelkedően jó blockbustere, látványfilmje talán az Apollo 13 óta nem volt.

    mondjuk a Disney-nek valószínűleg most pont ez kell, egy kontrollálható, de biztoskezű iparos.

  5. Csak aztán ne egy Inferno legyen a Han Solo filmből… :D Szerintem simán eltolják a májusi premiert decemberre..hülyék lennének kihagyni a karácsonyi szezont.

  6. sum-blink

    Miért ne? Rogue one is jó volt, illetve volt már hasonlóra példa a törénelemben amiből aztán jó film lett. Szóval lehet bármi.

  7. fearandloathing
    Na mert az Episode VIII-at rendező Rian Johnson vagy Rogue One-t jegyző Gareth Edwards olyan nagyhal lenne… Ma olvasom másodszorra ezt a ordító butaságot. Basszus, olyan igazán komoly rendezője soha nem volt a SW filmeknek, egyszerűen azért, a nevesebb rendezők kilométerekre elkerülik ezt franchise-ot. Én nagyon szeretem az SW univerzumát, de azért kezeljük már helyén ezeket a filmeket. Nem agyatlan Transformerszek, de a közepesnél csak néha-néha jobb alkotások.

  8. MrAndree:

    Ott más volt a helyzet, de amúgy persze jól sülhet el (még ha Ron Howard mostanság piszok gyenge filmeket is hoz össze, ha pénzt dobnak hozzá (ahogy Abelh is írta)).

  9. Hát a Rogue One totál más tészta, ott csak a két cgi színész volt gáz.

    Itt három olyan karakterrel akarnak kavarni, amiből kettőt, de leginkább a címszereplőt nem lehet külön bontani a színésztől, egybeforrt. Megöregedett azóta? Akkor csináljatok mást, legyetek kreatívak, ne az ismert tehenet fejjétek.

  10. “ne az ismert tehenet fejjétek.”

    no de másról se szólt Hollywood az utóbbi években, vagy évtizedben :D

  11. De a LEGNAGYOBB filmes univerzumról beszélünk. Gagyi sorozatoknál, meg vígjáték műfajban elmegy ez az x.y. ilyen volt fiatalon, de basszus a Star Wars-ból, amiből ’83 óta hatalmas univerzum épült fel ennyit tudnak kihozni? Én értem, hogy el lettek azok a sztorik törölve, de ahogy Thrawn fel lett használva a Rebelsben, úgy más jól sikerült fikciók alapján is elindulhatnak. Az is copy, de egy fokkal kreatívabb.

  12. Azért egy szkafander mögötti NAGYON GONOSZ karakter előélete valamivel érdekesebb, mint az egyik legnagyobb Hollywoodi színész ikonikus figuráját elripacskodni valami kis hurkagyurkának. És mindent mondhatsz az előzménytrilógiára, de hogy ne bővítette volna ki kismillió egyedi ötlettel a film-béli galaxist azt nem.

  13. Ja, jól kibővítette r2d2-t a repülési tudásával, amit később szimplán elfelejtett :)

  14. Annyira nem számít, hogy ki veszi át a rendezést, hogy akár Uwe Boll is befejezhetné. Akkor is tódulna be a tömeg a moziba.

  15. @sum-blink: “az egyik legnagyobb Hollywoodi színész”

    Ugye nem Harrison Fordra gondolsz? Én bírom, és a filmjeit is, de azért nagyon erős túlzás az egyik legnagyobbnak hívni. Jópofa ember, nagyon laza a vásznon, és kurva nagy mázlija volt Lucas-szal és Spielberggel (Solóval és Indiana Jones-szal).

  16. Ron Howard jól tud remek alakításokat kihozni a színészekből. Ha tényleg gond van a színészekkel, akkor lehet ezér választották őt.

    Egyébként meg jó forgatókönyvekből tud marhajó filmeket csinálni, szóval ez tényleg sokféleképpen elsülhet.

  17. Ha tényleg a színészi játékkal és az akciójelenetek tálványával volt csak baj, akkor Ron Howard egy remek választás. Jól vezeti a színészeit, és látványban is otthon van.

  18. BigMan rá gondolok, úgy vélem Ő az egyetlen igazi színész az eredeti trilógiában, aki karriert épített. (Az előzményből pedig Ewan McGregor és Portman.)

  19. Mammut : Mikor kellett volna utána “repülnie” R2nak?
    Attól h nem használta, nem jelenti azt h “elfelejtette”, ezt lehet mással is magyarázni, nem kellett neki használnia, meghibásodott, átépítették, nem lett feltöltve, nem kellett most egy nagy gyúlékony tócsából menekülnie, amit fel kellett gyújtania a hajtóművekkel és még kismillió eset :D

  20. @sum-blink: Az igaz, hogy a többiek sokkal bénábbak voltak, de ettől Ford még nem lesz “az egyik legnagyobb Hollywoodi színész”. Ne feledkezz meg Alec Guinessről vagy Peter Cushingról sem, akik jelentős szerepeket játszottak, és nagyon is ismert és elismert művészek voltak.
    McGregor azért már rsínen volt a SW idején (3 évvel a Transpotting után mutattátk be az Ep.1-et). És Portman sem volt már annyira kezdő, mint az eredeti trilógia szereplői: Leon a profi, Heat már megvoltak neki az SW előtt, sőt, még a Mars Attacks! is :)
    Ennyi erővel Liam Neesont is mondhattad volna.

  21. Clint: Ford a fénykorában az egyik legnagyobb Hollywoodi sztár volt. Ezt kár vitatnod. Ugyanolya húzónév volt, mint Stallone, Willis vagy Schwarzenegger. Ráadásul ő még szinészkedni is tudott.

  22. Azért Harrison Fordot emeltem ki, mert az ő karakteréből akarnak új sztorit. (Crushing és Guiness már sok mindent métert addig az asztalra, csak epizódszerepük volt.)

  23. Soldierdsgn: az már rég rossz, ha meg kell magyarázni, amúgy meg több jelenet volt mindhárom filmben az eredeti trilógiából, ahol elkelt volna egy ilyen tudás, a legjellegzetesebb mondjuk, mikor a jedi visszatérben ott toporzékol c3po mellett jabba hajóján, hogy vigyék őt is magukkal a másik hajóval.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.