Jöhet az Accountant folytatása

Mivel a film siker volt, így nem meglepő, hogy a Warner újra befektetne egy kis pénzt ebbe. A rendező Gavin O’Connor és a forgatókönyvíró Bill Dubuque visszatér, ahogy Ben Affleck is. Jon Bernthal egyelőre csak pletyka.

Megálltam a kép előtt, de azért ide akarom vésni, hogy a könyvelők a pénzeket elnézve arra jutottak, hogy berendelik a Könyvelőt. Vagy a könyvelők kaptak végre egy olyan filmet, amiben egy Badass könyvelő van, persze, hogy lesz folytatás. Dolgozhattam volna még ezeken, de ki olvas a kép alá, nem?

17 hozzászólás a “Jöhet az Accountant folytatása” bejegyzéshez

 1. A kép alatti rész… De hülye vagy :D
  A filmről meg annyit, hogy mi a szentséges f*sznak ennek folytatás de most komolyan? Jó volt, de ne fejjünk már mindent amíg egy centnyi haszon is van benne…

 2. Simán John Wick szintű trilógiát lehetne ebből is csinálni. Én várom mert meglrpően jó volt az 1.

 3. Akkor most a másik oldalra állok, mert szerintem buta, logikai bakikkal teli, unalmas film volt. Az a tipik, várom már a végét film.

 4. Én nagyon élveztem, és pl jobban is, mint a John Wickeket…szóval gyerünk…
  másrészről ez a hír meg az Affleck stúdió kapcsolat miatt is nyugtató

 5. Ritkán lepődöm meg ennyire egy filmen, mint ahogy ennél történt…és most nem a történetre gondolok, hanem arra, amit a filmtől kaptam…teljesen másra számítottam és kegyetlenül jól szórakoztam.

  Kurva nagy mozi!

  A folytatásról felemás érzéseim vannak, nem tudom, kell-e, még ha az első olyan jó is….majd kialakul…

 6. Jön egy csávó és mindenkit fejbelő, sose láttunk még ilyent. De legalább amikor a gépfegyvert lenyitotta a házban az fasza volt :D

 7. fú azért ennyire jó nem volt az a film srácok. a vége felé az egy percre jutó véletlen egybeesések számát enyhén túlzásnak éreztem

 8. Annyira azért nem szakított nagyot az első rész hogy biztos sikernek lehessen előre _elkönyvelni_ a folytatást. Majd ha előállnak a forgatókönyvelés a rendező személyével, akkor okosabbak leszünk.

 9. “Majd ha előállnak a forgatókönyvelés a rendező személyével, akkor okosabbak leszünk.”

  ??? olvastad a posztot?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.