The Foreigner-előzetes: Taken Jackie Channel

Hohóó. Jackie elveszti a lányát, és a terroristák nyomába ered. Ennyi. Megy a rendrakás, mivel a nevük megtudásához egy elég magas szintű hivatalnokot is vallásra kell bírnia.

A tovább mögött ott a videó.

19 hozzászólás a “The Foreigner-előzetes: Taken Jackie Channel” bejegyzéshez

  1. Jöhet, várós lett.

    Most esett le, hogy mennyire hiányoznak a régi jó Jackie Chan filmek.

    Balhé Bronxban filmjét vhs-en rongyosra néztem.

  2. 63 évesen még mindig ott van az öreg! :) Habár ennek a filmnek a végén nehezen tudom elképzelni a jól megszokott bakiparádét…

  3. Ezt már szeretem. Jackie egy igazi élő isten és még mindig jól nyomja. Rendőrsztoriksz szarásig néztem anno mrg az igazi jó kis régi Jsckie filmeket. Gördülő Kung Fu, Istenek fegyberzete, részeges karatemester.

  4. Kár, hogy ezt a bemutatót is elcseszték a manapság oly divatos, rapnek csúfolt gagyi zenével. Főleg, hogy sehogy sem passzol a képek hangulatához, de még a (szintén rémes) vágáshoz sem.
    Martin Campbell változó minőségű rendező, de Bondban egészen kiváló és a Menekülés Absolomból kellemes B-akciófilm volt. A lapos Zöld lámpás óta csak tévézett, szóval ebből még bármi kisülhet.

  5. Elképzelhető, hogy most megszerzi a neveket, a második részben pedig levadássza a terroristákat? A harmadikban pedig netalántán az ő főnöküket, még magasabb szinten?

  6. LAw abiding citizen copy paste. De jó is lehet.
    A trailer rap dala sablonosan szar.

  7. Hát elszomorodtam… mert Jackie már tényleg elég öreg (talán túl öreg is) a bosszúfilmekhez, és azért is mert ez a film egy tipikus tucat akció filmnek néz ki, ha nem lenne benne néhány “Jackie-s” jelenet, akkor még közepesnek sem mondanám. Bár az is igaz, hogy az elmúlt más fél évtizedben nem sok értékelhető filmet tett le az asztalra, hiába ment vissza Hongkong-ba. :/

  8. Martin Campbell és Jackie Chan. Jöhet. Campbell leszállította nekem minden idők legjobb Bond filmjét (Casino Royale) az én ízlésvilágomban, Chan meg bár öreg, de azért még mindig ott van. Egyébként tényleg Law Abiding Citizen érzete van, ami fura nekem, hogy az IRA-t keverik ide.

    Kíváncsian várom…

  9. Jónak ígérkezik, főleg Chan lesz kurvajó benne.
    Sajnálatos, hogy ezek majd egyből DVD-re jönnek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.