A Dark Phoenix szereplői

McAvoy továbbra is instán folytatta, ahol most egy csapatképet posztolt. Persze ez nem képkocka a filmből, csak összejöttek a színészek.

19 hozzászólás a “A Dark Phoenix szereplői” bejegyzéshez

  1. azért a képen szereplő kanadai miniszterelnök felbukkanására nem kell számítani :)

  2. Mennyivel jobb volt a régi stáb. Sajnálom, hogy már az X-MEN is a tini vonalat nyomja.

  3. demég kapucsínó ScarJo :D nekem is ilyesmi jutott eszembe reggel, csak nem tudtam volna ilyen frappánsan megfogalmazni :D
    McAvoy leszámítva tényleg kár, h ennyire felhigult a brigád..

  4. X-Men – Twilight. A csávók félmeztelenek a csajok meg vagy bikiniben lesznek vagy folyton szerelmi válságban. PG13 vagy még annyi se.

  5. Szerintem nem kell még leírni ezt a a projektet. A 6 tisztán X-men filmből 2 jó volt, 2 kiváló, 1 közepes, és 1 gyenge. A Sötét Főnixben vagy Főnix Halála történetben pedig nagyon nagy potenciál van.

  6. Ahogyan az Apocalypseban is nagy lehetett volna a potenciál, aztán mégis kukába való lett a végeredmény.Elnézve a szereplőket ezzel sem fognak kasszát robbantani…

  7. Azért a Fassbender, McAvoy, Chastain, Lawrence, Hoult gárda képes lehet jót alakitani. De én legjobban a rendezőtől tartok. Első filmje lesz, ami elsülhet nagyon jól vagy nagyon rosszul is. Ugyanakkor hiányoznak a badass karakterek is. Ebben már biztosan nem lesz Rozsomák, úgy tünik Kolosszus sem, Viharmadár is kaphatott volna már szerepet. Sok olyan karakter van, akit érdemes lenne már bemutatni, de még sem teszik meg. Tovább erőltetik Magnetot, Mystique-t és többi állandó szereplőt.

  8. Saccperkb: Ugye azt vágod, hogy abban a középiskolában az X-ek tanárok? Igy volt ez az első trilógiában is és szinte mindegyik képregény sorozatban. Kivétel az első X csapat és az Ultimate sorozat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.