20 hozzászólás a “Mekkora bukta lesz a Dark Tower?” bejegyzéshez

 1. Én a könyvek ismeretében SEM igazán várom ezt a filmet, őszintén, ez nem a legjobb mű a Mestertől. Jobban izgulok az IT miatt. ;)

 2. A könyvből simán lehetne egy komolyabb hangvételű sorozatot építeni. Nem feltétlen követve a sztorit, de kapcsolódva hozzá. Ez a film viszont random kiemelt néhány szereplőt, meg helyszínt, talán egy-két sztorielemet és a motivációt, és összegányolta egy másfélórába. Érted, nyolc + egy fél könyv van leírva, és akkor jön ez… Namindegy, egy esélyt kap, mert a főszereplőket kedvelem, talán nézhető lesz.

 3. Nem gagyibb mint általában a többi mozis poszter.Nekem például tetszett a film előzetese.

 4. Mostanában olvastam egy MRC studios interjút, ahol oromkodtek, hogy kicsit rizikós, de ésszerű befektetés a Baby driver és ebbe a kategóriába csúszik a Dark Tower is a 60 milliojaval. Nyilván nem fognak ellene beszélni, de innen túl nagyot nem hasalhat, legfeljebb kapásból feneklik a franchise.

 5. Csatlakozom Sparrow-hoz. Könyv ismeretében sem várom, én már egyáltalán nem. Minél több info/trailer jött ki, annál rosszabb lett a véleményem. :D Talán ha nem Setét torony néven futna jobban érdekelne. :)

 6. Szeretem a B filmeket, nem mondom, hogy nagyon várós, de azért fel van írva :)

 7. Megmondom őszintén a posztereket magasról leszarom. Olyanok, mint a trailerek. Szar filmhez is készülhet jó, és fordítva. Amúgy a könyvet nem ismerem, a trailer bejövős lett volna, ha nincs benne a kisgyerek, az lehúzta. De én szeretem az ilyen témát. Aztán meglátjuk. Matthew-t is megkedveltem az évek alatt.

 8. “a trailer bejövős lett volna, ha nincs benne a kisgyerek”

  Tetszene a Cápa, de túl sok benne a víz. Nem jött be a Harry Potter, mert utálom a varázslókat. Szerintem a Star Warsban túl sok az űrhajó. Egész fasza volt a Fast & Furious trailer, de aztán megjelent az első autó. Ha orkok is vannak A Gyűrűk Urában, akkor nem nézem meg. Az Alien ugye nem egy ijesztő film?

  Van egy rossz hírem…

 9. “Pedig az első poszter közepét elnézve még lézerkard is lesz benne.”

  1: Fénykard!
  2: A könyvben bizony volt az is.

 10. Azzal a setéttel ki lehet kergetni engem a világból, így a könyvet csak bottal bökdöstem, és ezért lövésem sincs, miről szól ez a film.
  De igazából az összes filmmel így vagyok, mert nem szoktam bemutatókat sem nézni, így semmivel sem várom kevésbé, mint más filmeket. :)

 11. Én várom,nem ismerem a könyvet így a filmtől is mást várok, még akár tetszet is,a trailer alapján,bejött.
  Sok stephen king filmet láttam ,az egyik hol ilyen,hol olyan,nemtom miért kell egyből temetni,de hét csak filmnéző vagyok

 12. Nemzetközileg úgyis behoz annyi pénzt, hogy ne legyen bukta, de Amerikában nem valószínű hogy nagyot kaszálna.
  A minősége a trailer alapján elég közepesnek látszik – legalábbis nekem -, tuti nem nézős :D

 13. Nem a legjobb mu? Ez a fomuve es csodalatos vilagot teremtett csodalatos karakterekkel. De, aki csak bottal bokodi honnan is tudhatna?

 14. Nem rég fejeztem be az utolsó könyvet, imádtam, úgyhogy nagyon várom, de nagyon félek hogy nem lesz jó :D A trailer alapján nem sok köze lesz a könyvekhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.