Ez nem lehet igazi Pókember-poszter és más apróságok

Már kezdődik az SDCC reklámozása, ahol a Marvel filmek is jelen lesznek persze, ezekhez függesztett ki pár plakátot a stúdió.

Plusz a Marvel fejese nem merte kinyögni az igazságot a Phase 4 filmekről. Oké, azt elejtették, hogy AZ Infinity War után Pókember jön majd solo filmmel, de azon kívül még semmit. Viszont ezen kívül ködösített?

We have another two years of hard work to even finish these movies, and they [the actors] have a lot of hard work to do, so that’s all we’re thinking about, is completing those and delivering on the promise of those. Where it goes beyond that, we’ll see.

“Az előttünk álló filmekre koncentrálunk” és a többi bla bla, pedig két másodperc logikán múlik: azért nem jelentik be, mert nem akarják elárulni kik halnak meg a régi nagyok közül. De tényleg, évekkel ezelőtt az Infinity War-ig mindent bejelentettek, most meg 2 éves tervük van csak? Hátpersze.

És tessék, Feige ismét csak diplomatikusan válaszolt a “Pókember a Venom filmben?” kérdésre: “We never say never.” Avagy baromira semmi ilyesmi tervük nincs, ahogy a múltkor mondtam. Ne egyétek a clickbaiteket ilyen távoli projekteknél, káros.

A végére pedig: a Spiderman ilyen újságkivágás designnal rendelkező IMAX posztert kapott. Háááááááááát.

7 hozzászólás a “Ez nem lehet igazi Pókember-poszter és más apróságok” bejegyzéshez

  1. Szerintem jó pofa :D gagyi, de mivel szándékosan, így nekem tetszik. Olyan tipikus sulis

  2. Nálam eljutott ez a sorozat egy olyan szintre, hogy kurvára leszarom ki hal meg és ki marad életben.

  3. Na igen, ez elment volna egy egyszerű poszternek a sokból hozzá, de az IMAXeset azért csak illene valahogy összehozni… értem én, hogy kiknek szól, meg mi akarna ez a plakát lenni, de akkor lehetne hogy a tini aki a suliban kidíszítette a mappáját/füzetét az legalább művészi érzékkel meglegyen áldva? Mondjuk csak Pókember és Vulture rendes odaragasztott kép a filmből, mellette a toll mintákkal, meg valamiféle pókhálózás a hibajavítóval, a ragasztók meg ilyenek meg maradnának…
    Vagy úgy voltak vele jók a korai reakciók, sose lesznek igazán lehúzva még jópár évig, adjuk ki az unokahúgunknak, akinek legalább 400 követője van tumblr-ön?

  4. Kinyírnak néhány mellékszereplőt. Pl. a repülő szárnyas fekát, a zöld íjász utánzatot, varázsló csajt. Tony Szarkot nem hiszem, bár az lenne a legjobb a sorozatnak.

  5. “We never say never” pont azt jelenti, hogy benne lesz. ;)

    *click click click click click*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.